אולי קצת לא קשור אבל....

ורד55

New member
אולי קצת לא קשור אבל....

חברה שלי מתחתנת בקרוב וסגרה עם חברת "שבלול" מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליהם? כי הלחיצו אותה שהם קצת "אשכנזיים" בערבים שהם עושים .... (בתור אשכנזייה מותר לי להשתמש בביטוי הזה ...
) דרך אגב מדובר על הדי ג'י - ארז... תודה לכולם

Dj Eitan

New member
תגידי יקירתי אם היא כבר סגרה.....!!

אז מה זה משנה לך איך הם הרי את לא הולכת לבאס אותה נכון? היום אין דבר כזה כבר תקליטן טוב או לא פעם זה היה רלוונטי, היום את יכולה להיות בארוע שיש קהל נאחס ותאמיני לי שיש ואז יגידו שהתקליטן לא טוב אז עזבי אותך משטויות אם יהיו אנשים שיודעים לעשות שמח אני בטוח שתהיה חתונה מוצלחת ובכל מקרה מזל טוב.

ורד55

New member
יקירי לשם כך יש פורומים-כדי לשאול

ואם אתה לא מעוניין לתת את דעתך - זאת זכותך אבל אולי יש אנשים אחרים שכן היו מעוניינים לתת חוות דעת ברור לי שזה המון תלוי בקהל אבל כן גם מאוד מאוד תלוי בדי ג'י ועם/בלי קשר למה שכתבת - ניתן להחילף די ג'י גם בדקה התשעים אם הזוג לא רוצה/מרוצה... משלמים להם הון תועפות באירועים שכאלה ( הרבה בגלל שזה נמצא תחת סטטוס "חתונה" - אז המחיר אוטומטית קופץ ) אז קיויתי לקבל תגובה מהפורום ( בן אם היא טובה או לא טובה ) שיהיה לך המון הצלחה בחייך ובעיסוקך- ועם יותר רוגע בכל התחומים...

dj mango

New member
אני מאמין שמי שמכיר את שבלול דיג'יז

יוכל לתת לך תשובה טובה יותר אל יאוש בהצלחה ושיהיה רק שמח!!!

mb13

New member
חברה מצויינת! אני

אישית לא מכיר את הדייגיי,אבל בשביל זה יש פגישת תאום מיזיקלי כדאי לתאם את הקו המוזיקלי של הזוג....ואז את תהיי רגועה שהיה במזל טוב ובהצלחה!

למעלה