אולי עצה ? אולי עדוד ? מישהו, משהו?

קסנדרה*

New member
אולי עצה ? אולי עדוד ? מישהו, משהו?

יש לי גולשת מבוגרת, ככל שידוע לי מובטלת ומשועממת. היא הצטרפה לפורום לפני כמה חודשים ספורים והצטרפה לקהילה מגובשת, מפרגנת ומלוכדת. מהרגע שהצטרפה יש לה רק טענות ומענות, המיוחד אלי ונגדי ובכלל נעלבת מכל אחד. מכאלה שלא מגיבים בכלל, בקיצור נעלבת מכלום. או מחפשת סיבות להעלב ולהיכנס לווכחנות מיותרת. בעבר הגבתי לאיזו יצירה לה תגובה שלדעתה הייתה שלילית והיא פנתה לגולשים אחדים בפורום והציעה שיחליפו אותי כי אני לא בסדר וכו'. לא הייתה היענות והיא חזרה להתלקלק עלי עד שאט נפש כי ידעתי את האמת, אבל "שיחקתי" אותה. היום היא עוקצת בכל הזדמנות. ומציקה בשקט. האם "מלחמת התשה" זה לא נחשב ? כולם מרוצים ורק לה יש טענות. קרה לכם שבא לכם שבא לכם שאיזה גולש יצא מהפורום ? אני מנהלת כבר 3 שנים (בעוד כמה ימים) וזה לא קרה לי. קרה שהיו מטרידים אבל לא ברמת התמדה כזו וזה מתיש. אשמח לקבל עצה, עידוד משהו..... ותודה מראש. קסנדרה שירה וכתיבה יוצרת - 33

sh53

New member
הייתי מתעלמת מהודעות וכחניות שלה

כשאין פרטנרים לריב ולהווכח איתם, אז אנשים לא רבים בפורום. חוץ מזה קבלי ממני
. כבר 3 שנים את מנהלת? וואוו יפה לך

מצטרפת למה ששושי כתבה לך...

לצערי,בהחלט רוצה שאיזה גולש שניים יעזבו את הפורום...ואת יודעת מה,עכשיו אני באמת לא נותנת להם קונטרה לויכוח,בעצתה של אפרת. אני לא עונה להם בכלל,גם כשההודעות שלהם בנושא הפורום ויש לי תגובה,גם כשהם פונים אליי על גבי הפורום. הדיון רק במסרים, וכמובן ששם הם לא פונים אליי,כי המטרה שלהם היא לריב על גבי הפורום. שושי,תקני אותי אם אני טועה, אבל נדמה לי שהם פחות כותבים עכשיו בפורום.

sh53

New member
אכן קוקי ../images/Emo13.gif

קוקי הכל בזכותך
תודה לך שאת שם - גם בשבילי לא פחות מאשר להם

Rivendell

New member
יש לי גולשת שאני מוכנה לשלם לה

רק שתלך כבר
. אבל העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה להמשיך להגיב בנחמדות להערות הרלוונטיות. אם העקיצות הן ברמה האישית - תתעלמי. תכתבי לה מסר שאת לא מתכוונת להגיב להודעות כאלה ואז גם תעמדי בזה. כשהיא תראה שאת ממש לא פרטנרית לויכוחים - היא תתייאש, בסופו של דבר.

קסנדרה*

New member
ודה ריוונדל ../images/Emo13.gif

אנסה, מה כבר אני יכולה להפסיד. כן גם אני מוכנה למכור אותה ולשלם. כמו "שחקנית כדורגל"
תודה קסנדרה

Rivendell

New member
יש גולשים שמוכנים לעבוד מאוד קשה

כדי לעצבן. מאוד מאוד קשה. זה תמיד מפתיע אותי מחדש - כמה מאמץ אנשים מוכנים להשקיע רק כדי לפגוע באחר. אבל אל תתני לה את התענוג של להתגושש איתה. ברגע שתפגיני רוח טובה, היא זו שתצא מכליה
.

זה בהחלט מפתיע...

אבל כמו שאומרת הספרנית,יש בזה גם משהו מחמיא-בכמות האנרגיה שהם מוציאים עלינו

../images/Emo23.gif קסי יקירה../images/Emo24.gif

לא בדיוק מבינה מי יכול לבוא אלייך בטענות. אני מכירה את הפורום שלך עוד מימי ינקותי בתפוז... כתבתי בו, קיבלתי תגובות הן חמות והן בקורתיות, הכל היה בטוב טעם וברמה נפלאה. מישהי מציקה לך - התעלמי ממנה. יש כאלה שאינם מסוגלים לקבל ביקורת, יש שביקורת עבורת היא מכת מוות לכשרון שחשבו שיש להם. פרסום יצירות הוא לקיחת סיכון מחושב. הניחי לה. It takes two To Tango אותך אני מכירה. את הרי יודעת שהכי כואב והכי מציק -לא לקבל כל תגובה. אוהבת אותך ואת הפורום שלך.

למעלה