אולי נח
זור לבית הישן עד אשר הוא יפול?

זה בדיוק מה חשבתי הכח בידנו כולם חוזרים

ומציינים עובדה שלא טוב לא נוח ולא נעים..........פה

חברים יקרים !

מערכת הפורומים בימים הקרובים תיעלם
לטובת המערכת החדשה.
אני מקווה שיצרפו את עשרות הפורומים הנוספים
הנוגעים לשוק ההון , דבר שיגדיל חשיפה בן המשקיעים.
סבלנות וסובלנות. יוני מטפל בהכללללללל............

אני לא בטוח שאתה צודק

אני לא בטוח שהמערכת של הארץ הישנה תיעלם כל כך מהר.
אני כן חושב שכן יש לנו יותר חשיפה, אבל אני גם יודע שהממשק פחות נח לרוב החברים, וחסרים לנו דברים בסיסיים שנאמרו לנו שיהיו במערכת החדשה - כמו הודעות מאיה וכותבים פופולריים.

אני מנסה לעזור כמיטב יכולתי, אך מה לעשות שלפעמים גם ידי קצרה מלהושיע.

יוני -

בשיחה שלי עם האופטימית
הגענו להבנה כי צמצום הפורומים לפורום אחד
בעצם יגרום לחיזוק מערכת הפורומים בתפוז.
ישנם אלפי משקיעים שרשומים כאן בפורומים הנוגעים לשוק ההון,
וזמינותם לכל הפורומים הנ"ל בעצם יוסיף ערך מוסף למערכת הפורומים.
הגענו למסנה כי דיבורסה יסגר,
כמו שהגענו למסקנות נוספות .........
בן היתר מבחינת שידרוג מערכת הפורומים,
וצירוף מקבץ של כ-30 פורומים שהיו אמורים להצתרף.
בינתיים בגלל חוסר זמן ויכולת להתרוצץ בן הנוגעים בדבר
ובגלל שיוני מתפוז דרש להיפגש איתי ע"מ לפתוח פורום ישראמקו
"אותו ננהל היחד...." לקחתי אחורה , וזו התוצאה לצערי.......
אני תקווה כי האופטימית או יוני מתפוז עוקבים אחרי הנעשה.....

גם אני דיברתי איתה כעת

היא הבטיחה לי השינויים יעשו מהר ככל שניתן, ובראשם אפשרות עריכת ההודעות, ההודעות ממאיה ופס המדדים.
אני משוכנע כי יש לנו אוזן קשבת בביזפורטל, ומהיכרותי עם האופטימית, יש מקום להיות אופטימיים - חבל שלא התקשרתי אליה קודם לכן...
אני חושב שכאן זה המקום החדש שלנו, וברגע שאנחנו נתרגל אליו, יהיה לנו הרבה יותר קל, בעיקר באם ייענו לבקשות שלנו.

בנוסף, אם יש למישהו עוד דברים שהוא רוצה לשנות / לשפר, תמיד תמיד ניתן לפנות אליי, כאן או במייל, ואני אעשה כמיטב יכולתי להמשיך ולתת פתרונות.

אני משוכנע כי בסופו של דבר, הדברים יסתדרו לשביעות רצוננו המלאה, ואני מאוד מקוה שזה יקרה במהרה

כן

כרגע זה רק אני.
אמרו לי שייפנו אליך, אל ורדיאלה ואל התמים ע"מ לתת גם לכם הרשאות לעשות את זה, אבל אני מבין ממך שזה עדיין לא קרה...

כבר אברר את הנושא הזה.

אני איתכם כל הזמן

חברי הפורומים היקרים

בבקשה טיפה אורך רוח, תנו למעבר לקרות ולמערכת להתייצב
הפורומים של שוק ההון הם בניהול משותף של ביזפורטל ותפוז. לא הלכנו לשום מקום ואנחנו עדיין מקבלים החלטות לגבי ההתנהלות של הפורומים.
יש לי שיחות טלפוניות עם חלקכם בימים האחרונים ואני מוצאת לנכון לשוב ולהדגיש - המטרה היא להשתפר. אם יש דברים שעדיין אינם משופרים, הם ישתפרו. רק קצת סבלנות. אתם עוד תגלו את יתרונות המערכת של תפוז ואת הדברים החסרים - נשלים בהדרגה.
סומכת עליכם שתייצרו כאן את אותה זירת דיונים חכמה ותורמת, את השולחן העגול שעוזר לנו לקבל החלטות קניה ומכירה חכמה בשוק ההון, וגם את הסלון שבו מחליפים דעות ומדברים על דא ועל הא.

מאחלת לכם סופשבוע מוצלח
, שנה מצויינת
והתחלה ברגל ימין גם הפורום החדש
אני לרשותכם בכל עניין, אתם מוזמני ם לשלוח לי הצעות לשיפור וגם פידבק חיובי אם יש

אופטימית

הסמוי100

New member
שנתחיל ???

1. הפורום נראה מצועצע ולא רציני
2. נמאס לי כל שניה מפרסומת קופצות שמשהות לי את הכניסה לפורום (שימי פרסומת בצד )
3.תנו אפשרות לעריכת הודעות
4. אל תקפיצו הודעות באופן גורף - תנו ליוני להחליט אם בא לו להקפיץ שרשור מעניין או לא
5. תגדילו את הדף ואת מס' ההודעות בדף (עלי ה 1.9 להגדלה או בחינם אצל ורדיאלה )
6. תורידו את הקו המפגר הזה שמראה לי את זרימת השרשור
7. תכניסו קשורים מעניינים שקשורים לשוק ההון ותוסיפו כמובן את מאיה
8. לא מעניין אותי שנפתח פורום מאסטר שף או פורום בשול אחר , כאן זה שוק ההון

ובקשת פדבק חיובי אז בבקשה
יש כאן אנשים נפלאים ומקצועיים שואהבים את שוק ההון חלקם כמקצוע וחלקם כתחביב
אל תבריחו אותם

הם לא צריכים כרטיס זוגי לסרט מתנה
או פופקורן

הם רק צריכים במה (לא סלון ולא שולחן עגול) מכובדת להביע ולהחליף דיעות

זהו לעת עתה

אה ועוד משהו קטן אם אפשר
אם אתם מגדילים את הדף על הדרך תגדילו גם להדר (תודה מאחותי )

למעט ה"קו המפגר"

ואני לא חושב שהוא מפגר, אלא דווקא מזהה את היתרונות שלו, כל שאר הדברים שכתבת נאמרו לה כבר אתמול במהלך יום המסחר.
בעצם, גם על ההגדלה להדר לא דיברתי איתה.

אני חושב שיש כאן שיפור בחלק מהדברים, בטח ובטח יחסית לנקודת ההתחלה אליה ביקשו שנכנס.
שים לב שכעת יש לנו אפליקציה שבאמצעותה ניתן לכתוב ולקרוא בפורום דרך הפלא', דבר שלא היה נח כלל וכלל בארץ הישנה.
אני גם די משוכנע כי אנו נמצא את שאר הדברים הטובים שיש לתפוז להציע לנו, הרי לא סתם מערכת הפורומים של תפוז היא הגדולה בישראל - זה בגלל שהיא טובה.

אני מאמין שיש כאן אוזן קשבת ומשוכנע כי הדברים החשובים באמת ייכנסו לכאן במהרה - אם זה אפשרויות העריכה של ההודעות ואם אלו ההודעות במאיה.
אין לי ספק כי יעשו לנו התאמות שמתאימות לפורום שוק הון רציני ואינן מתאימות לפורום מאסטר שף, האח הגדול או פורום גינון, מבלי לפגוע בפורומים האחרים כמובן.

במה מכובדת

היי סמוי
קראתי, הבנתי, המסר התקבל ואנחנו נטפל בדברים
לא יכולה להבטיח שבכלם, לא יכולה להבטיח שמחר. יכולה להבטיח שלוקחים אתכם ברצינות, שרוצים שיהיה לכם נוח ונעים ומכבד
מבקשת שתהיו סבלניים, שתזכרו שחבלי לידה יש תמיד, שתסתכלו קדימה ותסמכו עלינו שגם לנו יש חזון שלא יכול היה להתקיים בארץ הישנה וכן יכול להתקיים כאן
על התגובה הזאת אתה תקבל הודעה, זה אחד הדברים שמבטיחים פעילות אינטנסיבית ורציפה בפורום. ויש עוד הרבה פיצ'רים שנותנים ערך מוסף.
אני מבינה את הקושי, אבל עם שיתוף פעולה שלכם נתגבר עליו יותר בקלות
תמשיכו להציע, אנחנו רושמים ובוחנים את הדברים. נתקדם פרה פרה (חסר אייקון פרה)

תודה
אופטימית

ron81s

New member
שלום אופטימית,

אודה לך אם יהיה אפשר להוסיף מחשבון אחוזים,
כפי שקיים היום באתר דיבורסה בצד ימין (מתחת לטבלת השערים היציגים, שגם זה משהו שכדאי להוסיף כאן.

נוגרון

New member
,תודה לך אופטימית על האופטימיות. אנחנו לא

מכירות אמנם, אבל אני די וותיקה בדיבורסה ושמעתי הרבה הבטחות מביזפורטל מאז שהאתר נקנה לפני שנה?! עננים ורוח וגשם אין.
כך שבודאי תוכלי להבין לליבנו שנגמרה הסבלנות. למיטב הבנתי היה מספיק זמן לטפל בכל הנגעים שבפורום הקיים וכנראה שדבר לא נעשה. יש לכם עכשיו חלון זהב של הזדמנות, כדרכו של חלון כזה הוא קצר. אם לא תהיה פעולה ממש מהירה אנשים יזלגו מפה למחוזות אחרים וחבל. דבר נוסף . יוני
המקסים שלנו עושה כמיטב יכולתו על תפילו עליו את המשימה שלכם. תודה על ההקשבה ושבוע טוב.

נוגרון יקרה

אני חושבת שיש עקביות בדברים שנאמרים ורכישת תפוז נותנת מענה להבטחות לשפר את הפלטפורמה של הפורומים.
אולי היא לא מושלמת, אולי יש חריקות של התחלה - אבל אני מסתכלת על המעבר כשידרוג משמעותי ובטוחה שבקרוב גם אתם תראו זאת.
יש כמה בקשות שהן טריוויאליות ויטופלו בזריזות, כמה שיותר מורכבת וייקח זמן להיענות להן - אולם כעת יש פלטפורמה חדישה וגמישה. זה מקום אחר מזה שבו היינו לפני חודש.
מסכימה איתך לגבי הצורך לנצל מהר את חלון ההזדמנויות הפתוח ולעשות התאמות זריזות לבקשות שלכם, מסכימה לגבי העבודה הנפלאה של יוני, חשוב לנו מאוד למנוע זליגה ולהיפך- המטרה היא לחזק את השורות.
מקווה שנצליח לעמוד בציפיות ותודה על התגובה

למעלה