אולי קרה משהו לשאקירה...

colombiana77

New member
אולי קרה משהו לשאקירה...

נכנסתי לאתר של קולומביה www.colombia.com וכתוב ששאקירה נפגעה בתאונת דרכים שמעתם משהו על זה?

12ShakirA12

New member
מההההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

brunu

New member
מההההההה????../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

מקווה שזה לא נכון

12ShakirA12

New member
כנ"ל../images/Emo70.gif

אני עדיין לא מוצאת איפה זה כתוב.....

El Argentino

New member
טוב אז לאחר בירורים וחיפושים ארוכים

באינטרנט... לא מצאתי כלום לגבי זה ששאקירה נפגעה בתאונת דרכים נכנסתי אפילו לאתר קולומביה www.colombia.com וממש חיפשתי בכול האתר ולא מצאתי כלום לדעתי זו שמועה עד שנדע ממקור מאמין שאכן קרה משהו לשאקירה למישהו אולי יש איזשהוא לינק לאותה כתבה? בכול מקרה במסגרת החיפושים שלי מצאתי איזושהיא כתבה לפני בערך שנתיים וחצי שבה אכן כתוב שבמהלך ביקורה של שאקירה במקסיקו בעיר מונטריי (צפון מקסיקו)במסגרת המסע הופעות שלה הבינלאומי המכונית שהסיעה אותה התנגשה עם מכונית משטרה אבל לא היו נפגעים וכמובן ששאקי לא נפגעה!!! אשמח לקבל מידע לגבי ה"תאונה" החדשה! יום טוב, El Argentino

perrinat

New member
נו, זה סתם היה...כרגיל, שמועות....

לגבי התאונה לפני שנה וחצי, אני זוכרת רת זה. היתה לשאקירה הופעה במקסיקו, ולאחר ההופעה הואן שהיא נסעה בו עשה התנגש קלות באוטו המשטרה שליווה את השיירה שלה בגלל בלימת פתע. אבל לא קרה לה כלום.

El Argentino

New member
היי................

טוב אז לאחר בירורים וחיפושים ארוכים באינטרנט... לא מצאתי כלום לגבי זה ששאקירה נפגעה בתאונת דרכים נכנסתי אפילו לאתר קולומביה www.colombia.com וממש חיפשתי בכול האתר ולא מצאתי כלום לדעתי זו שמועה עד שנדע ממקור מאמין שאכן קרה משהו לשאקירה למישהו אולי יש איזשהוא לינק לאותה כתבה? בכול מקרה במסגרת החיפושים שלי מצאתי איזושהיא כתבה לפני בערך שנתיים וחצי שבה אכן כתוב שבמהלך ביקורה של שאקירה במקסיקו בעיר מונטריי (צפון מקסיקו)במסגרת המסע הופעות שלה הבינלאומי המכונית שהסיעה אותה התנגשה עם מכונית משטרה אבל לא היו נפגעים וכמובן ששאקי לא נפגעה!!! אשמח לקבל מידע לגבי ה"תאונה" החדשה! יום טוב, El Argentino

למעלה