אולי שיפסיקו?!

אולי שיפסיקו?!

אולי שיפסיקו להגיד לי שאני שמנה? אולי שיפסיקו להגיד לי מה לאכול? אולי שהם יסתכלו על עצמם? הרי התפוח לא נופל רחוק מהעץ אולי שיפסיקו לצעוק ולהפלות לרעה? אולי שיפסיקו לכעוס? אולי שיבינו שאני מנסה?! כמה שאני משתדלת זה לא מספיק אז אולי שיפסיקו להגיד לי מה לעשות? אולי שיפסיקו לשמור עלי כל כך? אולי שיפסיקו לדאוג ולחנוק אותי? אולי שיפסיקו לנסות לשלוט בי? אולי שיפסיק להלל את עצמו? אולי שיפסיק להגיד לי לזוז? אולי שלא יקרא לי טיפשה אולי שלא יגיד שאני הורגת אותו.

feyDo

New member
אולי תעמדי על הדעה שלך?

אולי סימי עליהם פס בקשר לכל זה? אולי כשהם אומרים שאת שמנה סימי על זה פס? אולי תיהי מאושרת אם הגוף שלך כמו שהוא כרגע ותחיי איתו באהבה ולא שנאה? אולי תעשי מה שאת רוצה תעמדי על הדעות שלך תעשי מה שאת רוצה שימי פס למי שמנסה לעשות בך משהו שאת לא אוהבת? להגיד שיפסיקו לדאוג זה בלתי אפשרי כמעט לשלוט בך תעמדי על הדעות שלך וזה ישתנה מייד והשורה האחרונה לא מובנת ממש הורגת את מה? מי?? למה??

ƒ ploto

New member
אני מנסה

אבל ההורים שלי במקום להקל מקשים. לא שהם עושים את זה בכוונה. וזה אבא שלי שאומר שאני הורגת אותו. גלית

פייה יקרה,

מתוקה שלי את צריכה להגיד הכל כל מה שמפריע לך לא לשמור את זה בבטן את בן אדם בפני עצמך ויש לך דעות משלך תגידי לכל מי שמציק לך שאת משתדלת שאת רוצה, אל תתני לאף אחד להוריד לך את הבטחון את חזקה, ותגידי כולם שאת חזקה.... שלך...ענת

wildflower!

New member
מתוקה ../images/Emo70.gif

גם אצלי זה ככה. הכול בדיוק אותו דבר. אפילו המשפט האחרון... אבא שלי טוען שהוא ייקבל התקף לב בגללי..ואת לא יודעת כמה שזה פוגע... אני לא חושבת שדיבורים יעזרו. אני אגיד לך מה אני עושה ואולי זה יעבוד גם אצלך..... אני פשוט מתרחקת מהם.. כל פעם שהם פוגעים בי..אני מתרחקת....לא מספרת להם דברים.. והם מעצמם מתחילים להתקרב אליי..... למרות שעכשיו אני לא אתן להם להתקרב אליי בחיים1!!!! בעעעעעעע... בהצלחה מתוקה! אוהבת אותך.... בר

בר יקרה

קראתי את שכתבת ואת פשוט מקסימה חזקה , ונתת לה עצה ממש בוגרת ונכונה. ככה צריך, שלך...ענת

אני דווקא כן יודעת כמה זה פוגע

בדיוק כמוני

גם אני מרגיש שההורים שלי כ"כ רחוקים ממני, במחשבות, בכוונות, בעקרונות בקיצר הכל ולכן אמרתי לאמא שלי שבגיל 18 ודקה אני עוזב את הבית ועובר לגור עם ליטל, בעיקרון אני מקשיב להורים שלי אבל אני כמוך מנסה להתרחק מהם אבל נמאס לי מכל הנדנודים של אמא שלי !!!!! DJ made in israel

אולי ../images/Emo35.gif

אולי באמת? אבל אם לא תגידי להם הם לא יפסיקו!!! שלך תמיד רובין

peace and love

New member
בתור

שיר זה יכול להיות יפה מאוד...
תשני רק את השם וזה יהיה אחלה. אני יכולה להלחין לך אותו... סתם,מה שאני כן רוצה להגיד לך זה כל ההורים אותו הדבר. במיוחד בימים כאלה ההורים יותר ויותר מגוננים ושומרים וזה לא מחניקה זה פשוט מדאגה. שימי את עצמך במקומם ותחשבי אם היית נותנת לבת שלך בראש שקט לצאת לעיר או לקניון. זה לא באשמתך כמובן אבל זה המצב. בקשר לזה שמעבירים עלייך ביקורת ואומרים לך מה לאכול, גם אני ילדה "מלאה" ועכשיו אני מנסה לטפל בזה ואני באמת משתדלת ומתאמצת ובכל זאת ההורים כל הזמן מעירים,מציקים ומתערבים אבל אני יודעת שזה רק מאהבה תנסי לראות את הצד החיובי שבדברים תמיד... כמה שזה נשמע נדוש וקלישאתי, זה באמת נכון וככה חיים הרבה יותר בכייף. את לא נשמעת לי בן אדם טיפש. תחשבי על זה...

למעלה