אולי מפציע האור

avi 974

New member
אולי מפציע האור

בס"ד אולי מפציע האור בקצה המנהרה? לנו הוא כבר זרח, אתם מוזמנים להצטרף. אתחיל מההתחלה:לפני חמישה חודשים נולדה לנו בת עם כתם על המצח, שלא ידענו מה הוא, ודי מהר התברר לנו שהוא המנגיומה. בררנו ככל יכולתנו והגענו למסקנה שזה מה שיש. אין פתרון טוב - רק רע, או רע מאוד, והכי טוב זה לחכות ולא לעשות כלום. יש לקוות שלא יצטרכו לעשות משהו, כי טיפול עלול להשאיר צלקת. אבל הכתם גדל, ומהר מאוד הוא גם התנפח קצת. כשהוא התחיל להתפשט לכיוון העין, רופאת העור שלחה אותנו לבדיקה אצל רופא מומחה. מכיוון שאני מתעניין ברפואה אלטרנטיבית, וידעתי מה צפוי לי אם יצטרכו התערבות רפואית- נלחצתי. שוב התיישבתי ליד המחשב ואז גיליתי שבעצם ידוע מה הגורם לגדילה הלא מבוקרת של כלי הדם: מדובר בחומר בשם vegf . מכאן הדרך כבר היתה קצרה לגלות שגם גידולים סרטניים משתמשים בו ליצירת כלי דם חדשים. בענין זה כבר ידעתי שיש ניסיון וגם הצלחות לנטרל אותו. החומר שמנטרל אותו ניקרא egcg , והוא זמין בתה ירוק. לתת תה ירוק לתינוקת בת פחות משלושה חודשים שרק יונקת, זה קצת מסובך. מאחר שמשחה לא מצאתי, החלטתי לתת אותו לאמא שלה בכדורים, וזה היה תחילת הסוף של הסיפור שלנו. לביקורת אצל המומחה הגענו עם סימנים ראשונים של נסיגה, ומאז במשך חודש וחצי אנחנו רואים כמעט מיום ליום שינוי לטובה. רופא ילדים קונווציונלי שאני בקשר איתו, ושהוא פתוח לרפואה טבעית, התפעל מהרעיון ומתכוון להשתמש בו בעזרת משחה. ולכם אני ממליץ: מי שהתינוק שלו יונק, לקחת 4 כמוסות של תה ירוק של חברת סולגר מדי יום, וכשרואים נסיגה לעבור לשלוש. מי שהתינוק שלו לא יונק, שינסה להוסיף לו באוכל. פשוט לפתוח את הכמוסה, להוציא את האבקה, ולערבב עם משהו. טעמתי אותה. היא לא טעימה, אבל לא נורא. בקשר לכמות - אין לי ניסיון, אבל סביר שכמוסה אחת, מקסימום שתיים - יספיקו, ולא נראה לי שיש בזה איזה שהוא סיכון, חוץ מקצת קפאין שיכול לעורר את הילד. עכשיו הכל תלוי בכם: בדקו, ונראה אם מה שקורה אצלנו הוא מקרה, או תופעה שחוזרת על עצמה. אשמח לעזור ולשמוע על הצלחות, או, חס וחלילה, על כישלונות, כאן וגם בפלאפון: 0508755112 או במייל[email protected] על אף שלבתנו יש המנגיומה שיטחית, אין שום סיבה שזה לא יעזור גם לעמוקה. אני יודע שהסיפור שלי נשמע יותר מדי טוב מכדי להיות אמיתי, אבל אין לכם מה להפסיד. הסיכון הוא אפס, ולהצלחה - השמיים הם הגבול. בעזרת ה' נעשה ונצליח!

עדיסצ

New member
תה ירוק

תודה על ההמלצה המפורטת והצעת העזרה/החלפת המידע, אכן בשביל זה הוקם הפורום. יחד עם זה כדאי מאוד להזהר ולהוועץ עם רופא, במיוחד עם תינוקות קטנים/ במסגרת ההתמודדות עם חוסר האונים שכולנו עברנו/עוברים, אנחנו מחפשים ודגים אחר פתרונות, חידושים- רק בזהירות!

נשמי

New member
כל הכבוד על הרעיון....

אני אנסה לקחת את התה הירוק כי רהב של רק יונקת... אין מה להפסיד לצד הטיפול והמעקב הרפואי.... תודה יישר כוח!!!!

odeia

New member
../images/Emo18.gifתה ירוק וקופאין מסוכנים

הם מונעים ספיגת ברזל, החיונית מאוד להתפחות מוח התינוק. קפאין גם פוגע בהתפתחות הגופנית של תינוקות וילדים והם עלולים להשאר קטני מידות. מסוכן לתת ככה המלצה גורפת, ולהגיד מקסימום הם יהיו עירניים. מאיפה עזות המצח הזו להמליץ משהו שעלול לסכן תינוקות וילדים. ואולי זו בכלל פרסומת?

avi 974

New member
ביקורת היא תמיד דבר מועיל../images/Emo42.gif

בס"ד שמחתי על ההתעניינות ברעיון שלי לטיפול בהמנגיומה . ביקורת היא תמיד דבר מועיל, ולכן הלכתי לבדוק את העובדות, האם יש בזה איזו שהיא סכנה לתינוק. רציתי רק לציין שהרופא שבתנו נמצאת אצלו במעקב, וכן רופא ילדים שסיפרתי לו על התגלית, לא הביעו שום הסתייגות. זו התגובה שקבלתי :"הם מונעים ספיגת ברזל, החיונית מאוד להתפחות מוח התינוק. קופאין גם פוגע בהתפתחות הגופנית של תינוקות וילדים והם עלולים להישאר קטני מידות ". הכמות של הקופאין, שהוא החומר הנאשם, בכדור של תה ירוק של חברת סולגר היא- 22 מ"ג. לשם השוואה הבאתי מהאתר של חברת סולגר את כמות הקפאין ממספר מאכלים ומשקאות נפוצים: http://www.solgar.co.il/woman/research2/coffe.html אספרסו: 60-180 מ"ג קפאין ל- 240 מ"ל נוזל. קפה פילטר: 170 מ"ג קפאין ל- 240 מ"ל נוזל. קפה נמס: 30-120 מ"ג קפאין ל- 240 מ"ל נוזל. תה: 30-70 מ"ג קפאין ל- 240 מ"ל נוזל. תה ירוק: 14 מ"ג קפאין ל- 240 מ"ל נוזל. קוקה קולה: 45 מ"ג קפאין ל- 360 מ"ל נוזל. שוקו לשתייה 3-32 מ"ג קפאין ל 240 - מ"ל נוזל. שוקולד חלב 5-75 מ"ג קפאין ל-150 גר' מוצק. שוקולד מריר 25-175 מ"ג קפאין ל 150 - גר' מוצק. אני חושב שזה נותן פרופורציות על הסכנה שיש בבליעת שלושה כדורים שמכילים 66 מ"ג קפאין. מי שחושש לספיגת הברזל, יכול, כמו במזונות אחרים שמעכבים את הספיגה, לתת את הברזל בנפרד מההנקה שעלולה להכיל קפאין. כמו כן, תמיד ניתן לעשות בדיקת דם ולברר את מצב ההמוגלובין. גם לגבי תינוק שלא יונק, ואני הצעתי לתת לו ישירות כמוסות של תה ירוק- רמה של קפאין שיש בכוס שוקו ליום, לא נראית לי מסוכנת. אם בקפאין יש נזקים נוספים מלבד מניעת ספיגת ברזל בדם, אשמח לשמוע. -"ואולי זו בכלל פרסומת?" את זה לא הצלחתי להבין ולכן גם לא יכולתי להכחיש . פרסומת למה ? לי ?!!! לתה ירוק?! לחברת סולגר, שעד שלא התקשרתי לברר את כמות הקפאין בכדורים שלהם, לא ידעו מהסיפור הזה?! אם תבהירי את עצמך אולי אוכל להתייחס באופן יותר ענייני. קחו בחשבון, בהתייחסותכם לנושא, אילו נזקים אנחנו מנסים למנוע, ומה כרוך בטיפול המקובל!!!

odeia

New member
נכון, שוקו זה דבר לא בריא, אצלנו

בבית לא שותים אותו עד גיל 6 או 7 וגם אז רק פעם בחודש. לא רוצה להכנס לוויכוח, אבל לא יודעת אם להלעיט תינוק קטן בתהירוק, זו התזונה שאני מחפשת בשבילו. חוץ מזה, ניסוי בילד אחד, עדיין לא אומר שזו הדרך הנכונה. ולגבי פרסומת, נראה לי כפרסומת של מטפל ושל חברת סולגאר.

סטרואדים לעומת זאת, זה נורא בריא

לא מדובר כאן על לתת לתינוק בריא סתם כמות של קפאין אלא דרך הרבה פחות מסוכנת להתמודד עם בעיה. אז למה ישר לקטול?

odeia

New member
לא קטלתי, הכנסתי לפרופורציות

את "הניסוי" שלך. כאשר תביא דברים יותר בדוקים, מבוססים על מחקרים וקבוצות בדיקה (או איך שקוראים לזה) אולי אוכל להתייחס לזה יותר ברצינות. גם אם תגיד לי ש-20 תינוקות טופלו אצלך ואצל 17 תינוקות זה עבד, אולי אוכל להתייחס ברצינות. אבל אחרי טיפול אחד ושימוש במייל שלך ובשם חברה מסויימת, קשה לי להתייחס ברצינות ובהחלט מותר ורצוי להיות חשדן.

avi 974

New member
כואב לי הלב

בס"ד אני לא יודע אם אני צריך להגיב, אבל הבטחתי אז אני מקיים. -"נכון, שוקו זה דבר לא בריא, אצלנו בבית לא שותים אותו עד גיל 6 או 7 וגם אז רק פעם בחודש" -"לא רוצה להכנס לוויכוח, אבל לא יודעת אם להלעיט תינוק קטן בתה ירוק, זו התזונה שאני מחפשת בשבילו." אם הבנתי אותך נכון, בשאלה האם לתת לילד סטרואידים, טיפולי לייזר, ניתוחים וצלקות נפשיות או שוקו - את מעדיפה לא לתת שוקו. זו זכותך, אבל אני לא בטוח שזו דעה מקובלת . -"חוץ מזה, ניסוי בילד אחד, עדיין לא אומר שזו הדרך הנכונה." אם תקראי את ההודעה הראשונה שלי תראי שבזה אנחנו בהחלט מסכימים. -"ולגבי פרסומת, נראה לי כפרסומת של מטפל ושל חברת סולגאר." חברת סולגאר עד היום בבוקר לא ידעה על הרעיון שתה ירוק יכול לעזור להמנגיומה, ולא נראה לי שגם עכשיו הם ממליצים על כך. אפשר להתקשר אליהם ולברר. ובאשר לפרסומת למטפל, אולי יותר פשוט לחשוב שמדובר באבא שלבתו יש המנגיומה שמגיבה יפה לטיפול שנראה נטול סיכון מוחשי, והוא מבקש לשתף הורים נוספים בגילוי,רק מפני שאיכפת לו. כואב לי הלב לחשוב על כל אותם ילדים, שהמנגיומה מתפתחת אצלם למגינת לב הוריהם שיכולים רק לראות ולא להושיע, או לחילופין לטפל בהם בדרכים שיש להן תופעות לוואי קשות. אני רוצה רק לעזור.

odeia

New member
איך אתה מסלף הכל - אף אחד לא אמר

ששוקו עומד מול סטרואידים, שדרך אגב, שניהם לא בשימוש בבית אצלנו ואם כן, זה נדיר ביותר. אתה מקצין מידי את דברי ולכן מסיימת כאן את הוויכוח. הפנתי את השרשור הזה לד"ר לפידות לשמוע את דעתו בעניין.

נשמי

New member
אני לקחת כבר שבוע תה ירוק !!!!

כולי תקווה שזה יעזור, לא נראה לי מזיק כי זהו מוצר בריאותי והכדור הכיל במינונים מדויקים את מה שצריך לצרוך... אבי מדבר מליבו ומנסיונו האישי ולשם כך נועד הפורום הזה הורים לבעיות משותפות... ועל כן תבוא עליו הברכה...

למעלה