אולי סנונית המבשרת את בוא האביב?

ענתי44

New member
אולי סנונית המבשרת את בוא האביב?

http://news.walla.co.il/?w=//878397 אולי יתחילו לעשות סדר סוף סוף??????.

zs1957

New member
מה שלומך ומה שלום אמא?

היי ענתי, אני מקווה ששתכן חשות בטוב ואמא נרגעה.אני מצפה לטיול בשבוע הבא. לי ולדני זו מנוחה הנחוצה מאד. תבואי עם הרבה אנרגיות ונעשה חיים ונבלמה בנעימים.אמא שלי התאקלמה יפה בדירה.נהנתי לראות אותה עושה פיזיותרפיה. היא התקדמה יפה. מה שמדאיג אותי הם פצעי הלחץ. מטפלים במקום אחד,מתפתח פצע במקום אחר,זאת למרות שהמטפלת הופכת אותה מצד לצד מספר פעמים ביום. כואב בלב לראות אותה עם הפצעים ,זה מאד כואב. מחר אני אקח סלבירול ופלסטרים להמשך טיפול בפצעים. זהבה שחם

ענתי44

New member
../images/Emo6.gifבוקר טוב עולם

אמא בסדר גמור ואני שרדתי את הבוקר המרדני שלה. היה מדהים. לקראת שש בבוקר שהשעון מעיר רותי התעוררתי מחלום שאני באה לחדרה וכולה עם... צואה. זינקתי מהמיטה ורצתי לחדרה ושמחתי להיווכח שזה רק חלום, אבל, כשהושבתי אותה בשירותים היא עשתה, זו שעה לא שיגרתית שלה.לו הייתי מתעוררת בשעה הרגילה, כמה דקות יותר מאוחר והייתי מתעכבת בהבאתה לשירותים... החלום היה מתממש. אבל חוץ היא בסדר. " אייזן בטון" , כמו ששמעתי אותה אומרת לאחותי כשציצלתי במחצית המשחק לבדוק אם הכל בסדר. גם אני מחכה לנופש בנהריה. מאוד. גם יוסי ידידי.יש לי איזה הרהור כפירה להבריז בסופו ולנסוע לחיפה למשחק של הפועל... אבל עוד מוקדם. אני שמחה שאמא התאקלמה היטב בבית.וממש כואב לשמוע על פצעי הלחץ, אם כי בטוחני שאת והעובדת עושות הכל על מנת להקל עליה.זה לדעתי אחד היתרונות בטיפול בבית. היחס אחד לאחד, ואם יש בת נאמנה כמוך אז שתיים לאחד. כי גם במקום הכי טוב עם היחס הכי נפלא אין מצב כזה.ואני בהחלט לא מקילה ראש ביתרונות של בית אבות טוב. בוקר טוב ונפלא... ואני אשמח לשהות איתך ועם דני בנופש.

ענתי וזהבה , טיול מהנה

בוקר טוב לשתיכן. האם אתן נוסעות בסוף שבוע זה לטיול? אני מאחלת לכן הנאה גדולה וכיף. הלואי שיכולתי להצטרף. שיהיה לכן יום נפלא. טובה

ענתי44

New member
הנופש בסוף החודש

תודה לך טובה. חבל לי שלא יכולת לבוא. אבל... בפעם הבאה.

zs1957

New member
אנחנו נוסעות לנהריה בסוף השבוע הבא

היי טובה, מה נשמע? מה שום בעלך? חבל שאת לא יכולה לבוא אתנו. מקווה שתצטרפי אללינו בפעם הבאה. זהבה שחם

zs1957

New member
חבל שלא תהיי אתנו בטיול

היי טובה, זמן רב לא שמענו ממך אני מקוה שהכל בסר!!!כנראה שאת עסוקה לקראת חג הפסח בקניות, נקיונות או סתם בעבודה.כתבתי כמה דברים בקשר לפעילות של צוות ההסברה בנושא שלי. אשמח אם נוכל לדבר על זה במסר אישי. כל טוב זהבה שחם

zs1957

New member
תודה על דברי השבח

גם את בת נפלאה ומסורה לאמך. זהבה שחם

ענתי44

New member
בת לאמא נהדרת

היום כשראינו מכבי חיפה בגביע קמתי להכין לה ארוחת ערב, היא החזיקה לי את היד ולא נתנה לי לזוז. חשבתי שהיא רוצה שאסדר אותה בתנוחת ישיבה טובה יותר, אבל היא קירבה את ידי לפניה ונישקה לי את היד. כאילו מבינה שאני מטפלת בה ומודה לי. התחלתי למדוד בגדים בלילות לראות מה לקחת לנופש. מקווה שלא יקרה שום דבר לא צפוי וניסע.

zs1957

New member
כל יהיה בסדר נסע ,נטייל ונהנה

אח"כ ישארו הזכרונות הנעימים עם טעם של עוד. זה תדלוק לגוף ולנשמה ששתינו זקוקות לו. זהבה שחם

ענתי44

New member
מתרגשת

החופשה הראשונה שלי מזה שנים.אני כבר מחכה!!! תצטרכי להדריך אותי איזה סוג של בגדים מביאים. כל כך התלהבתי מתוכנית הבילויי ומכך שחדר הכושר יועמד לרשותינו.

למעלה