אולי עדיף ולא הייתי שולחת..

• פותח הנושא rey4
  • פורסם בתאריך

rey4

New member
אולי עדיף ולא הייתי שולחת..

שלום.. אני חדשה כאן , והתחושה שעשיתי טעות דוחפת אותי לכתוב כאן ולבקש עוד דעות... אני בת 22 ולפני כמה דקות שלחתי מכתב פשוט מאוד לכאורה. מכתב שרק מתעניין בכללי .... מכתב לבחור שהייתי איתו פעם בקשר חזק , שהופסק ע"י מכתב מאוד רציני ונוקב שלי ומאז לא היינו בקשר ממש. אולי 2 מכתבים קצרים אקראיים במהלך כל השנה- שנתיים האחרונות. יש לי כבר חבר מקסים שאני אוהבת ומאוהבת בו לחלוטין, טוב לנו ביחד , וזה יהיה קשר לטווח הארוך.. והנה שלחתי סתם ככה מכתב שעלול להעיר את הקשר הישן. אני לא מבינה מה העיר אותי לכתוב . כלאמר אני מבינה . יש לי תחושה של לסגור מעגלים שעדין נשארו קצת פתוחים, אבל אני לא יודעת אם זה יסגור או ירחיב אוותם. אני לא רוצה לחדש את הקשר אני רק רוצה לסיים אותו כמו שהייתי צריכה לסיים אותו פעם ...הרבה דברים נסגרו אצלי בקשר אליו, אבל הסיומת הייתה ככ חדה . ואני מרגישה על פרק חדש בחיי ושאני צריכה לסיים דברים גם דברים שנראו כאילו נגמרו ממזמן. יש כמה רבדים לפחד שבשליחת המכתב . משום מה זה פחדים סותרים. אני מפחדת שמבחינתו הכל כבר נסגר ממזמן, ואז אני סתם בעלת רגישות יתר ומצד שני אני מקווה שאצלו הכל כבר נגמר . גם כואב לי שיצרתי קשר -ואפילו המזערי ביותר , עם מישהו מהעבר שלי בלי לדבר על זה עם החבר שלי , אבל אני לא חושבת שהוא יבין, לא כי הוא לא יכול להבין אלא כי אפילו אני לא מבינה מה ממש דחף אותי לזה... אני מרגישה כאילו בכח אני מנסה לסבך לי את החיים שמאוד נעימים עכשיו...:( אני מצטערת על ההשתפכות... ואני עוד חדשה .. אני אשתדל לא להיות מייגעת עוד בפעמים הבאות...

ה מוזה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gifקצת מאוחר מדי לחרטה

הבול הודבק המכתב נשלח ועכשיו עולה בך השאלה האם היה צריך להשאר המכתב שלא נשלח ..אולי זהו סוג המכתבים שראויים להכתב אך ורק לעצמנו לסגור מעגלים אך כמו שאומרים "לא בוכים על חלב שנשפך " המכתב הזה נשלח .. מילים יש להן את הכוח לעורר שדים ישנים לפתוח תיבות נעולות במנעולים כבדים והפחדים שלך אולי עולים להם ממקומות נשכחים אולי יש בך עדיין איזה רובד עמוק שמייחל .. לתשובה ולחידוש מעגל ..במקום סגירת מעגל? החיים אולי נעמים לך עכשיו כפי שרשמת ובכל זאת משהו עמוק הניע אותך לקחת דף ועיפרון ולשלוח מכתב לאיש שכבר מזמן איננו חלק בעלילה.. ואני פה חושבת לי .. למה שתעשי את זה? אלא אם כן ..חלק בך שאת פוחדת להודות בו .. עדיין רוצה ..מייחל ..לחדש ולא לסיים .. כל סוף הוא גם התחלה כמו שאומרים למה לגעת בשדים ישנים ?אלא אם כן רוצים אותם להעיר .. ואולי ..המכתב יהווה עבורך סגירת קצוות פתוחים אני רק מקווה שגם הנמען ..יראה בזה סגירת מעגל .

למעלה