אולי שאלה טיפשה אבל באיזה אבקת....

ליאל1

New member
אולי שאלה טיפשה אבל באיזה אבקת....

אולי שאלתי במקצת טיפשית אבל ברצוני לשאול באיזה אבקת כביסה אתן משתמשות לכיבוס בגדיהן של ילדכם? פשוט יש כתמים קשים ( כמו למשל כתמי אוכל ...) על הבגדים שלהם שלא יוצאים. האם אתן ממליצות על אבקה מסויימת שיש לה השפעה על כתמים. אני מידי פעם מגוונת באבקות עד שאמצא את ה א ח ת !! אשמח לשמוע תגובות

כביסה

אז ככה, אני משתמשת בתינוקלין . במידה ויש כתמים סרבניים אז לפני הכביסה במכונה אני מורחת על הכתם ספטיל או קליה או שניהם. משרה 10 דקות ואז מכניסה לכביסה. הכתמים נעלמים

כנ"ל

אני לא מפרידה בין הכביסה שלנו לכביסה של שיר ולכן גם אנחנו זוכים לכביסה עם תינוקלין ובדין בייבי. איך אני מתה על הריח הזה! אין כמו קליה להורדת כתמים מהבגדים. אצלינו עדיין אין כתמים של אוכל רק קקי שלפעמים קצת בורח (לא קרה כבר מזמן, טפו, טפו, טפו) חנה

אני משתמשת בסנו מקסימה לתינוקות.

על כתמים של ויטמינים למשל אני שמה מראש קליה לפני הכביסה. משי

jole

New member
לקנות את המדריך המקיף לכתמים../images/Emo104.gif

מאת אברהם שרם.

להסרת כתמים - אין כמו קליה

נראה לי שאני צריכה לקבל אחוזים מהם מרוב שהמלצתי על זה לכל מי ששואל אותי. חוץ מהנוזל שמוסיפים לאבקת הכביסה יש גם תרסיס שמרססים ישר על הבגד וגם טבליות (לא משתמשת בהן) וכמעט כל דבר זה מוריד. יש רק תופעה מוזרה כשהבגדים יוצאים מהמכונה לפעמים עדיין רואים את הכתמים אך לאחר יבוש הכתם נעלם. אני עדיין משתמשת בתינוקלין ובייבי בדין לבגדים של כולם (אף פעם לא הפרדנו) כי שחר רגישה מאוד ופורחת מדברים אחרים וחוץ מזה שאני אוהבת את הריח. ליאורה

../images/Emo45.gif גם אני ממליצה על קליה לכתמים

רק אני שונאת את הריח של התינוקלין אז אנחנו עם סנו מקסימה לתינוקות (ללא ביו) על הכביסה של כולם (מעולם לא הפרדנו).

גם אנחנו עם סנו מקסימה לתינוקות

עבור הבגדים של כולנו. אני מאוד אוהבת ומרוצה הן מאבקת הכביסה שלהם והן מהמרכך!!! ובכביסה לבנה אני באופן קבוע מוסיפה קליה והיא יוצאת הרבה יותר לבנה! ולגבי כתמים, אני ממליצה על סנו רסס וכבס. לרסס לפני שמרטיבים במים!!! ואין לי אחוזים בסנו לצערי
שירלי.

איזה ריח מדהים, הא?

אנחנו כנ"ל - מקסימה - אבקה ומרכך, וקליה לכתמים. לפעמים מערבבים, לפעמים מכונה נפרדת לכל חבר.

popo11

New member
../images/Emo104.gif לכתמים אני משתמשת

כנוזל של סנו (ברח לי השם המדוייק) לכתמים. מגיע באריזה עם מברשת. ברגע שהבגד מתלכלך אני מורחת ואז זה מחכה ליום חמישי שאני אעשה כביסה. מוריד הכל, גם כתמים ישנים יחסית. יש לי חברה שמשתמשת בסטיק של אשטוניש לכביסה. להפריד הפסקנו בערך בגיל חודש. נמאס לי מהשטויות. ועכשיו אני משתמשת בפרסיל. התינוקלין לא מנקה מספיק טוב לטעמי. ולכל מכונה אני מוסיפה קליה נוזל.

אני מכבסת באריאל + קליה לכתמים

עקשניים. יש לי טיפים מאודטה דנין מה מוריד איזה כתמים כמו הפירות למשל. וככה אני משרה כל כתם לפי הטיפים שלה והולך יופי. לכתמים עקשניים במיוחד אם מדובר בכביסה לבנה אני משרה באוקונימיקה או מוסיפה טבליות אקונומיקה מיוחדות לכביסה למכונת הכביסה והקץ לכתמים. כשאין לי אריאל זה יכול להיות גם נקה,סוד, תינוקלין וכו´.

סנו מקסימה אנטיבקטריאלית

לאו דווקא לתינוקות. אבל גם- טבליה של קליה בכל הפעלה. כמעט כמעט ואין כתמים. בהצלחה!

למעלה