אולי קצת ברגע האחרון, אבל כל דיעה ורעיון יתקבלו בברכה...

Belfagor

New member
אולי קצת ברגע האחרון, אבל כל דיעה ורעיון יתקבלו בברכה...

שלום כולם, אני מציץ בפורום כבר כמה שנים, אבל זאת הפעם הראשונה שאני כותב.
אני לא יוצא לעיתים קרובות ולרוב, כפי שרבים אולי חוו, הקשרים מתחילים ונגמרים והעולם כמנהגו נוהג. נפגשתי השבוע עם מישהיא שהרשימה אותי (לטובה!) והייתי שמח לגלות מה צופן לנו בחובו העתיד... ואם בכלל. בניגוד אלי, אבל, ומתוקף עבודתה, היא הסתובבה וראתה הרבה בעולם ורגילה לחברתם של מנהלי חברות ומקבלי החלטות והרגשתי (שלא באשמתה בכלל - המוח שלי מאוד אוהב לעשות לי דווקא) טיפה "פשוט" או לכל הפחות, כמישהו שעבר הרבה פחות והרשמים שלי מחיי - שלא היו משעממים או חסרי מאורעות, פשוט לא בכמות ורמה שהיא עברה (ככה אני מרגיש)... אנחנו נפגשים שוב מחר ומאוד הייתי שמח לקחת אותה למקום או לחלוק פעילות שתהיה אולי לא שגרתית טיפה, מעניינת ו/או מרגשת...
אני מודע לכך שזה בהתראה קצרה במיוחד, אבל (כפי שכתבתי למעלה), כל רעיון יהיה מבורך בעיניי.
תודה.
נ.ב. בהנחה ואין זה המקום לפוסט מהסוג הזה - התנצלויות.

גברת ע

New member
היי, שבוע טוב

אומנם ביום איחור, ולא יודעת מה עשית או לאן לקחת אותה בסוף, אבל פשוט תהיה אתה, גם אני מרגישה ככה לפעמים כלפי אנשים שאני יוצאת/יצאתי איתם, האקס האחרון שלי היה במקומות שלא חושבת שיצא לי לראות אותם, לא בקרוב לפחות, גם במסגרת העבודה שלו הוא יוצא יותר רואה יותר, אז נכון לא נשארנו ביחד אבל זה לא בגלל שאני פשוטה יותר מבחינת החוויות שהיו לי לעומתו ואני חושבת שבסופו של דבר לא זה מה שיקבע את הצלחה או כשלון מערכת היחסים, אלא אם כן תתן למוח שלך שעושה לך דווקא להגדרתך לשים לך רגליים.
&nbsp
שיהיה בהצלחה!

Belfagor

New member
תודה לך גברת ע :)

בסוף זה היה פיקניק סושי ליד הים כשבאופק ראו ברקים... הי די נפלא.
את צודקת, כמובן, בסופו של דבר המכשילים העיקרים שלי יהיו המחשבות וניתוח יתר... ללא ספק הם הכשילו בעבר.

Belfagor

New member
היי אבישגוש7, שקלתי את כל האופציות...

זאת תמיד דילמה בשבילי (אני גם לא מכיר כל כך הרבה מקומות טובים - אז אם יש המלצות אישיות, תרגישי חופשיה לחלוק :).
תודה על התגובה!

דידי 9

New member
אתה יכול ללכת איתה

לטיול רגלי בנמל, על כל אזוריו.....:)

זה כייף, ואחר.

מה זה משנה מה היא ראתה בעולם? נראה לך שזה קנה מידה בשבילה?
אם לחשוב לפי מה שאתה אומר, אז...נסה את אייפל. *אומרים שרומנטי שם*

אתה לא צריך למדוד את עצמך על פי הציפיות שאתה חושב שיש לה ממך.

Belfagor

New member
צודק, צודק, צודק.

כפי שכבר ציינתי, יש לי נטיה לסבך עניינים שמן הראוי להשאירם כפי שהם.
לא משנה מה היא ראתה, אין לי מה להטריד את עצמי עם הציפיות שאולי יש לה ממני ובאמת אומרים שבאייפל רומנטי :)
תודה דידי9

קודם כל

בחיים אל תרגיש נחות מאף אחד שראה עולם ואולי התמזל מזלו או עושרם של הורים בחיים לראות עולם!ברגע שתהיה מכופף יראו על זה ויתפסו תחת !
תהייה מה שאתה תדליק אותה תאתגר אותה תראה לה שבהרגשה עם עצמך עשיתה המון וחוויתה חויות מאשר להסתובב בשופינג בניו יורק !
תעבוד על עצמך ותשדר זאת ,אחרת כל בחור עם גיפ יסובב לה את הראש

Belfagor

New member
תודה על מילות העידוד...

חשוב לי לציין שלרוב אין לי את הבעיה הזאת... הופתעתי קצת כשהרגשתי ככה במחיצתה. מאז נפגשנו עוד פעמיים ואני חזרתי לעצמי - מילות החיזוק מהפורום היו חלק מזה ועל כך תודה!
אתה צודק כמובן, שחום נאה37, פשוט לפעמים הראש מסתובב והלב רוצה ואתה חושש - לרגע קטן! שאתה זה לא מספיק - וברור שזאת טעות ושטות.

למעלה