אולי שאלה קצת טיפשית...

man in heaven

New member
אולי שאלה קצת טיפשית...

אבל כרגע ראיתי את JUST סוף סוף ! (נדבקתי לרדיוהד רק מאוקיי...) קליפ מדהים, אבל אולי מישהו יודע ממקור מוסמך יותר או פחות מה הוא באמת אומר בסוף?... אני יודע שהמטרה היא שלא נדע, אבל בכל זאת..

charky

New member
דנה קסלר כתבה פעם שהוא אומר

"רדיוהד עובדים על אלבום שלישי"(באנגלית כמובן)אתמול כששמו את הקליפ ראיתי בבירור שהוא אומר radiohead וworking אז כנראה שהיא צודקת...

man in heaven

New member
וואלה!

יש לי את הקליפ במחשב וראיתי משהו כמו ...ADIOHEAD...WORK....N..NEW ALB... יעני RADIOHEAD IS WORKING ON A NEW ALBUM למרות שלפני הNEW אני כמעט בטוח שהוא אומר OF, אז זה לא בטוח..

january18

New member
תשובה ../images/Emo170.gif

זה בי סייד שנמצא ב- STREET SPIRIT CD2 יצא ב1993

Yael Floyd

New member
הממ..

פעם, ברגע של הארה והתרוממות נפש, הגעתי למסקנה שהוא כאילו אומר לנו מה אנחנו בעצם. אנשים כל הזמן שואלים שאלות, אבל הם לא באמת רוצים לדעת את התשובות. וכשהם יודעים בסוף, שאין טעם לשומדבר, עם כולם שוכבים על המדרכה. ***אני שונאת לנתח ככה דברים יותר מדי, רק מספרת מסקנה מוזרה שעברה לי במוח לפני כמה זמן***

man in heaven

New member
לא זה דווקא מאוד מעניין

עזבו אתכם ממה שרדיוהד התכוונו (או הבמאי של הקליפ...) מה הקטע הזה אומר לכל אחד? המסקנה שלך מאוד מעניינת וזה גם הכיוון שאני חשבתי עליו למישהו יש עוד רעיונות? (לא רשמיים! מה שאתם חושבים)

Esmena

New member
הייתי מעוניינת לדעת איפה ראית?

אגב מי שראה פליפגרסט (אני באמת לא זוכרת איך בדיוק אומרים את זה)סייד ב VH1 היה יכול לראות אתI Might be wrong(הקליפ). יהיו אנשים שיאשימו אותו בפלצנות, אך בעיניי בהחלט די טוב

man in heaven

New member
כמה דברים:

א. תודה על התשובה לשאלתי בקשר לאלבומים ב. בשאלתך "איפה ראית" האם התכוונת ל"JUST"? ג. את I MIGHT B WRONG היה לפני כמה חודשים מספר פעמים באמ טי וי, ולפי מה שאני ראיתי - אין בו כל-כך תוכן, כלומר מה הרעיון ? חושך עם רדיוהד שמבליחים מתוכו מדיי פעם ?! ממש לא שווה את השיר... ד. לעומת זאת, איזה קליפ יפה יש לKNIVES OUT הא ? ממש אהבתי!

Yael Floyd

New member
אם.טי.וי שמים שוב מוזיקה אמיתית??

מוזר.. נראה לי שכבר שנתיים לא פתחתי אם.טי.וי תמיד אני מזפזפת ליד ותמיד אני רואה איזה חרא של מוזיקה אלקטרונית ובלונדינית מקפצת, או להקות מאאאגניבות כמו לימפ ביזקיט. בעעע~!!!! לפני כמה שבועות היה רגע של חסד, הופעה של נירוונה.. אויש, זה היה יפה :) בכל מקרה, כדאי לי לעבור יותר פעמים באם.טי.וי בטח מאוחר בלילה.. :)

Esmena

New member
א. על לא דבר. ב. כן,שאלתי איפה

ראית "Just" . ג. לא ממש ראיתי אז אמ.טי.וי -גם לא עכשיו...כן,לזה התכוונתי עם ה"פלצני". אהבתי את התנועות. ד. גם אני ממש אהבתי...

Esmena

New member
כמה חבל...

חשבתי שכבר מצאתי עוד תוכנית קליפים שוות צפייה...תודה שענית.

../images/Emo80.gif אהם...מצטער שאני נדחף, אבל...

אני ראיתי בשבוע שעבר את Just באמ.טי.וי, במסגרת Alternative Nation. סתם שתדעי. משה נוסבאום

למעלה