אולי נתחיל שרשור חדש ונחמד?

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
אולי נתחיל שרשור חדש ונחמד?../images/Emo15.gif

מה הדבר הכי נחמד שעשיתן עבור בן זוגכן- וכמובן שימח אותו מאוד.....
אשמח לשמוע דברים נחמדים...

נופר30

New member
יש הרבה

אבל בנובמבר האחרון חגגנו מספר אירועים במרווח של כמה ימים התקשרתי לבוס שלו הודעתי לו שאני לוקחת אתו לפראג ושהוא לא יהיה יומיים בעבודה דאגתי שאחיו יקבע איתו על יד השדה ופתאום הוא מגלה שהוא נוסע לסוף שבוע בפראג היה מדהים וריגש אותו מאוד

בן זוגי עשה לי בדיוק הפתעה כזאת ../images/Emo9.gif

ביומולדת שלי לפני שנתיים .. הוא לא הסכים לומר לאן נוסעים, רק שאני ייקח בגד ים (!) הייתי בטוחה שנוסעים לאילת. אבל .. הוא נכנס לנתב"ג, אז הייתי בטוחה שטסים לאילת. ואז הוא הוציא כרטיסים לפראג .. מסתבר שאח שלי נתן לו את הדרכון שלי (אז עוד גרתי עם ההורים) יש עוד הרבה סיפורים מהסוג הזה כי הוא משקיען ומאוד מאוד חמוד, אבל זה היה הכי הכי ..

fila

New member
לי אין סיכוי../images/Emo160.gif

שבעלי יפתיע אותי בטיסה לאיזה שהוא מקום הוא פשוט פוחד לטוס ואם נוסעים לחו"ל אז אני צריכה לגרור אותו לשדה תעופה כמובן שאיך שנוחתים הוא כמו איזה מלך
ומאוד מרוצה מעצמו... אבל שהוא יזום טיסה?
לא נראה לי שאזכה לזה

הילית*

New member
אני כנראה לא אוכל להפתיע את בן זוגי

בנופשון לחו"ל משום שזה דורש לוגיסטיקה שלמה של מחליף. הפתעה שעשיתי לו ביום ההולדת האחרון שלו- קמתי מוקדם (וזה היה באמצע השבוע) והכנתי לנו ארוחת בוקר רצינית- לחמניות, גבינות, סלט, חביתיות וקפה על הבוקר

תוכי

New member
עשיתי לבעלי מספר הפתעות

1. ביום הולדת הראשון שלו שחגגנו ביחד - עשיתי לו הפתעה מלאתי את החדר בבלונים + משלוח בלוני הליום קניתי לו מצעים חדשים (הייתה לו מיטה זוגית) שמתי על המיטה שלו אפיתי לו עוגה והלכתי הביתה כשהוא חזר מהעבודה הוא הופתע חבל על הזמן (בהתחשב שהיינו רק 4 חודשים ביחד) 2. סתם ללא כל סיבה קניתי כרטיסים להופעה של שלמה ארצי. הלכנו ביחד ונהננו והיו עוד שאני כבר לא זוכרת

אתי@

New member
אחד הדברים שרונן אוהב שאני עושה

עבורו, זה בישול... לא שהוא חושב שמקומי במטבח
, אלא שהוא הרים ידיים בעניין הבישולים, ואין לו שום בעיה לאכול במסעדות, אצל אמא שלו, או להתפשר על אוכל קפוא. ככה שכשאני מבשלת לו (בעיקר מה שיש בו בשר או עוף) הוא נורא נורא שמח...
בכל אופן השאלה שלך הביאה אותי לחשוב על איזה הפתעות או דברים ממש מיוחדים עשיתי למענו של בעלי האהוב
ולצערי גיליתי שאני לא מצליחה למצוא שום דבר כזה
ממש מביש, הא? אנחנו ביחד 7 שנים ועדיין לא עשיתי עבורו משהו ממש גרנדיוזי... האמת היא שזה לא כ"כ האופי שלנו (ובעיקר לא של רונן). רונן לא מצפה ממני לכאלה דברים, הוא לא אוהב לקבל מתנות גדולות, ולא יותר מידי מחפש הנאות חומריות (חוץ ממסעדות). אני יודעת שזה לא חסר לו והוא מצפה ממני לדברים אחרים לגמרי בחיינו המשותפים, אבל בכל זאת אני נבוכה שעולם לא עשיתי משהו ממש שוה בשבילו...

fila

New member
עכשיו יש לי זמן לספר../images/Emo142.gif

על ההפתעה שעשיתי לבעלי... אז כולן כבר יודעות שאני זה הפרק השני של שמעון והחלק הראשון של חיי הזוגיות שלו לא היה ממש מוצלח בלשון המעטה... מה גם שהוא אף פעם לא יכול היה להרשות לעצמו מותרות כי הוא עבד בעבודה שהרוויח בה מעט מאוד וה"גברת" לא עבדה בכלל(כן, יש בי הרבה אהבה
) ובקיצור אני החלטתי מהיום שהתחלנו לצאת להראות לו שאפשר גם אחרת, ולקחתי אותו לירח דבש שלא חלם עליו בחיים... וכשהגענו לחלק של השייט הפתעתי אותו עם הסוויטה שהזמנתי ופינוקים לאורך כל השייט, כולל ג´מייקה שזה היה חלום ישן שלו שחשב שאף פעם לא יגשים, הרגע הכי מרגש היה שהוא צילם את עצמו בוידאו אומר לי תודה ושהוא אוהב אותי וראיתי את זה רק אח"כ כשהעברתי את הקלטות לקלטת וידאו רגילה.

dorlim

New member
אנחנו זוג של הפתעות קטנות ... ../images/Emo28.gif

בין ההפתעות הקטנות שעשינו אחד לשני:
ארוחות בוקר מושקעות למיטה / במרפסת
כרטיסי ברכה / פתקים קטנים וכיפים
קנייה של דבר מה שהשני מאד רצה ההפתעות הגדולות יותר הן בד"כ במאורעות מיוחדים - הצעת הנישואין, נסיעת הפתעה לצימר בצפון, שיעור טייס ועוד

שירי71

New member
דברים קטנים כאלה (ארוך כיאה לי)

שניים שאני זוכרת האחד היה ביום הולדת הראשון שהיה לאייל בזמן שהיינו חברים - ואצלנו שבד"כ אם זה ארוחה טובה אז זה בחוץ, הקיצר הכנתי לו ארוחה די מיוחדת כזו בדירה שאליה עברנו אז. זו היתה מסוג הארוחות בהן המנדות די מיוחדות ונראות טוב כזה על הצלחת... וגם (אולי סיפרתי על זה ממש מזמן בפורום חתונות) עשיתי לו עוד משהו בעצמי שזה לקנות מחזיק דיסקים מעץ ולצייר עליו את הנסיך הקטן. לא נעים לומר זה יצא פשוט מקסים עד היום שאי מביטה על זה אני לא מאמינה שאני הכנתי את זה. זה יצא ממש מש יפה וצבוע יפה. וגם קניתי לו משהו אבל לדעתי מה שהכי שימח אותו היה הדברים שהכנתי לו לבד. ובנושא של נסיעות: הוא נוסע די הרבה מטעם העבודה שלו... אז מתי שהוא התחלתי לשים לו פתקים במזוודה (בדרך כלל מודיעים על הנסיעה ברגע האחרון אז אני זו שאורזת לו). אני די יודעת שכשמגיעים לחדר במלון לבד כזה זה די מבאס כזה אז בפעם האחרונה שבה הוא נסע (וזה כבר קרה 4 פעמים מאז החתונה שלא לדבר על המילואים שהיו באמצע) שמתי לו עטופים בניילונים שוקולדים בתא של התיק רחצה ובניילון בתא של הזוגות גרביים. מקומות אותם פותחים רק ואך ורק לפני השינה או אחריה וחשבתי שאז זה הזמן המתאים לעשות לו מתוק בלב. וזה נורא שימח אותו.

רחלי1

New member
אוף...גיליתי שאני די גרועה בזה....

מרוב השתדלות הכל יוצא לי בינוני
לא מצליח לנו להפתיע "בגדול", רק בדברים קטנים.
.....אם כי יש הברקות מפעם לפעם, כשמה שמככב בדרך כלל זה מנהג הפתקים המצחיקים בכל פינה בבית (אפילו בתוך המיקרו ובכוס של מברשת השיניים), זרי פרחים כפריים ומשחקי מחשב שהבחור מזיל עליהם ריר עוד לפני שיצאו לשוק.

הילית*

New member
משחקי מחשב ? בדיוק כמו הבחור שלי

אני רוצה להגיד לך שעד שנה שעברה את כל המתנות קניתי לו בטויס אר אס או בבאג. הבחור מכיר את כל המשחקים. כמעט ולא תצליח להפתיע אותו והריר שנוזל רק מהתקרבות לבאג...וכל פעם שאנחנו באיזור הוא אומר לי בואי ניכנס רגע לבאג לראות מה חדש...
השנה החלטתי שהגיע הזמן לקנות דברים של אנשים גדולים יותר...

רחלי1

New member
אני בשוק, הילית!../images/Emo6.gif

הם כנראה תאומים שהופרדו בלידתם!
אין ביקור בקניון שלא מוביל איכשהו למדף המשחקים בבאג. וגם אני קונה לו כל הזמן בטויס אר אס ובבאג את המתנות, פחות או יותר לכל ההזדמנויות! נכון שזה מתחיל לתסכל?
- הם אמנם נהנים מאוד מהמתנות (שרק לפי הגודל, הצורה והלוגו שעל העטיפה ברור מה יש בתוכן....) אבל אני כבר משועממת מלקנות אותה מתנה כל הזמן
מה את אומרת, אחותי, שנפתיע אותם עם איזה מקרמה?

הילית*

New member
../images/Emo6.gif ממש תאומים !

אני מדי פעם מפתיעה אותו בחולצות. לדעתי קנית מתנה בבאג או טויס אר אס כבר לא מפתיעה אותם ניסיתי לקנות לו גם דברים יותר מיוחדים מתחום תוכנות המחשב- אנציקלופדיה, חשיבה המצאתית (השני מומלץ בחום) אבל אין כמו משחק מחשב כדי לעשות לו את זה
בפעם האחרונה שקנינו ביחד משהו בבאג זה היה אקדח למשחק מחשב שבו יורים. המוכר בחנות שאל אם הוא רוצה לעטוף (כי הוא מן הסתם חשב שזו מתנה לילד) אז לבחור שלי לא היה נעים אז הוא אמר "תן לי את העטיפה- אני כבר אעטוף בבית" וזרק את זה בפח הכי קרוב מחוץ לחנות

ניצניצ

New member
דברים נחמדים...

ביום ההולדת הקודם שלו שלחתי אותו למסאג´יסטית וביום ההולדת שלפניו עשינו יחד "טיסה" עם טרקטורון מעופף (לא יודעת אם יש לזה שם אחר) בכל אופן הפתעתי אותו ב"טיסה" הזו על שפת הים בשקיעה... היה רומנטי וכיפי. עכשיו יש לו שוב יום הולדת ואני רוצה לעשות משהו, יש לכם רעיונות??? אני די נואשת ולא בא לי לעשות משהו בנאלי

אופה3

New member
הדברים הכי חמודים שעשינו הם:

האמת שאנחנו זוג כזה שלא של חו"ל וכאלה, אלא יותר דברים יותר אישים, כמו פתקים ושירים שאני כותבת בשבילו, כל מיני הפתעות כאלה שאני שמה לו על המיטה, ופרחים שהוא קונה לי, המתנה הכי גדולה שלי , שהוא קונה לי אוטו, כל שנה שנתיים בערך הוא קונה לי אוטו, אומנם לא מרצדס אלא ביאנקי וכאלה אבל זה מאוד כייף שהוא חושב עליי, והאמת שבימי הולדת שלי, הוא הולך איתי ואומר לי לקנות מה שבא לי, כי הוא לא יודע מה אני אוהבת או מה שבא לי, ובערב הוא לוקח אותי לאיזה מסעדה רומנטית וכאלה. אני יותר יוזמת ומכינה בדברים כאלה, בעלי הוא יותר חוסר יזמות במתנות כאלה, למרות שאני מנסה לחנך אותו , אולי בעוד שבע שנים אני אצליח האופה

רחלי1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifאת גדולה!

נורא שיעשעת אותי עם הסיפור של קניית אוטו במתנה כל שנתיים... ועניין היעדר היוזמה והמעוף גם כן מוכר לי (מאוד מאוד...)
- כשתעלי על נוסחת החינוך האולטימטיבית, גלי לי אותה מייד, אני מוכנה לשלם!!!

אופה3

New member
תודה רחלי יקרה ../images/Emo6.gif

אני מרגישה שאוטוטו אני עולה על הנוסחה, כשאדע אספר לך גם, ואת התוצאות של זה אני אדע עוד חודש וחצי שיהיה לי יום הולדת. אז עד אז תנסי למצוא גם נוסחה, ואם כן תגלי לי אותה האופה

למעלה