אולי נעשה מסיבת פיג'מות אצל נורית ?
S spooni New member 23/7/06 #2 ../images/Emo13.gif לא היה מקום לחיוך .... וכן ..קצת התחרפנתי ..אז מה ?!
נ נורית הדרי New member 23/7/06 #3 מוזמנות בשימחה ובכיף גם ככה אנחנו במסיבת פיג'מות נצחית מתחילת המלחמה. ישנים במזרונים על הרצפה... צוחקים בהיסטריה מכל שטות. לולא ההקשר אפשר היה לחשוב שבאמת מכייפים כאן.
מוזמנות בשימחה ובכיף גם ככה אנחנו במסיבת פיג'מות נצחית מתחילת המלחמה. ישנים במזרונים על הרצפה... צוחקים בהיסטריה מכל שטות. לולא ההקשר אפשר היה לחשוב שבאמת מכייפים כאן.
B Betterfly New member 23/7/06 #4 את יודעת מה, זה אחלה רעיון נארגן משלחת לחיפה- נראה איך החיים אצלכם (במרכז לא ממש מכירים את המלחמה...) ואם יש מקום במקלט- בכיף. מה דעתכן על סופשבוע הזה?
את יודעת מה, זה אחלה רעיון נארגן משלחת לחיפה- נראה איך החיים אצלכם (במרכז לא ממש מכירים את המלחמה...) ואם יש מקום במקלט- בכיף. מה דעתכן על סופשבוע הזה?
S spooni New member 23/7/06 #5 בסופ"ש הקרוב אני בבעיה כי .. אני תורנית מהעבודה כל יום שישי - עד שבת ב 07:00 שבת אני פנויה.
B bounty האחת New member 23/7/06 #6 רגע ..רגע..רעיון אחר... נורית אולי נעשה אצלי ארוחת ערב שישי ומסיבת פיג'מות?