אולי משהוא יודע

• פותח הנושא reuth
  • פורסם בתאריך

reuth

New member
אולי משהוא יודע

שלום רב הייתי מעוניינת לקבל פרטים על קורס לדמיון מודרך, בסגנון הספר כוחו של התת-מודע. פניתי למרכז רטר, אולם האתר לא מעודכן הוא מדבר על קורסים מחודש נובמבר 2002. אשמח לשמוע על קורסים כאלה אולי ידוע לכם . תודה רעות

reuth

New member
איך שולחים הודעה במייל אם אין לי כת

תודה על העזרה אבל איך שולחים הודעה במייל אם אין לי את המייל שלכם. גם בלחיצה על האייקון לשלוח הודעה במייל זה לא הולך ומאוד מעניין אותי בראשון

אתי כנראה התכוונה למסר אישי

שאפשר לשלוח דרך מערכת המסרים של תפוז... אם תקליקי על שם המשתמש של אתי שלצד ההודעה ייפתח ל]נייך הכרטיס האישי שלה ושם בצד ימין של המסך תמצאי את "האופציה "שלח מסר אישי". הגר

ettyshp

New member
היי רעות

הקורסים במכון רטר נפתחים כל שנה באוקטובר כמו שנה אקדמאית. הלימודים נפרשים על פני שנתיים והם יסודיים מאוד, ומקנים למשתתף כלים לעזור לעצמו אך גם לטפל/להנחות אחרים. מי שעומד בדרישות הקורס מקבל תעודה של מנחה בדמיון מודרך ו-N.L.P . מאוד ממליצה לך על הקורס כמי שלמדה שנה ראשונה וכעת -שנה שנייה. כבר בשנה הראשונה קבלתי כלים ושיטת טיפול מובנת כך שכבר במהלך השנה התחלתי לשלב כלים אלו בעבודה שלי כדיאטנית קלינית. אם תרצי לדבר, את מוזמנת לשלוח הודעה במייל ולהשאיר מספר טלפון שלך. אשמח לתת לך עוד פרטים-אתי.

למעלה