אולי פה משהו נתקל בבעיה שלי-

מדעית111

New member
אולי פה משהו נתקל בבעיה שלי-

ויודע באיזה דרך פותרים אותה..... לפני כחצי שנה ביטלתי את כרטיס האשראי. (אתם מבינים-זוג צעיר.. חוסכים :) ). היות ולצערי לא הודעתי על כך לחברת 'דרך ארץ' - כביש חוצה ישראל, הם המשיכו לנסות ולחייב אותי דרך חברת האשראי עבור מספר הפעמים הבודדות שנסעתי על הכביש (בסך כ-200 ש"ח). את הרכב מאז מכרתי... והבוקר בגלל הדפס חשבונית שמצאתי נזכרתי על התשלום שעדיין לא שילמתי, התקשרתי כדי לקבל חיוב חשבון לתשלום ונאמר לי לא פחות ולא יותר שהסכום צבר ריביות והיום הוא עומד על------ > 2800 ש"ח !!!! לא יאומן....!!!! אשמח לקבל תגובה או עצה מה עלי לעשות. לשלם? לפנות ליעוץ משפטי? לחכות עד שהחכ"ים יחליטו להזיז את עצמם? תודה .

et l

New member
אני עוד קטן (16) ואיני יודע דבר אבל

אני חושב שעליך לשלם. אם תחכה עוד-הסכום יתפח עוד. הוא יגדל ויגדל ואבד פרופורציות (למרות שהוא כבר איבד קצת...) הוא יהיה הרבה יותר גדול. כל יום שעובר- הריבית צוברת תאוצה. שלם וחסל חשבונות. בעיקרון- אין לך (לפי דעתי האישית, כמובן) עילה לתביעה. אין לך עם מה לבוא אליהם בטענות חוץ מהרוגז שלך. אתה לא אמרת להם- הם המשיכו לחייב את האשראי. אין מה לעשות, חביבי. האחריות-עליך מוטלת. להם זה פשוט קל לא לבדוק האם האשראי עוד בידיך. כן, זה מעצבן שהם משתמשים בתמימות כמקדם רווח, אבל זה עובד להם, ובאסה לך ולכולנו. בהצלחה לך. שלם, ואל תתרגז, זה לא יעזור לך. תן חיוך! (הכל לטובה... (תדמיין בין זה לזה דוסקלה...))

מדעית111

New member
גם אני חשבתי כמוך וכמעט החלטתי

לשלם, אבל!!!! לא התיאשתי-והמשכתי לחפש חומר בנושא.. ולהפתעתי מצאתי!!! אתר עם פניות דומות לשלי, ועם פתרונות-ז"א- ה-פתרון!!(ה הידיעה) לגשת לועדת ערר... כול מי שהגיב שם זוכה... מסתבר, שיש אנשים שיודעים לעשות כסף על אנשים שמתייאשים.. אז לעולם אל תתיאש... תמשיך לחפש פתרון נוח, ואולי גם תמצא... במידה ומשהו מעוניין באתר ההוא- אני אחפש אותו בהסטוריה שלי, עכשיו אני עייפה... יום טוב לך, ותודה על הנסיון :)...

למעלה