מה המשמעות של זה??
GoldenEyes Well-known member 19/7/20 #3 נכתב ע"י נעימה 5: מה המשמעות של זה?? לחץ כדי להרחיב... סתם גימיק
Harrington Well-known member מנהל 19/7/20 #4 לא יודע על מה שני המגיבים לפני מדברים. אני כבר קיבלתי 2 צ'קים הביתה.
משתפרת1 Well-known member 19/7/20 #5 נכתב ע"י נעימה 5: מה המשמעות של זה?? לחץ כדי להרחיב... סוג של התלוצצות.
נ נעימה 5 Active member 19/7/20 #6 נכתב ע"י משתפרת1: סוג של התלוצצות. לחץ כדי להרחיב... על מה מתלוצצים??
חורזת באהבה Well-known member מנהל 19/7/20 #7 נכתב ע"י Harrington: לא יודע על מה שני המגיבים לפני מדברים. אני כבר קיבלתי 2 צ'קים הביתה. לחץ כדי להרחיב... תרום אותם לקופת הקומונה
נכתב ע"י Harrington: לא יודע על מה שני המגיבים לפני מדברים. אני כבר קיבלתי 2 צ'קים הביתה. לחץ כדי להרחיב... תרום אותם לקופת הקומונה
מ מקסים 45 Well-known member 19/7/20 #8 נכתב ע"י נעימה 5: מה המשמעות של זה?? לחץ כדי להרחיב... אז ככה עכשיו ברור למה לא נשאר לחורזת שלנו נקודות, תפוז אנשים גנב לחורזת שלנו את כול הנקודות. ומתחייב לחלק לנו אם נפתור נכון את החידות של אהבה בשניים ושל שמלת תחרה.
נכתב ע"י נעימה 5: מה המשמעות של זה?? לחץ כדי להרחיב... אז ככה עכשיו ברור למה לא נשאר לחורזת שלנו נקודות, תפוז אנשים גנב לחורזת שלנו את כול הנקודות. ומתחייב לחלק לנו אם נפתור נכון את החידות של אהבה בשניים ושל שמלת תחרה.