אולי פה..

brote4

New member
אולי פה..

לא יודעת איפה ואיך לפרוק את הלב. עד לפני יום הייתה לי זוגיות מדהימה ובן זוג שרק חולמים עליו . אנחנו גרים רחוק אחד מהשני .. ועד עכשיו השלמנו עם העניין. הוא היה שלם עם זה. ופתאום.. פתאום קשה לו. השתחררתי לפני מס' חודשים והתקווה הייתה לעבור לגור ביחד , ואז הבנו שזה לא פשוט ומהיר . וזה טישטש עבורו את האור בקצה המנהרה . והוא הציע להקפיא . ואיכשהוא השתכנע לנסות שוב. לא מבינה אם אני נלחמת על משהו שאין בו טעם. לא מבינה איך להתמודד עם התחושה הזאת , שהלוואי והמשתנים היו שונים. שהלוואי והייתי מכירה אותו בגיל שונה.. לא מבינה אם להרים ידייים או לא..

../images/Emo140.gifהיי BROTE4

שימי לב האם את נלחמת לבד או שאתם שניכם יחד שואפים לאותה המטרה? ייתכן והוא רוצה מגורים משותפים באותה מידה, רק שפתאום זה נראה מעשי כל כך (אפילו אם זה לא פשוט-זה פתאום אפשרי) שזה מעלה בו חששות או מחשבות שלא עלו לפני כן. אני מציעה קודם כל שיחה פתוחה על הנושא, ללא קשר למרחק או לקושי הטכני. תשאלי אותו- מה הוא מרגיש לגבי המגורים המשותפים? איזה מחשבות זה מעלה בו? חיוביות? שליליות? קחי בחשבון שיכולות לעלות חששות ומחשבות שאולי היית מעדיפה שלא יהיו, אבל אם הן כבר קיימות טוב יותר לדבר, כך אפשר לראות איך יחד מתגברים והופכים את הדברים לקלים ונוחים יותר לשני הצדדים. האם כרגע הוא גר אצל ההורים? אולי נושא זה מעלה אצלו חששות? נושא הפרנסה, רמת החיים, סגנון החיים... חשוב שתהיי רגישה אליו אך בעיקר אל עצמך- שימי לב מתי עובר הגבול בין "לא מוכן/בשל" לבין ציפייה מתמדת שלך למשהו שלא עתיד לקרות.... אשמח לשמוע ממך, דבי.

למעלה