אולי פה תוכלו לעזור לי

אולי פה תוכלו לעזור לי

אני מנסה לברר האם יהיה אפשרי בארץ להתקין צלחת לויין שתחובר לממיר של SKY (חברת שידורי לווין בריטית) עם כרטיס צפיה כמובן ואפשרות שהעסק הזה יעבוד כרגע בספרד זה עובד נהדר השאלה אם נוכל לעשות זאת גם בארץ? יש מישהו שמבין בנושא?

gadgad0

New member
ביררתי עבורך על עניין SKY בלוויין

סקיי משדרת משני לוויינים: SES Astra ו-Eurobird 1. חלק קטן ממה שמשודר ב-Astra נקלט גם בארץ (יורובירד לא נקלט בארץ). בקישור שהבאתי למטה יש טבלה עם רשימת הערוצים של סקיי. בעמודת Beam בטבלה כל מה שמסומן 2D, FIXED ו-S1 לא נקלט בארץ. כל מה שמסומן ב-2A NORTH נקלט חלקית, וכל השאר (2A South,2B South,2B North) נקלטים היטב. מקווה שעזרתי.

בדקתי את האתר והרשימה

אבל אני מדברת על שידורי סקאי אחרים סקאי הבריטית, כמו יס והוט הישראליים כך שיש ערוצים יחודיים שמקבלים רק עם הממיר שלהם (שאותו יש לנו) כמו סקאי ספורט, סקאי ניוז וכיוב כרגע בספרד הצלחת, היא צלחת בגודל יחסי רגיל (קוטר של קצת יותר ממטר) הממיר עם כרטיס צפייה והתשלומים החודשיים נעשים דרך הויזה אני רוצה לעשות את אותו הדבר בארץ השאלה אם זה אפשרי העניין הוא שאני לא בטוחה כמה זה חוקי מצדנו (למרות שרוב האיזור שלנו עם הממיר שלהם), לכן לא פונה לחברה עצמה לשאול

gadgad0

New member
תבדקי שוב את הרשימה

כל מה שמשודר בסקיי דיגיטל (כולל כל הערוצים היחודיים) נמצא שם.

אוקי סליחה סליחה סליחה

חשבתי שזו תבלה אחרת עכשיו כשהתעמקתי בה אני רואה שהערוצים שאני רוצה אכן נמצאים שם מה עלי לעשות על מנת לקבל את הערוצים האלו? האם להביא איתי את הממיר וכרטיס הצפיה שיש לנו כאן? למי עלי לפנות על מנת לקנות ולכוון את צלחת הלווין על מנת לקלוט את הערוצים האלו וכן כל מידע בפרקטיקה של קליטת הערוצים האלו יתקבל בברכה שוב סליחה והמון תודה

למעלה