אולי מכאן תבוא הישוע

אולי מכאן תבוא הישוע../images/Emo140.gif

שלום לכולם אני חדשה כאן ומאמינה כי תוכלו לעזור לי בבעיה שקשורה לדיאטה ולבריאות כמובן . לפני כמספר שבועות התברר כי אני סובלת מפטריה בשם "קנדידה " פרט לכך שאני דאבה לא קטנה 103 ק"ג על 165. הוכנסתי לדיאטה שלא מהעולם הזה. זה נפלא להוריד מהמשקל הגבוה וגם להתפטר מהפטריה הנוראית הזאת. והייתי שמחה מאוד מאוד באם תוכלו לעזור לי להרכיב תפריט ממה שמותר לי לאכול . כך שגם אהיה בריאה וגם סוף סוף אהיה גם קלילה וחתיכה . אז כך: מותר טחינה . חומוס. אורז מלא. שמן זית. שמן תירס.גרנולה. חלב עזים. ירקות ירוקים. פרות תפוח עץ ואגס. בשר עוף ודגים רק 3 פעמים הבשבוע. ביצים. אסור. חלב פרה. שמן. אורז לבן חיטה לבנה או חומה. וכל דבר שיש בו שמרים כגון עוגות ובירה. ירקות ופרות כתומים. וסוכר אסור לגמרי. אז כפי שאתם רואים אני פשוט גוועת ברעב ונמאס לי מסלטים וחומוס. הצילוווו. נ.ב אני אוכלת לחם שיפון . תודתי לכולם מראש.

אלי ו.

New member
פני לאיש מקצוע

קודם כל לרופא אמיתי. לא ברור לי מה הבעיה שבעטיה "אובחנת" בקנדידה אבל קשה לי להאמין שרופא אמיתי אבחן אותך ונתן המלצות כאלה. אם יש לך בעיה במערכת העיכול, פני למומחה גסטרו. לתפריט הרזיה פונים לדיאטנית קלינית.

אל תפני לרופא אמיתי - עצה שלי

היות שאני מכירה כמה אנשים באופן אישי שסבלו מאותה בעיה, אני מכירה את הנושא די טוב ומקרוב ויודעת כמה זה קשה ובעייתי, כשהבעיה מספר אחת היא שרוב הרופאים או שלא מכירים את הבעיה או שלא מאמינים לדרכי הפיתרון שלה, ומעדיפים לטפל בסימפטומים ולא בבעיה עצמה. רופא גסטרו זה גם לא הפיתרון מהנסיון של חלק מהחברות שלי, מי שיכול לעזור זה נטורופאת או דיאטניות מסויימות (אחת כזאת קשה לי להאמין שתמצאי בקופ"ח). הדיאטה קשה מאוד לביצוע זה נכון, אבל אל תתייאשי. תהיי חזקה ותזכרי שזה זמני ואם תקפידי זה יעבור ותרגישי הרבה יותר טוב. בהצלחה!

../images/Emo140.gifפני בובה

אכן אני מטופלת אצל נטורופאתית שהיא גם תזונאית כולל טיפול תרופתי על בסיס טבעי בלבד. בקופת חולים נתנה לי הרופאה אנט. כאשר ידוע שאחד הגורמים לקנדידה הוא טיפול ממושך על ידי אנטי'. אני מצרפת קובץ שמסביר יותר על הקנדידה לטובת כולם. שמחה על תשובתך. בסוף הקובץ כתוב בצורה מפורטת מה אסור ומה מותר

הישועה

במקרה זה צריכה לבוא ממי שאיבחן לך את הקנדידה. חשוב לציין שמבחינת הרפואה המערבית קנדידה אינה מצב כה שכיח והטיפול בו בודאי אינו תזונתי. כך גם מבחינת התזונה המערבית , אגב בידקי שגם לחם השיפון שלך ללא שמרים...בהצלחה בנתיים.

היי סיגל

הקנדידה הובחנה דווקא על ידי רופאת המשפחה בבדיקות משטח שנעשו לי בגלל פטריות קשות בלשון. .ובציפורניים ועוד מה מקומות שפשוט לא התגברנו עליהם במהלך שנים. קיבלתי כל טיפול אפשרי שכלל אנטיביוטיקה רבה. כמו כן אני סובלת מבעיות פרקים וגב וקיבלתי כמויות לא קטנות של כדורים וזריקות כגון קוקטל וולטארן . הרופאה לא התיחסה כלל לקנדידה ולא אמרה לי שהיא גורמת נזקים . אינני יודעת מה הסיבה שהיא הקלה ראש בעניין .. לפני כמספר שבועות שמעתי הרצאה ברדיו מרופאה בשם ד"ר אתי קידר . על הקנדידה . . בפניה אליה באופן פרטי נעשתה לי בדיקה נוספת על ידי מכשיר מיוחד לאיבחון קנדידה. הלכתי ביחד עם אחותי . המכשיר הראה רמות גבוהות מאוד של קנדידה . אינני פטיה כל כך גדולה מה עוד שאני נאמנה מאוד לרופאה המשפחתית שלי. ביקשתי לעשות את הבדיקה גם לאחותי. והם הראה המכשיר כי לה אין כלל קנדידה. לדעבוני כל מה שכתוב בכתבות שקראתי כאן באינטרנט מאמתים לי בדיוק את הסיפטומים שיש לי במהלך השנים האחרונות עשיתי כל דיאטה אפשרית בקפדנות יתרה . אך הורדתי בקושי במשקל . כולל דיאטה לחם. אני חייבת לציין כי במהלך 3 שבועות מאז התחלתי לאכול לחם שיפון והורדתי את הסוכרים והאורז ירדתי כ6 קילו . מה שמעולם לא הצלחתי בעבר. אני חושבת שזה הרבה ל3 שבועות לכן ביקשתי פשוט להרכיב לי תפריט ממה שכן מותר לי. סליחה על אורך הטקסט ותודה על ההקשבה והתגובה.

למעלה