אולי ניתן עוד צ'אנס למפגש בגן חיות?

אולי ניתן עוד צ'אנס למפגש בגן חיות?

ירושלמיות, מה אתן אומרות? אנחנו מחר שם ב 17:30.

וואלה? יש סיכוי לא רע!

אבל אם נגיע - נגיע הרבה יותר מוקדם, בסביבות ארבע. אני שולחת לך מסר עם הטלפון שלי.

גם אתמול וגם שלשום הבנות היו בגן

חיות אבל מוכנה לחשוב בשמחה גם על מחר. הבעיה היחידה שהגן מפוצץ בימים אלה... אבל המוסיקה כיפית ובכלל... מזג האוויר וכל השאר אז נדבר..

לא לא לא, אני כה דפוקית!!!

היינו שם מ 17:30 עד הסגירה, אבל מרוב שיצאתי בחפזון מהעבודה בשביל להגיע לא בשניה האחרונה שכחתי לקחת את הטלפון שלך, קיויתי שתתקשרי אליי

אז אני לא הצלחתי להכנס למחשב

כל היום ולכן לא היה לי הטלפון שלך, עד הערב. לא נורא! בשבוע הבא?

לא רוצה להשבית שמחות

היינו שם שבוע שעבר ביום שישי והיה מזה חם! אמנם בשעות הבוקר הלוהטות אבל קחנה בחשבון, הבאנה קרם שיזוף לילדים (אנחנו נשרפנו) כיוון שרב ההליכה היא תחת כיפת השמים. ותהנו!

עוד סיבה להשבית שמחות - בשבוע

הבא זה בין הזמנים וגן חיות מפוצץ (גם עכשיו בתשעת הימים כבר היה מפוצץ) אז אולי צריך לחשוב על מקום אחר למפגש? מה עם גן סוקולוב החביב? ולא, אני לא משוחדת רק בגלל שאני גרה ליד.

כפי שידוע לך

אין לי בעיה עם גן סוקולוב המקסים. גן החיות היה מפוצץ אתמול. אסור ללכת לגן החיות בין המיצרים? דוקא היו הרבה משפחות דתיות אם כי לא יכולה להשבע שראיתי חרדים.

אמיתמי

New member
יש כאן ירושלמיות מארמון הנציב?

השכונה שלנו נראית די נטושה מתינוקות כשאנחנו יוצאות לגינה. אנחנו מחפשות חברים.

ברחוב סוקולוב בטלביה.

זה רחוב שמחבר בין קרן היסוד לז'בוטינסקי. אני אישית מעדיפה אותו על פני פארק ניות שנוטה להיות קצת צפוף וגם יש בו מרחק גדול מדי לטעמי בין הדשא לבין המתקנים, מה שאומר שלא אוכל לשבת לפטפט...

למעלה