אולי מישו יוכל לעזור לנו...

אולי מישו יוכל לעזור לנו...

אנחנו מחפשות מקומות לינה בבומביי סבירים וזולים ללילה אחד

בודהי??? בומביי? לילה אחד??

יש מגוון מאוד גדול של מלונות וגסטהאוסים בבומביי. אם זה לילה אחד כדאי לפי דעתי לישון ליד תחנת הרכבת ועל הבוקר כמו שאומרים להתחפף או אם התכנון לטוס אז לישון ליד שדה התעופה בעיקרון יש זול, אני לא יודע בדיוק מהם המחירים אבל שם בטוח תמצאו משהו איך שתרדו משדה התעופה יקפצו עליכם מלא הודים ויציעו לכם מקומות לינה תסכמו איתם על מחיר ואז הם יקחו אותכם למקום. הינה רשימה קטנה של מלונות בבומביי בהצלחה

tipot

New member
בומביי יקרה

יחסית למקומות אחרים בהודו ואני מצטער להגיד לכן אבל חדר יעלה לכן בערך 50$ באזור שדה התעופה,אוליי פחות באזור של הרכבת(קולבה). boom shiva

IronLionZion

New member
עוד מידע

Salvation Army Red Shield Hostel בקולבה. לפני ארבע שנים עלתה מיטה שם בdormitory 100 רופי וזה היה הכי זול בבומביי. מהניסיון שלי מגורים זה אחד הדברים שלא נהוג להתמקח עליהם.

100 רופי

זה ממש זול יחסית לעיר גדולה... זה היה בעונה? תודה לכל הנחלצים לעזרה...

IronLionZion

New member
זה היה בעונה ...

אבל לפני ארבע שנים. אני מניח שהמחיר עלה מאז. תעשי חיים...

green eyes

New member
אז ככה...מחירים. (מנסיון אישי בלבד)

ליד השדה,בית מלון די סבבה,עם TV ,חדר דיי גדול עם מקלחת ומים חמים!!! הם רצו בהתחלה 960 רופי,ואחרי התמקחות קלה,הם ירדו עד 700. (לזוג,והאמת פגשתי 2 חברה שירדו עד ל600 באותו מלון לאותו חדר). קולבה,ליד התחנת רכבת יש הרבה גסטהאוסים,שעולים לזוג,משהו בין 200 רופי לחדר קטן ומעופש בלי מים חמים,עד 500 לחדר סביר. זהו. רצוי מאוד,להיות שם כמה שפחות,ולא להיבהל מהבלאגן,ולא לתת להם לשגע אותך יותר מדי. תני חיוך,הכל לטובה.

שולעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

מה זה הבירורים הללו על הודו? את לא מספרת לי משהו שהולך לקרות????????????????????????. מיידית לספר לדודה אנשל למה בירורים על הודו !!!! וד"ש מעומר כפרע עליו.

למעלה