אולי מכתב בשם כל הפורום ?? מה דעתכם טלפון לתלונות 036082417 פקס לתלונות 036082459 אני באופן אישי ביטלתי היום את המנוי שלי לידיעות ... לא מוכן להיות חלק מעיתון לא אמין !!! שאו ברכה
מצלצלים עם הצעות מפתות במחיר הפסד,העיקר שיהיו להם קוראים. כעת אני אפילו בתחנת דלק לא לוקחת עיתון. אופק,צריך להתאחד עם הפורום ב"ריטה סטאר" ולאסוף את כל התגובות והתמיכה.
זה נכתב מרוע ומגועל אף אחד לא אמר שריטה היא אלילה שלא טועה ולא נכשלת-מי שלא מנסה לא טועה אבל רוח הדברים בהם נכתבה הכתבה מקוממת. במה תרמה האינפורמציה שניתנה בכתבה? זו הייתה רשעות לשמה ומעורר תהיות לגבי העיתון והרצון להיות חלק ממינויו
בזמן, צריך היה כבר להרגע, שהרי בסופו של דבר קיבל את ה.....שהובטח,ולא יצא נפסד אלא פתח טינה ושנאה שלא במקומה, וללא שום פרופורציה למהלך המלוכלך של העיתונות הצהובה.
אני לא מבינה למ אתה בכלל כותב פה...../images/Emo31.gif
הרי ברור לנו כשמש שאת שונאת את ריטה...אז למה את עדיין פה? מה יש לך לחפש פה? למה סתם לזרוע רוע בפורום שכל שאר הכותבים בו מחזיקים בעמדה הפוכה לחלוטין משלך? את בן אדם שפל בצורה מיוחדת..רואים שכואב לך על הצלח של ריטה, מה לעשות שלעולם לא תגיעי אפילו לקצה האצבע הקטנה ביותר בכף הרגל שלה? הבנו שאת שונאת אותה, אז זהו! את יכולה ללכת לדרכך ולא לחזור יותר! כי על אפך וחמתך אנחנו נמשיך לאהוב אותה. פורום נינט טייב מחכה לך..אולי שם תוכלי לתרום יותר...