אולי נארגן מיפגש של אנשי הפורום...

אולי נארגן מיפגש של אנשי הפורום...

כל אחד ישים מדבקה עם השם שלו ושם הכינוי שלו בפורום... אפשר גם ליראות את שני הפרקים האחרונים יחד.... מה אתם אומרים?

LLRO

New member
אני בעד

ואם אין מתנדבים אחרים אני גם מוכנה לארגן. רק תגידו אם אתם רוצים

gabrielle

New member
אני גם בעד!../images/Emo24.gif

וואי זה צריך להיות ענק... מיני כנס כזה... אבל אני בעד לוותר על הפרקים האחרונים.. יותר מידי מדכא וצריך אוירה שמחה... נקרין פרקים אחרים שנבחר ביחד.. מה אתם אומרים?

אני ממליצה לשדר את הפרק...

אני לא זוכרת שמות של פרקים אבל זה פרק שבו זינה וגבריאל הגיעו לעיר שאסור לירקוד בה זה היה פרק ממש יפה. הכי מצחיק שכשהן הלכו לישו גבי כזה רקדה ולא יכלה לעצור וזינה אמרה לה להפסיק זה היה גדול גם תמיד שאני חושבת על כמה חבל זה שהיא היסתפר אז אני ניזכרת בפרק הזה כי אני מאמינה שהשיער הארוך נתן לא אישיות כזו של ילדה קטנה ושמחה ורואים את האישיות הזו בפרק הזה

*neta*

New member
נשמע טוב

חוץ מהקרנת FIN...זה באמת ידכא.. אם רוצים לערוך הקרנת פרקים צריך מקום עם מסך וחוזי והרבה מקומות ישיבה...לשכור מקום בקיצר. אפשר גם סתם להפגש במקום ציבורי..

shiri_b

New member
למה חוזי?

אם למישהו יש את הפרקים של העונות בדי וי די?
אבל לארגן הקרנת פרקים זה בטח הרבה עבודה אפשר באמת קודם סתם להיפגש במקום ציבורי.......

*neta*

New member
גם לדעתי להפגש במקום ציבורי

יהיה יותר קל לארגן וזה גם יותר מעשי מי יודע אם נמצא בכלל מקום להשכיר שיש בו DVD/חוזי...

אבל אחד בטח לא ירצה להביא

DVD למקום ציבורי... חוץ מיזה שחם וצריך מזגן! אף אחד גם לא יכול לי שכל אנשי הפורום יבואו לביתו זה בטח הרבה אנשים... אולי נאלץ לוותר על צפיה בפרקים :((( אז מה נעשה? אולי הצגות של סצנות מפרקים? היה פעם איזה כנס זינה שכזה... אני זוכרת פירסומת העיתון זה היה לפני איזה שנה... אבל שם הקרינו פרק... אולי בבית קולנוע? אם כל אחד ישלם קצת... זה יכול להיות גדול!!!

shiri_b

New member
אני חושבת שהיא התכוונה

שלא צריך להקרין פרקים.....אלא להיפגש במקום ציבורי......שיכול להיות ממוזג.

*neta*

New member
נכון...סתם להפגש

אפשר באיזה קניון ששם גם ממוזג וגם יש מקומות ישיבה, איפה שלרוב נוח, ועכשיו הכי טוב כי חופש אז הרבה יוכלו להגיע.

למעלה