אולי פה זאת הבמה שלי

Eran De Niro

New member
אולי פה זאת הבמה שלי

שום שפה לא עוזרת על הכביש לא עברית לא רוסית לא אנגלית אף נהג לא ישמע אותי מרחוק את הבקשה שלי לעבור לנתיב השמאלי או הימני לצורך פניה יש רק שפה אחת שיש על הכביש והיא שפה שנשכחה קוראים לה שפת המכוונים (ווינקרים) אני מפעיל ווינקר בגלל שאני צריך אבל אף אחד לא מבין כולם נוסעים לא מתייחסים חלילה וחס שאני יעבור לנתיב השני כל מהנדסי הרכבים של כל החברות עמלו קשות בשביל לעשות ידיות כל כך נוחות , אבל יש אנשים לא רק שלא קוראים את השפה הם גם לא יודעים לדבר אותה ארי זאת שפה שנלמדת בשיעורי הנהיגה מהמקום שכולנו התחלנו , לכל הנהגים תנסו להבין את הרכב לפניכם שמפעיל את המכוון שלו הוא לא עושה את זה בשביל הכיף אלא בשביל הצורך שלו לעבור נתיב ימינה או שמאלה כי יש סיבה אולי הוא צריך לפנות אולי הוא רכב שאמור לבצע עבודה , נ.ב יש שפה אחת שכל נהג מבין והופך להיות נהג אנגלי אדיב שרואים אדום כחול מהבב כולם פתאום יודעים להשתמש בכל מערכות ההכוונה והמראות והרגל הופכת לקלילה והכל הופך לרך ונעים מקווה שהכמה שורות שלי יעזרו אם הצלחתי להכנס ל10 נהגים לראש עשיתי את שלי תנהגו בטוח תנהגו באדיבות המפקד שלי אמר פעם עדיף לאבד דקה בחיים מאשר את החיים בדקה (מפקד בסיס תובלה בתקופתי ) יום נעים לכולם

מסכים

מאה אחוז נכון, דה נירו שתדע שלפי דעתי הרבה נהגים נותנים משקל לתשומת הלב לאיתות, במיוחד כשמישהו אחר מאותת. ברגע שאותו נהג יודע שהנהג השני רוצה לעבור נתיב או לפנות זה כבר מרגיע אותו ועדיף לו שהוא יאותת וזה לא יפתיע אותו אחר כך שהוא פנה. אחרי שהם מפנימים את זה שהאיתות מוסיף לסדר הטוב הם גם מאותתים. זה עניין של נסיון על הכביש אצל כל נהג ונהג, וכל נהג יודע שהוינקר שם ליד ההגה. טוב להעלות את המודעות של האיתות, האיתות בכלל בוינקר ובאורות הבלם חשוב מאוד מאוד לבטיחות וגם לעצבים שלנו, ברגע שנהג עשה פעולה מסויימת והוא לא אותת הוא מעצבן וגורם לאגרסיביות בכביש ובאותה פעולה אם היה מאותת היה מרכך את העצבים והברדק וכמובן הבטיחות הייתה נשמרת פי 10 יותר טוב.

הזמנה לפעילות

ערן,לברדור וכל בעלי המודעות והאיכפתיות - הינכם צודקים וגם זו דרך להעלות את המודעות. יחד עם זאת אני פונה אליכם בבקשה להצטרף לפעילות חשובה להצלת חיים בדרכים ! בואו תעסקו בפעילות אמיתית בנושא בקרב ציבור זה או אחר ותיצרו קשר בלתי אמצעי וישיר עם אנשים ולדבר איתם פנים אל פנים. אתם מוזמנים לפנות אלי ישירות.

Eran De Niro

New member
הבעיה שאין עם מי לדבר

כולנו התלחנו ב-
אבל שאני רואה נהגים על הכביש אני בטוח שהם קנו את הרישיון שלהם , אתמול נאלצתי לחכות 3 רמזורים בגלל שכל מיני נהגים חכמים נכנסו לצומת שהוא לא פנוי , עד שלא ירדתי מהמשאית ותפשתי פיקוד על הצומת ובקשתי שלא יכנסו לצומת , לא היו נותנים לי ולכל הנהגים שהיו מאחורי לעבור . זה מתחיל בווינקר ונגמר באמא שביד אחת מחזיקה סיגריה וביד השניה את הניד תוך כדי הושתת יד לשקית של נישנושים וחשוב לציין שמאחורה ישובים להם ילדים מזעזע האבסורד מדינת ישראל לוקחת המון כסף בשביל להוציא רשיונות נהיגה אבל היא לא מלמדת כלום קורס תקנה עולה יותר מ3.500 אגרה בקשה 800 ולא מלמדים כלום , כמו שמחמירים בהוצאת רישיון לאקדח ככה שיחמירו עם רישיון נהיגה האקדח לא כל כך מסוכן , אקדח יורה יריה אחת ופוצע בנאדם אחד מכונית בתאונה יכולה לפצוע ולהרוג הרבה יותר מקליע , שיהיה לכולם בוקר טוב אני יוצא לעוד יום מטורף על הכביש , אנשים יקרים חשוב מאוד לקחת את הפורום הזה ולתת מודעות אולי הפורום הזה יעזור בשינוי של הנהג הישראלי יום טוב ערן

קדימה לעבודה

מקווה שעבר עליך יום קל ונעים. אין ספק שאתה מעלה בעיות נכונות ואמיתיות שצריך להתמודד איתן.יחד עם זאת כמתנדב במשטרה אני יכול להגיד שיש בעיית כח אדם ומשאבים.ואני כבר רואה את התגובות שיגידו שיש מספיק שוטרים ולעומת זאת לא כולם טובים ויש בזבוזים רבים. יחד עם זאת השוטרים הקיימים עושים את המיטב בהתאם לנסיבות ולאירועים, נכון תמיד אפשר טוב יותר. אם אתה רוצה להצטרף לפעילות אתה מוזמן לכתוב אלי.

למעלה