אולי נעשה שאלון הכרות?

אולי נעשה שאלון הכרות?

שמתי לב שיש פה כל מיני פעילויות לגיבוש וכו' אז בואו נעשה גם שאלון (הוא דיי קצר) כדי שנכיר יותר טוב
שם: גיל: כיתה: תאריך לידה: תוכנית אהובה בטלויזיה: צבע אהוב: יש לך אחים? כמה? באיזה גילאים? מה אתם אוהבים לאכול? ולשתות? אוהבים חיות? מה החיה האהובה עליכם? מה התכונה שאתם הכי אוהבים בעצמכם? והכי לא אוהבים? אוהבים את הים? בנאדם שאתם מעריכים והייתם רוצים להגיד לו את זה: אתם מתגעגעים לאיזושהי תקופה בחיים? אתם רוצים שתתחיל תקופה חדשה? ולסיום- איך אתם מרגישים עכשיו?

אני אתחיל

שם:אלין. גיל:16. כיתה:י"א. תאריך לידה:1.10.89 תוכנית אהובה בטלויזיה:"ילדות רעות" צבע אהוב:כתום. יש לך אחים? כמה? באיזה גילאים?אין לי. מה אתם אוהבים לאכול?פסטה. ולשתות?ספרייט ופנטה. אוהבים חיות? מה החיה האהובה עליכם?חמוסים
מה התכונה שאתם הכי אוהבים בעצמכם?כוח רצון. והכי לא אוהבים?עצלנות
אוהבים את הים?איכסס שונאת את הלכלוך וההמוניות שיש שם... בנאדם שאתם מעריכים והייתם רוצים להגיד לו את זה:שכן שלי. אתם מתגעגעים לאיזושהי תקופה בחיים?לא. אתם רוצים שתתחיל תקופה חדשה?לא, טוב לי בדיוק איפה שאני נמצאת עכשיו. ולסיום- איך אתם מרגישים עכשיו?סבבה ואתם?

1 6

New member
אני אמשיך

שם: ליטל. גיל: 16 וחצי (עוד חודשיים 17) כיתה: י"א. תאריך לידה: 12.7.89 תוכנית אהובה בטלויזיה: "ארץ נהדרת" צבע אהוב: תכלת. יש לך אחים? כמה? באיזה גילאים?אחות אחת בת 15. מה אתם אוהבים לאכול? ממתקים
ולשתות? מים. אוהבים חיות? מאווווווד!! חולה על חיות! מה החיה האהובה עליכם? כלבים וחתולים
מה התכונה שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאני אמיתית, כנה, ושבאמת אכפת לי מאנשים שקרובים אלי=] והכי לא אוהבים? לרוב קשה לי להיות אופטימית...
אוהבים את הים? תלוי.. אני לא אוהבת לבוא לשם בצהריים כדי לשחות אבל סתם לשבת על החוף בערב ולהסתכל זה מקסים
בנאדם שאתם מעריכים והייתם רוצים להגיד לו את זה: המחנכת שלי. אתם מתגעגעים לאיזושהי תקופה בחיים? אולי מדי פעם "צצים" להם געגועים קטנים, אבל כעיקרון ממש לא... אתם רוצים שתתחיל תקופה חדשה? אוהוו! אני כבר מתה לסיים צבא!
ולסיום- איך אתם מרגישים עכשיו? חרא! אני חולה ונשארתי היום בבית ופספסתי 3 שעות תגבור למתכונת בתנ"ך ביום שני ונראה לי שיש לי דלקת גרון

ואני אמשיך אותך ../images/Emo11.gif

שם: דנית גיל: נממ בקרוב 14 כיתה:ח תאריך לידה:14.8 תוכנית אהובה בטלויזיה: האלופה,זה בעיקרון מה שאני רואה קבוע. צבע אהוב:לא מסוים יש לך אחים? כמה? באיזה גילאים?2 אחים בן ובת מה אתם אוהבים לאכול?ממ כל מיני P; ולשתות?קולה נראה לי אוהבים חיות? מה החיה האהובה עליכם? אני ממש אוהבת חיות וחיה אהובה ממ יש הרבה רב החיות חמודות :] חוץ מחרקים מפחידים כאלו :S מה התכונה שאתם הכי אוהבים בעצמכם?וואי לא יודעת והכי לא אוהבים?גם קשה :p אוהבים את הים?כן בנאדם שאתם מעריכים והייתם רוצים להגיד לו את זה:ההורים שלי כאילו זה בטח ישמע להם כזה קיטשי וזה אבל הם עושים כ"כ הרבה בשבילי אתם מתגעגעים לאיזושהי תקופה בחיים?ביסודי היו תקופות אתם רוצים שתתחיל תקופה חדשה?ממ כן אולי ולסיום- איך אתם מרגישים עכשיו?כיף לי :]

YARDENIS11

New member
אני................................

שם: ירדן גיל: 15 עוד שבועיים בערך. כיתה: ט' תאריך לידה: 23.5.1991 תוכנית אהובה בטלויזיה: אמ.. יש כמה שאני רואה, ילדות רעות ,האלופה, מכושפות, האו סי .. צבע אהוב:כולם בסדר יש לך אחים? כמה? באיזה גילאים? אחות , בת 13.5 מה אתם אוהבים לאכול? הכל (כמעט) ולשתות? קולה אוהבים חיות? מה החיה האהובה עליכם? לא ממש מתחברת לחיות , בשנים האחרונות יש לי קצת אלרגיה בעיניים מפרווה.. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הזיכרון שלי (לטווח רחוק) והכי לא אוהבים? לפעמים אני שוכחת דברים , או שקשה לי לעמוד בדברים , אני יכולה לוותר על דברים בקלות או ישר לא לעשות כי אני אסתמך על זה שאני לא אצליח.. אוהבים את הים? בתמונות בנאדם שאתם מעריכים והייתם רוצים להגיד לו את זה: אמא שלי.. אתם מתגעגעים לאיזושהי תקופה בחיים? הכל לטובה (אני מקווה) אתם רוצים שתתחיל תקופה חדשה? אמ.. כן, תקופה שלא נצטרך לחיות בפחד. ולסיום- איך אתם מרגישים עכשיו? כואב לי הראש

1 6

New member
וואללה??

אני מכירה מישהי שנולדה בתאריך שלך בדיוק!! אז גם לך יש בקרוב יומולדת מה?...

YARDENIS11

New member
כן.. חח עוד מעט..

גם לי הייתה בכיתה (עכשיו בשכבה) מישהי שנולדה בתאריך הזה חח

עונה

שם: נועה גיל: 15 וחצי עוד מעט כיתה: ט' תאריך לידה: 8.1.91 תוכנית אהובה בטלויזיה: ילדות רעות והאלופה צבע אהוב: ורוד יש לך אחים? כמה? באיזה גילאים? כן. 2. אחד בן 25 ואחד בן 28 מה אתם אוהבים לאכול? דגנים עם חלב
ולשתות? ספרייט דיאט אוהבים חיות? מה החיה האהובה עליכם? כן!! כלבים! מה התכונה שאתם הכי אוהבים בעצמכם? מצחיקה והכי לא אוהבים? ביישנית אוהבים את הים? מאודדדד בנאדם שאתם מעריכים והייתם רוצים להגיד לו את זה: עברי לידר אתם מתגעגעים לאיזושהי תקופה בחיים? לילדות! אתם רוצים שתתחיל תקופה חדשה? אממ לא ולסיום- איך אתם מרגישים עכשיו? בסדר:)

SharoNofit

New member
עונה../images/Emo60.gif

שם: נופית
גיל: 17 [-עוד חודש...] כיתה: יא'. תאריך לידה: 18.6.89 תוכנית אהובה בטלויזיה: "השיר שלנו"
צבע אהוב: שחור וכחול כהה. יש לך אחים? כמה? באיזה גילאים? 4 אחים -אח אחד גדול בן 20, ושתי אחיות קטנות בנות 10 ושנה. מה אתם אוהבים לאכול? פיצה ומלאווח. [-וכן זה משמין אז שומרים ואוכלים רק פעם ב.....] ולשתות? מים. אוהבים חיות? מה החיה האהובה עליכם? אוהבת חיות אבל לא לגדל אותם..... חיה אהובה זה אריה. מה התכונה שאתם הכי אוהבים בעצמכם? יושר. והכי לא אוהבים? שאצלי זה רק "הכל או כלום". אוהבים את הים? מאוד, במיוחד להסתכל עליו.
בנאדם שאתם מעריכים והייתם רוצים להגיד לו את זה: שרון מרקוביץ', גלית גלעד. אתם מתגעגעים לאיזושהי תקופה בחיים? לתקופת היסודי בביה"ס. אתם רוצים שתתחיל תקופה חדשה? כל יום הוא משהו חדש.
ולסיום- איך אתם מרגישים עכשיו? די מבואסת, הרגע באתי מבגרות [-כן זה היה בערב....] והבגרות הייתה קשה לכולם, וכבר אני יודעת שיש לי 2 טעויות לפחות של המון נקודות

1 6

New member
בגרות במה הייתה לך?

ולא נורא... תמיד אפשר לעשות מועד ב'
לי מחר יש מתכונת בתנ"ך ואני בקושי זוכרת חצי מהחומר כי הייתי חולה אז לא יכולתי ללמוד

SharoNofit

New member
בתושב"ע לקט מצוות

עכשו מה שמעצבן זה שגם זה מקצוע שאני יחסית מאוד טובה בו ואני יודעת שאני מסוגלת להרבה יותר, וגם שירדו לי 10 נקודות [-ירד יותר.... אבל זה ספציפי מה שמ-ש-געעעע אותי] על השאלה הכי קלה בכל הבגרות הקשה הזאת
ועוד זה שאלה שידעתי
בהתחלה רשמתי את התשובה הנכונה
אבל חשבתי שאני טועה (איזה מפגרת אני!) ורשמתי משהו אחר שהוא בעצם הטעות וככה איבדתי בשנייה 10 נקודות חשובות. זה כל כך מטריף אותי את לא מבינה אפילו כמה..... וכנראה באמת שאני יעשה מועד ב' ורק בשביל הפרינציפ(!!) אבל אולי אני אומרת את זה עכשו רק בגלל העצבים.... נראה מה יהיה, זה לא פשוט לעשות מועד ב' שיש לך עוד מקצועות אחרים להיבחן עליהם שנה הבאה וגם בדר"כ מועד ב' עוד יותר קשה מהמועד הראשון מתכונת בתנ"ך..... וואי היה לי שנה שעברה.... עשיתי גם בגרות בזה ויש לי עוד יחידה שנה הבאה.... זה על חמישה ספרים את עושה נכון....? חחחח ותמלאי את התנ"ך עצמו בשליפים....
זה הפיתרון לחולות..... איזה ספר חסר לך....?

1 6

New member
תושבע?

אני לא לומדת את זה.. מה זה מגמה? חח את יודעת כמה פעמים קורה לי שבגלל כל השטויות האלה סתם יורדות לי נקודות??
תאמיני לי את לא היחידה חח למשל במתמטיקה בגלל ששחכתי לרשום מינוס ירדו לי 30 נקודות
וזה קרה לי עוד מלא פעמים...
אבל תעזבי מה זה יעזור לך אם תתעצבני? גם לי קרה משהו דומה שנה שעברה וחשבתי בטוח אני עושה מועד ב' ובסוף ירדתי מהעניין
ובקשר לתנ"ך, למה את מתכוונת 5 ספרים?
אני עושה השנה את שתי היחידות ומתפטרת מזה לגמרי
ובקשר לשליפים זה טיפ טוב הבעיה היא שהמורים אצלנו מתוחכמים מדי, הם בודקים תנ"כים אחד אחד

SharoNofit

New member
תושב"ע = תורה שבעל פה

אנחנו לומדים מצוות מהתורה -כיבוד הורים, עניין ריבית, איסור הונאה וכדומה [כן, לפעמיים זה די משעמם] המיקוד הוא על 13 מצוות [-והם תמיד בוחרים את המורכבות והקשות] ובבגרות את צריכה לענות על 5 [-כי יש בחירה] הבעיה היא שהם שואלים שאלות מסובכות ומכשילות(!) שמאוד קל לך להתבלבל בהם וכל טעות על סעיף מתוך כל השאלה שווה המון המון נקודות ככה שלרוב את די אוכלת אותה..... ואם זה תמידבגרות קשה אז השנה זה היה השיא [-גם היועצת והמורה הודו בזה] ונכון שלא יעזור לי להתעצבן כי כבר עשיתי ואין מה לעשות יותר אבל זה עדיין מאוד מאוד מרגיז
נראה כבר מה יקרה [אם בכלל] עם המועד ב'..... והבגרות שאני עשיתי בתנ"ך שנה שעברה הייתה על 5 ספרים גם מתורה גם מנביאים [-ויקרא, דברים, יהושע, שופטים ומלכים] ושנה הבאה יש לי על עוד תורה ונביאים [-בראשית, תהילים, ועוד שאני לא זוכרת....] על כמה ספרים את נבחנת....
זה באמת די טוב לעשות בגרות מכה אחת.....
אצלנו לא בודקים תנ"כים.... אמרו לנו שבבגרות הבוחנים בודקים אבל זה לא קרה..... רק המורה לספרות שלנו בודקת לפעמיים את הדפדפות [-שזה אגב עוד שיטה..... -להכין שליף על אחד הדפים מהדפדת בפנים....
]
איך היה בסוף המתכונת

1 6

New member
אהה הבנתי.. ספרתי בערך זה משהו כמו

11-12 ספרים וזה קצת קשה הכל בבת אחת אבל עדיף לסיים את זה אחת ולתמיד וזהו... ותהיי אופטימית
אולי עוד תופתעי בסוף מאיפה את יודעת? את לא צריכה לכעוס על עצמך במיוחד עם את אומרת שהשנה היה ממש קשה... ואצלי היה ממש לא משהו...

SharoNofit

New member
אז גם אנחנו עושים בערך אותו כמות

ההבדל ביננו הוא שלנו חילקו את זה לשתי לשתי בגרויות..... [-ואם אני לא טועה זה נחשב לנו יותר מ-2 יחידות, נראה לי שחמש] אין לי מה להיות אופטימית אלה טעויות שאני בטוחה בהם שטעיתי..... בדקתי את זה עם המורה והספר....
אבל
רבה על העידוד, את מאמי והעלית לי חיוך
ולמה לא משהו....?
ענית על כל השאלות??

1 6

New member
שמחה לשמוע../images/Emo9.gif

ז"א שהעליתי לך חיוך, לא שהלך לך רע זה נשמע מובן?
ואמרתי לך גם לי זה קורה דיי הרבה מה כבר אפשר לעשות? צריך רק ללמוד מטעויות (לי גם זה לא תמיד עוזר), להתעצבן בטח לא יעזור זה רק יעשה אותך יותר מדוכאת (הלוואי והייתי מיישמת בעצמי את העיצות שלי...)
והלך לי לא טוב כי הייתי חולה אז לא למדתי כמו שצריך וגם אתמול עוד הייתי דיי חולה.. ולא עניתי על כל השאלות אפילו שיש לי הארכת זמן של שעה.. כבר לא היה לי כוח
אבל חפיף.. המורה הזאת תמיד מתחשבת בי אז אני לא דואגת

SharoNofit

New member
חחחח חמודה......

כן זה נשמע מובן.....
נישתדל ללמוד מהטעויות כמובן.
ותמיד יש מתכונת שנייה שהיא גם בדר"כ יותר משמעותית

ט ל ו ש1

New member
עונה../images/Emo26.gif

שם:טל גיל:16 בקרוב כיתה:י תאריך לידה:17.7 תוכנית אהובה בטלויזיה:אממ ילדות רעות צבע אהוב:כחול ירוק יש לך אחים? כמה? באיזה גילאים?אח בן 17 אחות בת 18 וחצי מה אתם אוהבים לאכול?קוסקוס ולשתות?מים קקוטייל:D אוהבים חיות? מה החיה האהובה עליכם?חתול מה התכונה שאתם הכי אוהבים בעצמכם?כנות והכי לא אוהבים?אמממ מעצבנת לפעמים:p אוהבים את הים?מאודדד בנאדם שאתם מעריכים והייתם רוצים להגיד לו את זה:אמא אתם מתגעגעים לאיזושהי תקופה בחיים?אולי שהייתי ממש קטנה אתם רוצים שתתחיל תקופה חדשה?אמ לא בנתים ולסיום- איך אתם מרגישים עכשיו?אחלה ואת?

למעלה