אולי מכאן תבוא הישועה...

בוזו

New member
אולי מכאן תבוא הישועה...

כל פעם שאני מחבר DOK\את ה-H10 שלי למחשב, צצה הודעה (שבתמונה), ואני מעביר שירים בקצב די איטי... המחשב הוא חדש יחסית (לפני חצי שנה בערך), כך שאין סיכוי שהחיבורים ישנים. אמרו לי לברר איזה לוח אם יש לי (Abit AV8/AV8-3rd Eye) - ואז למצוא באתר שלהם דרייבר מתאים. לא מצאתי. אמרו לי לעדכן דרך האתר עידכונים של windows - לא מצאתי. אולי מכם תבוא הישועה? מה צריך לעשות?

יאיר B

New member
../images/Emo6.gif אתה מחובר ל-HUB...

הנגן מחובר למפצל USB. המפצל מחובר למחשב. אממה: המפצל תומך בתקן USB1 (והמחשב/נגן/DOK תומכים בתקן USB2). המחשב מזהה את ההבדל בתאמיות לתקנים ומתריע על כך. יש שתי אפשרויות לתיקון העניין: 1. לחבר ישירות לחיבור USB במחשב. 2. לקנות HUB שתומך ב-USB2 (הם יותר יקרים, עדיף גם אחד עם ספק).

בוזו

New member
אני מרגיש קצת דביל

איבדתי אותך איפשהו :-\ נלך צעד צעד, כמו בכיתה א': "1. לחבר ישירות לחיבור USB במחשב" - אני לוקח את הנגן, מחבר אליו את הכבל USB שקיבלתי, ואת הכבל מחבר לאן? יש לי 2 חיבורים מקדימה ו-4 מאחורה אם אני לא טועה. מה זה HUB? מה אני אמור לעשות?

נסה לחבר מאחור

כנראה שמקדימה יש לך תמיכה רק ב-USB 1.0 בעוד שמאחורה אתה מתחבר ישירות ללוח האם ואז זה USB 2.0

יאיר B

New member
HUB זה מפצל, כמו מפצל של חשמל.

יש לך אחד כזה מחובר למחשב? אם כן - הוא מאט את החיבור כי הוא לא תומך ב-USB2. אם אין לך אחד כזה מחובר למחשב אז כנראה שהחיבורים הקדמיים הם מסוג USB1. חבר את הכבל שחיברת למכשיר לחיבור אחורי (מאחורי המחשב צריכים להיות עד חיבורים של USB כמו מקדימה). תראה אם גם אז הוא מעלה את הבלון הנ"ל. אם כן - יכול להיות שהלוח תומך רק ב-USB1 (אם הוא מאוד ישן) או שלא מותקנים דריברים מתאימים ל-USB2. מידע על הלוח ניתן למצוא בספר של לוח האם או באתר האינטנט של היצרנית (ותמיד אפשר לחפש בגוגל, אולי הוא יודע עוד משהו...). דרייברים תוכל להוריד רק מאתר היצרנית. לא קיבלת CD עם המחשב?

בוזו

New member
הלוח אם חדש

ואין מפצל. וכן - גם מאחורה מופיע הבלון. מה שנשאר זה דרייבר. אני לא מוצא עכשיו את הדיסק שקיבלתי עם המחשב, ואני לא מוצא באתר שלהם (שוב, הלוח אם שלי הוא Abit AV8/AV8-3rd Eye). יש מה לעשות?

יאיר B

New member
בכל השקעים מאחורה מופיעה ההודעה?

אם כן - צריך להתקין דרייבר. אין פתרון אחר. מצא את הדיסק או הפוך את אתר האינטרנט של היצרן. אולי גם בפורום 91 (תוכנה וחומרה) יוכלו לעזור לך. הם יודעים איפה ניתן למצוא דברים כאלה. כמובן שגם גוגל יכול לעזור.

weird dust

New member
ברוב הבורדים יש צורך בדרייבר לUSB

לפחות ברוב אלו שאני ראתי. ניקרא RAID לדעתי אבל לא בטוח.

stardust19

New member
דריבר ל USB מגיע בדיסק של לוח האם

אם אין דיסק ניתן למצוא את הדריבר באתר www.driverguide.com- האתר בנוי בצורה הכי טובה שיכולה להיות והם מציעים שמה 99% מכל הדריברים הקיימים בשוק לכל דבר שמתחבר למחשב או במחשב עצמו

Chooch

New member
2 אפשרויות:

1. יתכן והנגן אינו תומך USB2.0 2. לברר מה נסגר עם הUSB במחשב שלך: אולי היציאות מקדימה/ אחורה הן USB 1.1 או שצריך פשוט דרייבר ספציפי ולא כללי שבא עם ווינדוס.

בוזו

New member
התקנתי את הדרייבר מהדיסק

של הלוח אם (VIA USB2.0 Driver) - וכלום לא השתנה! המחשב הוא חדש (בן חצי שנה פחות או יותר), המכשיר ה-iRiver H10. מה זה יכול להיות?

למעלה