אולי מצאתי פה מקום להתיעץ

אולי מצאתי פה מקום להתיעץ

לראשונה נתקלתי עכשו בפורום הזה, כנראה מלמעלה. אני עומדת בפני התלבטות בנוגע לעבודה. אני אמא לשלושה ילדים מקסימים (למרות השם שכתוב פה, לא יצא לי לשנות עדיין), אני עובדת בעבודה ביישוב שלי בבקרים, מזה 6 שנים. המשכורת לא משהו אבל יש יתרונות, אני בבית עם הילדים ב2, אין לי נסיעות, יש לי חברות וצוות נפלא שכיף לעבוד איתו, אבל קצת נמאס. התחלתי לחשובלחזור ללמוד(יש לי תואר ראשון). לא יודעת מה בדיוק אבל משהו בשביל עצמי. קודם כל, בעלי מפרגן חבלז וממש רוצה את זה, אבל אני (באופי)שתמיד חושבת קודם על אחרים לפני שעל עצמי. אם אלמד אהיה הרבה פחות בבית, הילדים יצטרכו להיות בצהרון באופן קבוע, אני יודעת שזה נורמלי לחלוטין אבל מאז שנולדו אני איתם בצהריים וזה קשה לי השינוי הזה. וכן אולי אני נורא מפחדת מהעולם בחוץ. ללמוד שוב, ולא לעבוד ב"חממה" פה בישוב. כרגע אין לי תיכנונים בשנה הקרובה להריון (למרות שלא תמיד אנחנו קובעים)אז זה הזמן ללמוד. אבל קשה לי עם הקטע של הילדים. תודה על האוזן הקשבת.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מי כמוני מבינה את הדילמה....
בדיוק חפרתי על דילמה דומה כאן.... את מדברת על הסבה מקצועית? תואר שני? לימודי תעודה? מה היקף השעות והסמסטרים שזה ידרוש ממך?

ברוכה הבאה אצל קורתינו.

גם אם אני בעצמי חדש פה..:) האמת שאני לא משו ביעוץ אבל אולי תפרטי את השעות השנים וכמה ילדייך אכן זקוקים לך? (סתאאאאם :)

למעלה