אולי נארח מומחים מתעשיית המזון?

אולי נארח מומחים מתעשיית המזון?

שיגלו לנו כמה סודות שלא ידענו. למשל: איך מפיקים סוכר לבן? ( מישהו כאן העלה איזו השערה שהיו ויכוחים לגביה, נברר...) מה התהליכים שעובר חלב מן הרפת עד לשקית? משהו על הנדסה גנטית של פירות וירקות. גנים של מה ושל מי נכנסים לפירות שלנו? ועוד...
 
אני אשמח לשמוע הצעות.

מישהו שעוסק בנושא קונבציונלי ומגובה באופן מדעי, אני מאוד אשמח לארח. יש לי כמה רעיונות שצצים בראש, אני אנסה לבדוק את העניין...
 

taliF454

New member
יש לי חברה שלומדת טכנולוגית מזון

בטכניון אני יכולה לברר איתה אם היא מעוניינת
 
אני חושבת שעדיף משהו

שהוא מעל לסטודנט. יש לנו פה כבר כמה וכמה חבר'ה שהם סטודנטים למקצועות תזונה, ביולוגיה ונושאים קרובים, כולל גם סטודנטים לתארים מתקדמים.
 

taliF454

New member
אין בעד מה! דרך אגב-

שמתי לב שהפורום לא נמצא באותו אשכול של פורום מתכונים חלבי וכו' ורוצה לשאול: הפורום משמש רק לייעוץ ותמיכה כלליים או גם בבישול של אוכל צמחוני (ומתכונים)? אם כן-אפשר לבקש הזמנה של מומחה/מומחית לבישול צמחוני לאירוח בפורום? הייתי מבקשת אירוח כזה בפורום מתכונים,אבל נראה לי שכאן יהיה בזה יותר עניין
 

לקשמי

New member
אני אישית מאוד אשמח ../images/Emo13.gif

בתור חובבת בישול ואפייה אשמח אם יהיה אירוח כזה ובכלל, אשמח אם יהיו יותר מתכונים בפורום, גם בלי קשר לאירוח.
 
נציג של חברה גדולה

יש כל כך הרבה דברים שאיננו יודעים על המזון שלנו. אולי סוגת אולי הרדוף לאולי אוסם שטראוס תנובה ואם לא ילך אתם, אפשר קטנים יותר.
 
למעלה