6 טורטיות מוכנות,
2 בצלים פרוסים
3 סלסלות פטריות
70 גרם (או פשוט חופן נדיב) גבינת מוצרלה מגוררת
כוס סלסה רוחה (סלסה אדומה חריפה) -קנויה
אופן הכנה:
מזהיבים 2 בצלים פרוסים עם מעט שמן זית
פורסים את הפטריות לפרוסות עבות
מקפיצים מעל להבה גבוהה, 4 דקות או עד שהן רכות.
אם יש הרבה נוזלים להוסיף כף קורנפלור
מוסיפים את הגבינה הצהובה המגוררת, מערבבים
מקררים
מכינים את האנצ'ילדה:
מניחים טורטיה אחת על קרש או משטח עבודה ומניחים במרכזה שורה מהפטריות
מגלגלים לרול ומניחים בתבנית חסינת חום, עם צד הסגירה כלפי מטה.
חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות.
יוצקים שכבה אחידה של סלסת העגבניות מעל הטורטיות המגולגלות
ומזיזים מעט אל הטורטיות כדי שהרוטב יחלחל.
מפזרים מעל את גבינת המוצרלה.
אופים בחום 200 מעלות 15 דקות, עד שהגבינה נמסה ומתחילה לבעבע.
מוציאים ומגישים חם (אבל לא אוכלים מיד כי זה יעשה לכם כוויה בפה).