אולי נעשה פורום משותף?...

Juliann

New member
אולי נעשה פורום משותף?...

אני שמחה שאנשים מתחילים לחזור לפה...נראה לי שזה בגלל ההסבה הזמנית של הפורום לפורום רוקסטאר INXS. לדעתי זה דווקא רעיון טוב, עדיף שהפורום יתפקד בינתיים כפורום משותף לאיידול ורוקסטאר כי אחרת הוא יכנס לתקופת יובש רצינית עד לינואר.... אז אם חנה'לה תאשר, אני בעד לתת לרוקסטאר יותר מקום מאשר שרשור שבועי. כך שתוכלו להביא תמונות, שירים, הופעות, כתבות וכו' וכו'..... מה דעתכם?

רעיון יפה ג'ולי אבל...

אני לא רואה את זה ככה שאתם יודעים מה אני חושבת אבל מכיוון שהרוב כן רואים אני בטוחה שחנה תסכים

Fairywitch

New member
לא רק את- גם מתן../images/Emo13.gif

וגם אני לא הכי בעד- פירוט למטה.

Deanb

New member
לי נשמע ממש טוב ../images/Emo13.gif ולמה ש...

הפורום לא יהפוך בכלל להיות "איידול ורוקסטאר" ? וכך נוכל לדבר גם על גירסאות אחרות של איידול ולא רק ספציפית על אמריקן איידול?

darklighter

New member
אני בעד "איידול ורוקסטאר"../images/Emo115.gif

+
אם יאשרו לחנה זה יהיה טוב... אפילו באופן זמני עד שתיגמר רוקסטאר... זה כמו שיש פורום סמולוויל ולואיס וקלארק ויש פורום חברים וג'ואי... הרי גם ככה אין מה להגיד על איידול כרגע...

Fairywitch

New member
"איידול ורוקסטאר" לא נשמע טוב../images/Emo6.gif

לא, ברצינות- זה שם לא מוצלח לפורום. אבל אפשר לפתוח יותר משרשור שבועי, למה לא? שרשורי תמונות, כתבות וכד' יתקבלו בברכה. זה בהחלט יעזור לנו בתקופת היובש. יחד עם זאת- זה עדיין פורום איידול, אז אני נוטה שלא לפתוח גלריות או סקרים וכד', ולא לתת לו את אותו המשקל. אבל שרשורים מסוגים שונים בנושא יתקבלו, כאמור, בברכה.

למעלה