אולי ניצור טופיק של חלומות

RED OR DEAD BS

New member
אולי ניצור טופיק של חלומות../images/Emo1.gif

כלמור כל אחד יספר מה החלום שלו, כמובן בהקשר של הפועל, בשביל לתת סיבה לחייך ולקוות, או סתם בשביל לראות מה התסריטים הכי ורודים
בשביל הפועל, שנשכח קצת מכל הצרות. רוצים?

RED OR DEAD BS

New member
טוב החלום שלי הוא...

באר שבע, מגיעה משחק אחרון מול מכבי חיפה, בוסרמיל, משחק שקובע אליפות, חיפה ראשונה בהפרש של 2, חיפה עולה ליתרון 2-0, הקהל מאבד תקווה, פתאום המאמן משתגע, מכניס את כל הצעירים ומוציא ת'זרים, ואז מתחילה החגיגה, דקה 90 2-2, ואז משום מקום עוז נותן את פריצת חייו, ונותן ניצחון ואליפות לבאר שבע. בכל הרחובות אנשים משתגעים, כל העיר אדומה, בכל בית יוצא דגל או צעיף, שביתה כללית, 50 אלף יוצאים לרחובות וחוגגים במשך שבוע, ללא לימודים כמובן. ואז אמא העירה אותי, יש בצפר.

מוצארט

New member
ע-נ-ק-!

החלום שלי הוא שונה. אני רוצה אצטדיון חדש+15 אלף צופים (אני מסתפק במעט) כל משחק. כדורגל בריא, ובלי זינו.

g i l 1 7 8

New member
איצטדיון חדש?

כבר יותר הגיוני החלום של זה עם הפיגור של ה: 2-0

טוב אז ככה...

אחרי שסוף סוף בונים (ולא מדברים) בבאר שבע איצטדיון חדש (New Vasermil או משהו כזה), האיצטדיון המתקדם ביותר בעולם, מחליטים באופ"א שאין מה לעשות ולמרות כל האנטישמיות והכוונות הרעות אין איצטדיון ראוי יותר לגמר ליגת האלופות. הקבוצה מתחזקת ומנסה לזכות באליפות כדי להגיע למפעל בעונה שבה יהיה פה הגמר. כל השקנים חוזרים הביתה: יוסי בניון, אסי, אופיר חיים... בסוף לוקחים אליפות ובאר שבע בליגת האלופות. לכל משחק בית מגיעה כל העיר (וכמובן גם האוהדים שעברו לערים אחרות) ועם אוהדים כאלה איך אפשר להפסיד? אנחנו עוברים שלב אחרי שלב עד שמגיעים לגמר הגדול. המשחק נגד ריאל מדריד שכבר הציעה 100 מיליון יורו עבור כמה שחקנים מבאר שבע אבל זינו מאצילותו העדיף לעשות את מה שטוב לקבוצה ולא רק לכיסו. ואז זה מגיע. העיר שוממת לחלוטין, כולם במשחק. הסוף ברור: מכניסים להם חמישיה והגביע שלנו!

סוף יותר אופייני

נגיד ויש אצטדיון חדש. ונגיד שעלינו לגמר האלופות, ונגיייייייייייייייייייייייייייייד שהציעו על שחקני הפועל 100 מליון יורו. אבל באמת נראה לך שננצח בגמר? הרי ברור שנפסיד 1-0 דקה 90 משער עצמי....

למעלה