אולי נעשה איזה שירשור שיפיג קצת את

ענת 19

New member
אולי נעשה איזה שירשור שיפיג קצת את

השיעמום... נגיד שכל אחד ירשום לאיזה שיר של אוהד הוא הכי מתחבר ולמה? (אם הוא מזכיר לו משהו שקרה לו וכדומה...) כמובן אם המנהלים מסכימים??

ranch22

New member
אני בעד!!

באמת צריך להעיר פה את כולם... אני וליאת מנסות ומנסות סוף סוף מישהי התעוררה!!,תודה!!!

אני בעד.../images/Emo45.gifמי מתחיל?

יאללה.

ranch22

New member
ניתן לך את הכבוד אני חושבת...

הרי את המומחית שלנו ויש לך יום הולדת עוד שבוע בדיוק...

אני הכי מתחברת ל"תגידי לו"

מה להגיד גם למה? חייבת? חחח טוב. זה קצת לא נעים, וגם מיציתי די את הסיפור. וזה ישמע לכם טיפשי. אבל בינואר השנה, הכרתי מישהו, חשבתי שהוא האחד שלי, ותאמינו לי קשה למצוא כזה. בקיצור אחרי כמה פגישות עם הבחור, הבנתי שהוא לא האחד הזה. לא רציתי לפגוע בו ולא היה לי אומץ לחתוך, והוא לקח את זה די קשה, מתברר שהוא "התאהב" בי(?) השיר "תגידי לו" הגיע לי בול בזמן, השיר הזה פשוט "נתן" לי אומץ להגיד לבחור בעדינות שאני לא רוצה איתו קשר. וזה עזר לי מאוד
.

ranch22

New member
אממ אני אנסה עכשיו...

טוב אני בבעיה קשה כי אני קשורה לכל שיר מנקודה אחרת כך שאני אכתוב כאן את כולם וסיכום קצר על כל אחד,מצטערת. זה לפי הסדר של ההופעה האחרונה... רגע לפני-כי מי לא נחנק מדמעות על אהבה(והכוונה היא לא רק לאהבה אהבה) מונוטוני-כי השיר הזה והפרצוף של אוהד גרם לי לרעידות אדמה של 4 בסולם ריכטר בהופעה ב23.7... נהר האהבה-גם הוא גרם לי לרעידות אדמה באותה הופעה וגם חוץ מזה שהתינוק מגודל מזכיר לי את אריאל שרון(אל תקחו את זה בתור הסתה פוליטית..) זה בגלל שגם אני מצאתי את עצמי כמעט במצב של "לא מצאתי שום סיבה להמשיך אותי" תפילין- כי זה השיר הראשון ששמעתי בדיסק,פשוט קראתי את המילים והתאהבתי..(אולי בגלל שאני דתיה?) לא סיפור פשוט-כי גם האהבה שלי היא לא סיפור פשוט וכי הגור החדש שלי פשוט מת על השיר הזה...(דווקא הוא מרדים אותו לכו תבינו כלבים חח) סתם עוד יום-כי היו לי מלא ימים כאלה ומאז ה-20.8 בכל יום כזה אני שרה את השיר הזה... קרוסלה-כי קרוסלות תמיד עשו לי משהו בבטן(והכוונה היא לטובה ולאו דווקא לבחילה פשוט אני מתה על הסיבובים שלהם) וגם כי המשפט "רק באגדות ובסרטים הישנים קורה משהו טוב לגיבורים" הוא ממש ממש נכון. נוקטורנו-כי מי לא מחפש את ההיא מהשירים או בעצם את ההוא חח האשה של חייו-כי מצאתי את עצמי במצב כזה אמנם לא למען אהבה אהבה אבל בשביל משהו אחר... אל תברחי כשבא האור-כי אלוהים יודע כמה פעמים אבדתי בחושך...(וזה דימוי...) לכבודך-כי השילוב של החליל והפסנתר הרג אותי וכי הוא פשוט ממש יפה במיוחד "לבדי מיתר קרוע כמו מילים בלי מנגינה..." מתוך האפילה-כי גם אני מצאתי את עצמי שם פעם(וב"ה לא בגלל הסיבה של אוהד...) אלוהים אל תנסה אותי-כי מצאתי את עצמי אומרת את זה הרבה פעמים "תעשה שיהיה לי טוב..." תעלות-אמנם לא אכלתי עוגת שוקולד שהיא לא בדיוק עוגת שוקולד אבל חברה שלי חוותה את זה על בשרה... ליל האהבה-כי היו פעמים שישבתי שעות בנסיון לפרש את השיר הזה...וגם בגלל שהרגל של אוהד קופצנית במיוחד בשיר הזה. על ראש ההר-כי גם אני "טיפוס יותר מידי עקשן" ו"מנצח את עצמי במשחקים של כאילו" הרגע הבא-כי אני פשוט אוהבת לשרוק(מזל שלמדתי כבר מגיל 4...) אוהד אם אתה צריך עזרה בהקלטה של השיר..
נקודת ההתחלה-כי גם "דרכי מתארכת כשדרכי לא דרכם"... וכי הוא שיר פשוט יפה... תגידי לו- כי..."טוב בסדר,אל תצעק עליי אני לא אוהב שצועקים עלי!!!" וגם בגלל הקליפ... זהו סיימתי...פיו זה היה ארוך...

ענת 19

New member
וואו איזה יופי עכשיו תורי...

ואני שמחה להעיר קצת את כולם... אז אני הכי מתחברת לשיר "לא סיפור פשוט" (זה נורא נורא קשה לכן רינת, אני מבינה למה רשמת על כולם) כי אני חייבת לציין כמו כולם האמת, שאהבה היא באמת לא סיפור פשוט!!!! במיוחד אצלי. כל פעם שיש איזשהו התחלה של סיפור אהבה הוא מסתבך בצורה זו או אחרת. אבל חוץ מזה אני חושבת שהשיר הזה נורא מיוחד כי התוכן שלו קצת לא אופטימי, אבל המנגינה יפה ואופטימית וזה פשוט מגניב...! וגם אני חושבת שנורא נורא כיף לשיר אותו בקולי קולות תנסו את זה פעם...הוא מקפיץ וכיפי. ובאמת אחד החלומות היותר גדולים שלי זה לשיר עם אוהד (כן, אני לשיר אני נורא אוהבת וגם שרה)את השיר הזה מתישהו... חוץ מזה אני נורא אוהבת את "תגידי לו" כי הוא באמת יפיפיה! ואת "מתוך האפלה שאני חושבת כל אחד מאיתנו קצת מרגיש ככה לפעמים!

כמובן ש"מתוך האפילה"

הוא שיר שעכשיו אני הכי מתחברת אליו. בגלל שכן אני מרגישה באפילה עכשיו. אבל אני מאמינה שכמו בשיר, "מתוך האפילה, ראיתי את האור"... אני בטוחה שאני אמצא את האור בסוף. ואני מחכה להופעה רק בשביל לשמוע את השיר הזה, פשוט התאהבתי בשיר הזה.

ענת 19

New member
ליאתו'ש חמודה

הכל טוב? למה את נמצאת באפלה? את צריכה לשמוח!!!

חח ענת, תודה../images/Emo9.gif

למה אני באפילה..?! הממ זה לא ממש קשור לפורום.
ואני שמחה, למה לא..

נחמד../images/Emo9.gif

קוראת פה המון זמן...אולי הגיע הזמן גם להתחיל לכתוב? קיצור. השיר שאני הכי מתחברת אליו הוא כמובן"תעלות" עוד משהגיע אלי הסינגל שלו, לפני שהיה לי את הדיסק. למה? אולי בגלל המשפט הידוע "ומהמקום הכי נמוך אפשר רק לעלות.." או אולי כי כל הדיבור בשיר אוכל אותי מצד אחד אבל גורם לי להסתכל למעלה. יאללה יומטוב

שלום לכולם :)

קואים לי שני, אני בת 14 וקצת ואני מטורפת על השירים של אוהד חיטמן! יש לי את הדיסק שלו ואני שומעת אותו כמעט כל יום, דרך הדיסק הזה אוהד בעצם העניק לי מן טיפול פסיכולוגי (פשוט כמשמע, כל השירים שלו ממש דיברו על מה שאני מרגישה ואפילו באחד מהשירים מצאתי את הפיתרון לכל הבעיות האלה. ^^) בכל מקרה, אהבתי את השאלה על השיר האהוב ולמה, אז אני בוחרת בנהר האהבה. זה השיר שהכי ייצג אותי בתקליט, כל מה שאני אומרת לעצמי שאני נתקלת בקשיים חברתיים ורומנטיים נמצאים ממש בשיר ולכן אני הכי מתחברת אליו :) נ.ב: שמתי ל שאתם מזכירים שלא נמצאים בתקליט אלא בהופעות, ובגלל שלצערי לא הייתי באף הופעה רציתי לדעת מתי יצא התקליט השני? תודה לכולם, שני ^_^

למעלה