אולי פה אמצא תשובה?

389 היחיד

New member
אולי פה אמצא תשובה?

אני נמצא כרגע בשלב מאוד קריטי בחיי נמצא באי ודאות לגבי עתידי לאחר מות שני הוריי....אין מי שיתמוך בי נפשית וכלכלית (גם לא אחותי) אין לי זוגיות ואהבה...מוצא את עצמי שוקע ברחמים עצמיים הרבה בכי וחוסר תקווה....עדיין לא מצאתי את הדרך מחפש את עצמי ואת מהות חיי ...נכנס למחשבות על התאבדות בעיקר כדי להראות לעולם כמה הוא אכזר אפטי ולא מתחשב אבל בפועל עדיין לא הגעתי למסקנה סופית ומוחלטת שאין טעם או מהות או תכלית לחיינו כי את הדברים האלה אנחנו צריכים לבנות לנו....בכל זאת אם הייתי יודע בוודאות שיש עולם הבא והוא כמו שמתארת המיסטיקה אז הייתי מתאבד בלי הרבה התלבטויות....מה גם שאני מפחד מהמוות כי הוא לא ידוע.....אז לא נותר לי אלא להמשיך לחיות אבל איך?????.......

לו היית יודע בוודאות

אמונה נותנת עוצמה למאמין, כך שעליך לבחור במה להאמין...ראה את עדת מנסון (אם אני זוכר נכון שת שמו ) ומאמיניו שהתאבדו בהתאבדות משותפת בזמנם והוכיחו לעולם כמה הוא מכוער ואכזר ואפטי. העולם באמת הבין זאת ושינה את מהלכו והוא סובב בכיוון הפוך לכיוונו שהיה לפני מקרה הוכחתם שהוכיחו לו בתמרות אש ועשן. הסבר לנו בבקשה מדוע אתה חושב שבחור צעיר (בן כמה אתה?) זקוק לתמיכה כלכלית מהוריו ואחותו, יש לך הרבה מה לעשות פה לפני שתלך לעולמך יקיר, והכוונה היא לעבודה אישית על עצמך ותפיסת עולמך...בדיוק כפי שיש לכל אחד מאיתנו (העולם שסביבך). אתה גדול ואתה יכול ניסית יוגה? יוגה מתחילה בחלק הגופני ועם הזמן מגיעה לרוחני...נראה לי שתתאים לך ואל תאיים

389 היחיד

New member
ראשית תודה על תשומת הלב

אני בן 35 אני עובד ומכלכל את חיי לבד ...גר לבד ומנסה לשרוד כמה שיותר אבל מבט קדימה מראה שאם אמשיך באותו קצב ורמת חיים אני לא אגיע רחוק שלא לדבר על מצב של דלות וחסר כל מצב שעצם המחשבה על כך מפחידים אותי.....אני צריך משהו שיניע אותי להמשיך קדימה להיות אופטימי...אכן אני צעיר והדרך עוד לפני אבל זה לא חוכמה לשבת בשילוב ידיים ולחכות שההדברים יסתדרו לבד...אמר לי חבר פעם אם לא תעזור לעצמך אף אחד לא יעזור לך ואני מרגיש וחווה את זה על בשרי טוב מאוד....השאלה היא כיצד אני מגבש לעצמי תפיסת עולם אני מנסה לבדוק בכיוון הדתי אבל זה לא חודר אליי עמוק מספיק....מה מהות היוגה שהצעת אני מוכן לנסות כל דבר שיוביל אותי ויעשה לי רק טוב בחיים.

בשמחה ואהבה

אני לא מומחה ליוגה אך בתחושתי כשחשבתי עליך התאים לך בול. אם זה מדבר אליך ...עשה ואל תנסה, יש הבדל גדול. צא במחשבתך ממצב "מנסה לשרוד" והחלף אותו ל"צומח ומצליח"...יקום יקשיב ויעמוד במשימה שתניח לפתחו. אלוהים ומלאכים לצדך בכל הם בעדך ועבורך וממלאים מבוקשך בקש!דרוש! הודה הודיות רבות ומראש מזונותיך נקבעו בעת הולדתך לעולם ואתה ממעיט מהם ומענה את עצמך לשוא הללויה

אין לי ספק שמה שיעשה לך טוב בחיים...

עמד בפניך עשרות אם לא מאות פעמים ואתה דחית זאת, אז מדוע אתה חושב שהפעם הזו תהיה שונה מכל הפעמים הקודמות? חוץ מזה מי אמר שמה שעומד בפניך עתה הוא לא בדיוק מה שיעשה לך טוב בחיים ואתה מסרב שוב לראות זאת? האם חשבת שיתכן "שהמצב" יותר עקשן ממך, והוא לא ירפה ממך עד שלא תיקח את מה שהיקום העמיד ומעמיד לרשותך? חברך צדק! אף אחד ושום דבר, מחוצה לך לא יכול לעשות את העבודה במקומך, רק אתה יכול לכך, ואתה יכול! אז למה אתה ממתין? צא לדרך ושיהיה בהצלחה.

מגי 336

New member
ממש במקרה ../images/Emo13.gif

מתקיים היום אירוח של "מאמנת אישית" בפורום כפ"ס, אז אם אתה חושב בכיוון של שיפור חייך, ממליצה לך להכנס, לשאול, לבדוק אם מתאים לך... ועוד משהו - אתה כותב "שאם אמשיך באותו קצב ורמת חיים אני לא אגיע רחוק" - כלומר, אתה חי ברמת חיים גבוהה יחסית ליכולות שלך? מדוע אינך מתאים את ההכנסות להוצאות? אתה כותב: "שלא לדבר על מצב של דלות וחסר כל מצב שעצם המחשבה על כך מפחידים אותי...." מכיון שפנית לפורום שעניינו רוחניות, אומר לך כי מחשבה בוראת מציאות, נסה לעשות רשימה של ההרהורים העוברים בך לגבי עתידך וחייך - כמה מהם חיוביים וכמה שליליים? עצם המחשבה השלילית והפחד שקיים בך שמא פעם תהיה חסר כל, יכולים ליצור בדיוק זאת בחייך, בעוד שמחשבה חיובית של שפע תמגנט לחייך שפע. ממליצה לך לצפות בסרטי "הסוד"

netad169

New member
כאשר יש באמצע הסלון

ערימה גדולה של בלגן ואשפה, אין הוקוס פוקוס. צריך לפנות אותה לאט ובהחלטיות אם רוצים לחיות בסלון נקי. לפי מה שאתה כותב, נדמה לך שזה מצבך. אני מצטרפת לקודמיי ומציעה להתחיל בנקודה כלשהי. רשימה. 1. כל הדברים שנוח לך איתם ושאתה מרוצה מהם בחייך. זה הבסיס. אלו נקודות האור שיכולות לשמח אותך. 2. כל הדברים שאתה לא מרוצה מהם ורוצה לשנות. 3. ליד כל פריט ברשימה השנייה, רשום כמה שיותר הצעות לתיקון/שינוי. אם תרצה להביא לכאן נקודות ספציפיות ולשמוע עוד הצעות, אפשר יהיה להוסיף. ברגע שתתחיל, הדרך תהיה קלה יותר. בהצלחה.

389 היחיד

New member
תודה על כל העצות והתמיכה

אתם באמת נשמות טובות....אגב יש פה מישהו שהמליץ לי על הספר שיחות עם אלוהים בחום רב.....האם עוד מישו קרא את הספר? לגבי הסוד יש לי את הסרט ועדיין לא צפיתי בו(אני דחיין כרוני לדאבוני)....לגבי הרשימות והיעדים אני בתקופה קשה והכל די טרי וכואב (מות הוריי) שלוקח לי זמן להתאושש מכדי לשבת ולהכין רשימות לגביי מטרות בחיים אצלי זה עניין של זמן עד שאחזור לעצמי ואגיע למסקנה שאין מה לעשות וצריך להמשיך הלאה עם כל הכאב והצער

../images/Emo189.gif

שיחות עם אלוהים אני לא התחברתי. הסוד מעולה לטעמי. לא לחינם נקבע בדת שתקופת אבל היא שנה...רק אל תשקע קבל מאיתנו חיבוק חם ואיחולי הצלחה בחייך, כמובן שאתה מוזמן להשתתף בפורום הלאה

netad169

New member
לא מטרות

ולא דברים עתידיים, רחוקים ומעמיסים. כאן ועכשיו. אתה לא מרוצה שהמצעים לא נקיים? תחליף. כאלה. קצת קלילות :)

eliya-l

New member
איל

צר לי על פטירתם של הוריך. באשר אליך, אתה מסתובב בינותנו כבר מזה כמה שנים ומנסה שאחרים ימצאו בעבורך את הדרך שלך! גם בימים עברו הסבירו לך שאת התשובות עליך למצוא בעצמך. בזמנו דיברת על דת - אך דת אינה הדרך בכדי למצוא "פרנסה". לא ברור לי מדוע בגיל 35 או בן כמה שאתה אתה עדיין מחפש תמיכה כלכלית במקום אחר וכך גם חוסן נפשי במקומות אחרים ולא בעצמך. הגיע הזמן שתפסיק לרחם על עצמך ולספר לעצמך ולכל העולם סיפורי אלף לילה ולילה - תסתכל על עצמך במראה ותחליט מה אתה עושה עם עצמך! האם אתה מתכוון להמשיך ולהתבכיין על מר גורלך או להחליט שאתה לוקח אחריות על החיים שלך ומתחיל לבנות אותם ברגע זה ובכוחות עצמך!!

למעלה