אולי פה לא תמצאו דוגמניות על

YOURPICTURES

New member
אולי פה לא תמצאו דוגמניות על

[URL='http://']אבל בהחלט יכול להיות שתמצאו תמונות לשטוף בהן תעינים,כולם מוזמנים[/URL] [URL='http://']תביאו אלבום תמונות וקדימה,לחצו על הקישור[/URL] http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=15249

randu

New member
../images/Emo207.gif מי שכאן-שישלח מסר.

ואם אני ארצה-אני אעשה טובה,ואזיז את ידי,וקליק "צ'ט טי.וי."... סבבה..? וואי,געגועי לדניי גובריםם!

mikmikonet

New member
../images/Emo207.gifאוו סופסוף פגשתי אותה ../images/Emo99.gif

ביום רביעי פגשתי את אהובתי, השחקנית מס' 1 בארץ, הבחורה הכי יפה על המסך בימים אלו (ייתכן ואתם מכירים אותה מ"האלופה" בתור דריה זליג.)
ו ר ד פ ל ד מ ן ! ! !
(עשיתי מלא רווחים בין שתי המילים אבל זה כנראה לא עובד. אז השם הוא ורד פלדמן.) אכן. ואני בהחלט אחד האנשים היותר מאושרים בעולמינו כעת
הייתי בהצגה המדהימה שורד משתתפת בה, "חי בסרט 2" ההצגה הכי מצחיקה בעולם! וורד כ"כ מוכשרת ומדהימה. אתם מוזמנים לקרוא בקומונה של ורד
יייאייייי!!!

JULI4561

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ואיייי איזה כייייף לך

SummerNightCity

New member
שמחה בשבילך ../images/Emo25.gif

אולי אני אכנס אח"כ לקרוא חח :) וזה רק ככה בתמונה הזו ספציפי או שזה רק נראלי שבסדרה היא יותר יפה

mikmikonet

New member
דר../images/Emo99.gif תודה בוביק.

היא מהממת בסדרה ופי כמה במציאות. ורד

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif חחח אני רואה אותה כל הזמן

אני לומד בסדנת נוער אצל יורם לוינשטיין :] היא מדהימה ואפילו יותר יפה במציאות ושחקנית ענקית![איך לא,אם היא אצל יורםP:]

JULI4561

New member
פש יפהה אתה לומד אצל יורם לוינשטיין

בן כמהאתה מונטי?!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אני..

בן 17 וחצי אבל כפי שציינתי אני לומד בסדנת נוער מקווה מאוד ללמוד שם אחרי הצבא למרות שזאת קריעת תחת לא קטנה אין לכם מושג כמה

JULI4561

New member
אה חח דילגתי מקודם על ה..

סדנת נוער
ואיי כל הכבוד
זה שווה ת'קריעת תחת אז תשקיע !!!!

randu

New member
אתה לא מבין בכלל

עכשיו למשך איזה 20 דק' רצה לי כתובת בראש: "איזה כיף למונטייייייייי..." "איזה כיף למונטייייייייי..." איזה כיף לך שאתה לומד אצלו,גם אני רוצה... ב"ה אולי עוד כמה שנים! [
]

mikmikonet

New member
NO WAY ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

בנאדם, אני מקנאה בך עכשיו ברמות קשות. אתה לומד אצל יורם?!
אם תשימו לב טוב יורם נמצא מאחורה בתמונה
איזה כייף לך, בקיצור, אני כ"כ רוצה גם, כל השחקנים של "חי בסרט" הפילו אותי מהרגליים! מכיר את כולם?

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif מכיר את כולם

ויעקב אפילו המורה שלי הוא סטלן ברמות קשות אבל אני מת עליו הבחור השחום עם השמלה

mikmikonet

New member
אין מצבבב! שמלת משי?! ../images/Emo6.gif

וואו כ"כ התלהבתי ממנו! תמסור לו ד"ש ושהוא ענק. ל"מצחיקונת" קוראים טל לוי, נכון? ויש את לירז (הראשונה, שאמא שלה לסבית
) וואי, היא מעולה. כולם היו פשוט כ"כ טובים! אוי מוטי, תסדר לי פרוטקציה
בבקשה
רר אני מקנאה עכשיו.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif לירזוששששששששש

מת על הבחורה הזאת היא המורה שלי לתנועה וטל לוי מצחיקה ברמוווותת!!

mikmikonet

New member
כולם כאלה מתוקים ../images/Emo99.gif

אני לא מכירה אותם אישית וכבר בא לי לחבק אותם! איזו הצגה מעולה... אני כ"כ הולכת עוד פעם. ורד מלמדת משהו? לא, נכון? ואיך קוראים לבחורה עם ה"ליפה" ששיחקה בחורה שצועקת על בעלה שקורא חוברות פורנו? בקטע הזה פשוט לא נשמתי מרוב צחוק... אני שואלת שהנחה שראית את חי בסרט, וראית, נכון?
אוי.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ורד לא מלמדת לפי שידוע לי

חחחח לסקול אותי אבל לא ראיתי X: אני כל הזמן מתכנן ומתכנן ולא יוצא אבל אם היית רוצה לראות הצגה באמת איכותית שהייתה מעבירה בך צמרמורת עד עכשיו זה "מרד הבובות" זה היה בשיתוף שנה ג' של שנה שעברה עם שחקנים חרשים זה היה פשוט מ ד ה י ם

למעלה