אולי פה ידעו לעזור לי..

S h r i k y

New member
אולי פה ידעו לעזור לי.. ../images/Emo101.gif

סיימתי י''ב שנה שעברה ואני רוצה לשפצר כמה בגרויות עכשיו ( יש זמן עד לגיוס ).. לא לגמרי בטוח שמישהו ידע לענות, אבל אין לי ממש מה להפסיד אז אשאל דבר ראשון, מישהו יודע כאן איפה ניתן לקנות מיקודים ( לספרות/תנ''כ/אזרחות ) באזור הצפון? דבר שני, אם אתם זוכרים משנה שעברה ת'ספר " להיות אזרחים...." של אזרחות, שנה שעברה היה מיקוד ספציפי לספר הזה, מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג אותו? אסף

אתה רוצה לעשות את זה בחורף?

כי אני לא בטוחה שההרשמה עוד פתוחה, ובמידה שאתה רוצה לגשת בקיץ-המיקודים עוד לא יצאו.. ספרי מיקוד אפשר למצוא בכל חנות ספרים גדולה- סטימצקי, צומת ספרים.. (או אפילו חנות ספרי לימוד)

S h r i k y

New member
כן אני רוצה לעשות בחורף...

אני אבדוק את הקטע של ההרשמה מחר ( הייתי בטוח שממש קל להרשם בתור אקסטרני ). בכל מקרה, הייתי בסטימצקי בכרמיאל ואין, ועוד שבועיים הבגרויות מתחילות וכדאי שאני אתחיל ללמוד ( טוב זה לא דרסטי, אני רוצה לשפר 85ים וכאלו, אבל בכל זאת... ). בכל המקומות יש מיקודים למתמטיקה, אבל לא לשאר המקוצועות..

S h r i k y

New member
הלכתי לסטימצקי בכרמיאל...

והם אמרו שהם לא יכולים להזמין לחורף, רק לקיץ. ובגלל זה אני שואל אם מישהו יודע מאיפה כן אפשר להזמין ( או למצוא חנויות שיש להם את זה באזור הגליל/הקריות ).
לך על העזרה בכל מקרה

S h r i k y

New member
את יכלולה לתת לי דוגמא לחנויות לספרי לימוד?

או במקרה אם מישהו כאן יודע,איפה יש אחת כזאת באזור הצפון?

Shirley808

New member
איפה קנית את הספרים שלך כשהיית תלמיד?

אני לא מכירה חנויות בצפון כי אני גרה בת"א, אבל דוגמה נגיד לספרי לימוד בת"א זה "דורון ספרים"... בטח יש לכם גם באזור

S h r i k y

New member
בבית ספר שלמדתי קיבלנו את הספר מהבית ספר...

ככה שלא הייתי צריך לקנות ספרי לימוד. על כן אשאל שוב
מישהו מכיר חנויות ספרי לימוד באזור כרמיאל/קריות?

liorhikri1991

New member
המלצה...

לרוב יש במרכז הערים חנויות ספרים,ככה זה עובד,אז כנראה זה שם. בכל זאת תוכל לחפש בדפי זהב,או אפילו להזמין מיקודיות באינטרנט

S h r i k y

New member
האמת שלא כ''כ ../images/Emo3.gif

רק בסופ''שים שיוצאים לבלות ( וגם זה בדר''כ בעמק יזרעאל או משהו
). אבל אניווי,
לכם...

למעלה