אולי נעשה לוח קשר

Nitzanyo

New member
אולי נעשה לוח קשר

כל אחד יכתוב על עצמו כמה דברים כמו שם פרטי, משפחה, וכל מיני דברים כאלה אני אתחיל שם פרטי: ניצן שם משפחה: יוגב מין: זכר כיתה: י עיר: שוהם שיר אהוב (כמובן של גרין דיי): Hitchin' A Ride זהו מה עוד אפשר לכתוב?

ADCMAN

New member
zz

שם פרטי: מנשה שם משפחה: אפרים מין: גבר כיתה: כיתה? סיימתי ללמוד לפני 30 שנה. עיר: צפת שיר אהוב: המלך זוהר ארגוב! עוד? בוא לשווארמה שלי בצפת

33emily33

New member
אני......

איזה שבוע לא הייתי כאן..... וחזרתי! רק שתדעו החדשים אני אמילי וגם אני יצטרפתי לא מזמן וחזרתי היום!!! שם פרטי:אמילי משפחה:מלכה מין:נקבה כיתה:ח' עיר:ראשל"צ שיר אהוב: חייב של גרין דיי? השיר שהכי אהוב עליי שהוא לא של גרין דיי זה- i just wanna live להקות אהובות: גוד שארלוט, גרין דיי, הימ, פלסיבו, סאם 41 ופרנץ פרדיננד. אממממ........... מה עוד? תמונה שלי רוצים? כאן!!!!!!

Green mnm

New member
אני.

שם פרטי: היא-לי מין: נקבה כיתה: יא עיר: חולון שיר אהוב: Minority

ד ו ק י

New member
אני

שם פרטי: שיר מין: נקבה עיר: חולון "לכל מקום שאת הולכת זאת אהבה עיוורת, כל החיים אני אוהב את חולון עד המוות נה נה נה נה נה חולון מלחמה!"<---- במבטע ערסי. כיתה: י'2 שיר אהוב: כולם אהובים. נישבעת.

אהמ

לא עשינו את זה כבר? בערך מאתיים פעם? לא חשוב... שם פרטי: ארז שם משפחה: וולך מין: כן, בבקשה כיתה: י' עיר: נתניה שיר אהוב: המממ.... אי אפשר להגיד איזה שיר אהוב, כולם מתאימים לתקופות שונות בחיים, ומצבי רוח. לדוגמא, עד לפני חודשיים בערך השיר האהוב עליי היה Longview, כי הוא הכי דיבר אליי. עכשיו, אני יותר אוהב את Burnout. כרגע, בכלליות, התחלתי לאהוב יותר את השירים היותר ישנים של גרין דיי (תקופת סלפי אוורס עד אינסומניאק) מאשר השירים החדשים (Warning וכאלה). להקות אהובות: גרין דיי, NOFX, מטאליקה, נירוונה, סנטים (הלהקה שלי...)

Billy4

New member
..

שם פרטי: הגר מין: נקבה כיתה: ח' עיר: ירושלים שיר אהוב (כמובן של גרין דיי): Basket Case להקות אהובות: green day,metallica,lostprophets,good charlotte.

...

שם: אור מין: איך בודקים?
כיתה: י' עיר: חדרה שיר אהוב: "לוקחים חתול שרוף, תולים אותו הפוך, שותים לו את הדם, כת השטן!!!"

33emily33

New member
../images/Emo12.gif

"לוקחים חתול שרוף, תולים אותו הפוך, שותים לו את הדם, כת השטן!!!" מה?????????????????????????????????.

אם את לא מכירה את השיר הזה

אז את בטח לא מאאאגניבה אמיתית! כל לובש שחור אמיתי שאוכל חתולים וחושב שמוות הוא הפיתרון היחידי צריך להכיר את השיר הזה!

whatsername

New member
אני...

שם: יעל מין: נקבה כיתה: יא' עיר: חולון שיר אהוב: כרגע- Only Of You

DreaM viSion

New member
שו....

שם:דינה משפחה:לא תודה מין:זה מהחקירות בדיפרנציאלי? כיתה:יא,שייגמר כבר עיר:אילת..בלאט שיר אהוב של יום ירוק:זה לפי מצבי הרוח...CHUMPזה שיר טוב

DreaM viSion

New member
המממ...האמת אני בת,ואם

תפתחי את ההודעה שלי יותר למעלה...אני מאילת =)

פאאקק

כמה חולונים יש כאן! חח ממ איפה בחולון אתם לומדים? טוב אז.. שמי הדר, כיתה ט', גרה ליד ראשל"צ. שיר אהוב? אממ יש המון. אני יודעת שאני מכורה לשי, ובאסקט קייס תמיד מעודד אותי. עוזר?
זהו
..נראה לי

למעלה