אולי נארגן משהו במציאות???

wildspirit

New member
מר טיני... זה בדרך אל דאגה

כבר מתחיל להרקם משהו ואנחנו ניפגש ממש בקרוב למפגשי חריזה בכיף לא לדאוג

הנה הנדחפת באה שוב

מה זה זה הלו הלו מה זה כל היום להיות בעבודה??? את לא חושבת שאני מתגעגע פה??? קיצר את באה לסדנה??? לשמור לך מקום??? כמה מקומות??? את באה רק את או זוג???

מישהו צריך לשלם חשבונות מר טיני!!

לא כולם זכו בלוטו כמוך! אופס! סליחה לא הייתי צריכה לגלות לכולם נכון!
לגבי הסדנא, בטח שאני באה.... אל תשמור לי מקום כי אני ביציע הכבוד. וכן אגיע עם בן הזוג שירביץ לך מכות בגלל שאתה מתחיל כל הזמן עם אהובתו!!!
וחוצמזה, האמת אני גם מתגעגעת אליך ולכל הגולשות שלנו בפורום. אבל בעבודה יתגעגעו אליי יותר אם לא אהיה שם.
ו

shooli90

New member
יש לי שאלה בקשה ../images/Emo92.gif

יש לי תכשיטים שהכנתי שהייתי רוצה לשתף אתכם בהם והם מצולמים בקובץ בשולחן העבודה שלי בשם תכשיטים אינני יודעת איך להעתיק אותם כך שאוכל לשלוח אותם לצפייה בפורורום אשמח לעזרה

סולי, קבלי תדריך:

למעלה , על הפס הכתום לחצי על "הוספת הודעה". 2. בחלון שיפתח רדי למטה, תמצאי משמאל "עיון". 3.כשתלחצי על עיון יפתח חלון. בחלון זה למעלה יש חלון צר ובשמאלו חץ. ללחוץ. 4. עכשיו תקבלי את כל המגוון בו מאוכסנים תוכנות , מסמכים ותמונות, בינהם גם "שולחן עבודה". את בוחרת, כמובן, בשולחן העבודה. 5. עכשיו בחרי בתמונה שרצונך להעלות. שימי לב: קבצים שמשקלם עולה על 500 KB לא יעלו. 6. ועוד דבר חשוב: מהתמונה השניה והלאה את פותחת את ההודעה שלך ולוחצת על "הוספת תגובה" ליצירת שרשור של יצירותיך. מקווה שעזרתי ומצפה לחזות ביצירתך.

coral chan

New member
נצל"ש,שלום לכולן ../images/Emo13.gif ../images/Emo210.gif

אני קוראת סמויה פה מאז שהפורום הזה נפתח. אני חובבת מאוד גדולה של חרוזים. כל פעם דחיתי את ההודעה שלי על הצטרפותי,באמת שאין לי מושג למה אבל הנה אני סוף כל סוף עושה את זה ^_^ אמ,ואין לי איך להעלות לפה עבודות שלי,כי לפני כמה ימים המחשב התאבד,ביחד עם התיקיה שלי,שכללה את התמונות של עבודות שלי.. אבל תיסלחו לי,נכון? <: הו,וד"א,אני קורל,14,מגבעת שמואל ^_^

wildspirit

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

אני שמחה שלא דחית את זה יותר ושלבסוף הצטרפת אלינו
חבל שהמחשב התאבד.. אבל זה הזמן להתחיל בדברים חדשים וליצור עוד ואז להעלות לנו את התוצרים שלך את מוזמנת להצטרף אלינו היום יש את הסדנה הוירטואלית הרביעית אנחנו מכינים צמיד ענפים תהני טליה

coral chan

New member
תודה רבה לשתיכן ^_^ ../images/Emo210.gif

התליון מהסדנה השניה מהמם,כבר עשיתי שניים כאלו. באמת הזדמנות להגיד כל הכבוד למדריכות!

למעלה