אולי נתקלתם בבעיה דומה, תבניות סיליקון

אולי נתקלתם בבעיה דומה, תבניות סיליקון

תבניות סיליקון שכל מה שאני אופה בהן נדבק וכשמנסים לחלץ את העוגה, חלקים ממנה נותרים דבוקים לתבנית. שימנתי את התבניות, ניסיתי גם לשמן וגם לקמח, שום דבר, הכל נדבק. יש למישהו רעיון איך לשכנע אותן לתפקד?
 

rut2020

New member
העוגה לא אמורה להדבק כלל בתבנית סיליקון ,

לא צריך לשמן את התבנית ולא לשים נייר אפיה ולא כלום, פשוט מכינסים את העוגה ואופים , משהו בתבנית לא בסדר . תנסי בתבנית סיליקון אחרת- אולי לקנות תבנית חדשה במקום אמין.
 
יש לי מספר תבניות

שנקנו במקומות שונים. ההידבקויות קיימות בכולן. בינתיים שאלתי גם בפורום בנושא בישול וגם שם גולשות רבות נתקלות בדיוק באותה בעיה, עד כדי כך שזרקו אותן.
 

psa

New member
../images/Emo51.gif על המידע החשוב.

החזקתי תבניות אלו מספר פעמים ולא קניתי. עכשיו אני מבינה למה חחחחחחחחחחח.
 
../images/Emo13.gif

כשמשהו לא הולך או לא מסתדר, אמא שלי אומרת : סימן שלא צריך. כלומר, סימן שעדיף כך. ואני יכולה להעיד שזה הוכיח עצמו בעשרות מקרים. גם אם ברגע שלא הלך הצטערתי מאוד או כעסתי, לאחר זמן, בראיה לאחור, התברר שכך עדיף. וזה תופס לא רק לגבי תבניות סיליקון.
 

psa

New member
אמא יודעת הכל...לגלות לך סוד?

אני די מאמינה בזה. במקרים רבים זה הוכיח את עצמו.... ובכל זאת... רק בשמחות
.
 

cוורנה1

New member
גם אצלנו בדיוק אותו הדבר,אין פטנט קסמים כנראה אני נוהגת לאחר הוצאת העוגה שהתקררה כמעה, להפוך לאט לאט את תבנית הסיליקון כלפי חוץ, עד לחלק העליון(שהוא הבסיסי בזמן האפיה)שבו כרגיל נותרים חתיכות מהעוגה בתוך הצורות המקושתות. אני מוציאה את העודפים,ומוסיפה למקום איליו הם שייכים בעוגה,משלימה את הפאזל../images/Emo13.gif עוטפת בקרם את העוגה, וכך לא נודע כי בא אל קרבה.
 
למעלה