אולי קצת לפרוק..

קורטי

New member
אולי קצת לפרוק..../images/Emo122.gif

אני מבינה שבסך הכול אני רק ילדה בת 16 וחצי שלא יודעת כלום מהחיים שלה. אולי זה אפילו נכון. אולי לא. אני לא יודעת. ואם כן- אז אני צריכה להביט בבושה על הריצפה- כי אני מציגה את עצמי כמישהי שאני לא רוצה להיות- כ"כ לא רוצה להיות. אתמול הייתי במועדון הבארבי בת"א, בהופעת מחווה לענקי המטאל- מטליקה, איירון מיידן, מנוואור וטסטמנט. היה אחלה. כן. מסכימה. אבל הרגשתי לא במקום שלי. את המוזיקה אני אוהבת- אוהבת כ"כ. אבל האנשים שאגב רובם היו נחמדים מאוד, יפים ועוד תכונות נסתרות שלא נגלות לעין, איכשהו לא הצלחתי למצוא את עצמי אחת מהן. אני מניחה שהם ראו בי מטאליסטית מן המניין. אומנם לא לבושה בחולצת להקה. אומנם לא עטופה שניטים, שרשראות או אגרופנים למיניהם- אבל החזות החיצונית אומרת: מטאליסטית- אחת מהחברה. היא מסתובבת עם כל הבנים המטאליסטים, עם חיילים שיצאו מהצבא והגיעו להופעה. היא חלק מאיתנו. היא פריקית. אבל זה הקטע. אני לא מטאליסטית. אולי בכלל לא. אני מקשיבה למטאל המון זמן- אני אוהבת מטאל- אבל מטאליסטית? לא תודה. אני פריקית מהמובן הנפשי של המילה- משוגעת עם יציאות חסרות טקט שיודעת להפחיד ערסים קטנים כהוגן, נכנסת לפוגו משוגע וכמעט נרצחת שם ע"י חבורת בנים שגדולים ממני בגדול הפיזי, אולי פי 5. יאפ. וונדארפול. התעייפתי מהפוגו. במיוחד לאחר שהפלאפון היקר לי אבד- ואני כבר התחלתי לכתוב בלב מילות הספד לאהובי- יוחאי הודיע על זה שמצאו פלאפון- הביאו לי אותו- והוא אכן היה שלי. יאיי. הלכתי לצד רחבת הפוגו. במטרה לא להיכנס לזירת המוות הזו בשנית. שמעתי את המוזיקה- מסטולה טילים מהמון אלכוהול שצרכתי קודם לכן. החבר נמצא בפוגו. אני לבד. רציתי להיות במקום אחר. ללכת. אולי אפילו לבכות. לחלל את קדושת המטאל ולפרוץ בבכי קורע לב שאולי נגינת פאוור מטאל שקט ישתלב עימו בקלות מרבית. אז אני יודעת, סיבכתי לכם את הצורה. אבל רק רציתי לפרוק. כי אני לא רוצה להיות כמו כולם. אבל מסתבר שאני כן. באסה. בל.
 
די, בלה..

זה בסדר להיראות כמו כולם, אם זה מביע את מי שאת, וזה בסדר לדעת שאת שונה מכולם, כי את יודעת שאת מיוחדת. אבל ההרגשה הזאת, של חוסר שייכות.. אני חושב שזה איתות מהחיים שלך, רמז לזה שאת מאבדת שליטה- את נותנת למה שאת להכתיב, במקום לתת למי שאת להכתיב. הגעת למצב שבו את עושה דברים של פריקים-מטאליסטים-סנטריסטים, במקום לעשות דברים של בלה-קורטי-ילדה שאוהבת רוק... קחי נשימה עמוקה, תחליטי מה באמת כיף לך לעשות, תגידי `לא!` לכל מה שלא באמת עושה לך טוב.. את תהיי בסדר, אני בטוח. את רק צריכה קצת לסדר לעצמך קצת את החיים. ועוד משהו- את באמת רק ילדה בת 16. ואני לא אומר את זה בזילזול- אחרת לא הייתי טורח אפילו להגיב- אלא בתור מישהו שהיה שם, הרגיש קצת לא במקום, סידר את הראש והנה- עד היום אני קופץ לפעמים לסנטר, למוסד, וגם הייתי לפני שנה ברוקי.. זה פשוט גיל שהכל משתנה לך נורא מהר, הכל נורא מבלבל,אבל... אבל זה עובר כמו כלום,אז תחזיקי מעמד,את תהיי בסדר! זהו.
 

Kingeh

New member
הממם קורטי

גם אני פריק, גם אני שומע מטאל אבל אני מעדיף יותר פאנק וכד` ואני לא רואה את עצמי כפאנקיסט או משהו כזה... בכלל לא. אני פריק... אבל לא משייך את עצמי לקבוצה... אל תתבאסי. ואל תהיי עצובה. את לא כמו כולם. מה שאני אוהב במוזיקה ואני מדבר על כל סגנון, זה שאת בוחרת את הסגנון שלך. תלכי עם עצמך איך שאת רואה לנכון. הרי לחברים שלך זה לא משנה איך את משייכת את עצמך. וזה לא שבכניסה למסיבה שמים תג על החזה שאומר "מטאליסט", "פאנקיסט", "פופיסט" ו "סתם מישהי שלא משייכת את עצמה לשום קבוצה. חה חה"
 
למעלה