אולי שכל אחד יספר על ההתנסות

Drorrrrrr

New member
אולי שכל אחד יספר על ההתנסות

שלו בקולנוע
יהיה נחמד
.

לי אין התנסות בקולנוע

חוץ מזה שאני מכיר את נוען ואת שלי. זהו. סליחה על המגילה.

ganooov

New member
ואותי ../images/Emo8.gif.

נסיון מעשי? כלשהו? תסריטאות. ביקורת קולנוע
.

ברונדבי

New member
רקע

למדתי 3 שנים קולנוע ותקשורת, כולל מספר סרטים וסרט גמר. חוצמזה, אהבה לקולנוע ולתסריטאות וכד'. וחוצמזה, גםאני מכיר את שלי.

irene20

New member
ההתנסות שלי(זה לא נשמע טוב..:) )

אני מסיימת יב' השנה... לומדת במגמת קולנוע...בעיקרון זה כל ההתנסות שלי.. אני כותבת תסריטים ומצלמת סרטים.. עסקתי בצילום מכיתה ח' ועברתי לקולנוע בי'...:) רוצה להמשיך עם זה בהמשך..

lollapalooza

New member
המממ

(דרורי
) ערכתי סרט דוקומנטרי בתיכון, כלומר- סרט הגמר שלי. כמה קליפים דביליים של בית ספר. עכשיו אני לומדת קולנוע וטלוויזיה באת"א וזהו.

ההתנסות שלי מסתכמת

בעיקר בצפייה בסרטים וניתוחם על הספה של נועם
<להלן בלו סקיי>. ניסיתי גם קצת לכתוב, לפעמים בהשפעת קובי ניב ומפעלו הספרותי השנוי במחלוקת, אבל זה אף פעם לא פרץ אל גבולות המציאות לצערי. לפחות בינתיים
, אולי ההתחככות בברנז'ה פה תעשה לי חשק
.

pink cigarette

New member
שנתיים וחצי במגמת קולנוע בתיכון,

בינתיים. אויש, אני מרגישה נורא בחוץ פתאום, כולם מכירים את כולם..

רונה444

New member
ממממ

אני שנה וחצי..במגמה בתיכון.... ואחנו משדרים לערוץ הקהילתי ! ערוץ 25-במרכז יום רביעי שעה 7!

shellydeez

New member
המממ

הכנתי 3 סרטים קצרים.. אני כותבת המון המון המון המון תסריטים. בימים אלה אני שוקדת דווקא על פיתוח של תסריט לסדרת טלוויזיה ( מסתבר שיש אנשים שטוענים שהחיים שלי שווים סדרה) וכשנשתחרר נחיה ונראה איך נשלב את זה עם החיים שלי..

Relina

New member
אמממ...

הייתה לנו מגמת וידאו שנה שעברה(אני לומדת עיצוב גרפי שנה שלישית). הייתה לנו התנסות עם תפעול מצלמות וידאו ענקיות וסופר כבדות,סוגי מקרופונים וכמה סרטים קטנים. אני הסתדרתי עם תפקיד השחקנית ושיחקתי בסרטים. מי לא הייתי? -מורה שמופתעת שכל התלמידים - חברה שנבגדה ונדרסה על ידי אוטו חחחח דווקא הייתי רוצה להתנסות בבימוי .

DoubleD

New member
תמיד עניין אותי

כי תמיד ראיתי שבקולנוע אפשר לשלב את כל שאר הדברים שאני אוהבת, ולמדתי 6 שנים תקשורת / קולנוע (שבמסגרתם כתבתי תסריטים ועשיתי סרטים וכו') ("four more years"!!)

חלימה על קולנוע מאז גיל קטנטן

אני זוכר שישבתי בכיתה ודמיינתי לי סצינות אקשן עטירות אקשן משובחות. קורס תסריטאות בניצוח קובי ניב. קורס קולנוע מבוא לאומנות הקולנוע מעין הצופה באונ' הפתוחה.

lollapalooza

New member
הוווו../images/Emo70.gif

קובי ניב... הוא מלמד אצלנו תסריטאות. איש משעשע ביותר.

אני לא ממש מסמפט אותו, הוא מקובע

ומבזבז את הזמן בשיעורים בבדיחות ובשטויות.

הוא קשקשן

אבל אפילו לקשקשנים יש לפעמים, בטעות, עניין של הסתברות וסטטיסטיקה כנראה, יציאות מוצלחות
.

misplaced

New member
המממ.....

בגיל 10 קיבלתי מצלמת וידיאו ליומולדת כי חלמתי קולנוע מגיל 0 אני והחברים שלי היינו עושים סרטים קצרים,קליפים ושטויות אחרות כמו תוכנית שנקראה "העולם האמצע" מאחר והיינו מכורים ל"העולם הערב" עם אברי גלעד וארז טל [בתחילתם...] והמצחיק הוא ששניים מהמשתתפים,אח ואחות, נכנסו לתחום...האח כיכב בסרט אחד וכמה פרסומות, אח"כ זנח לטובת סאונד והאחות נהייתה שחקנית ודוגמנית...
וחבר שלישי עוסק בזה פה ושם...כולם אגב בוגרי מגמות קולנוע. חוצמזה היה לי תפקיד של 3 דקות במרחב ירקון והופעתי בפתיח, עשיתי ארט בהתנדבות לפרסומת לתנו לחיות לחיות שהופיעה בערוץ 2, הייתי ניצבת בקליפ של להקה שסרדה יומיים [קנאק פופ] ואתמול הצטלמתי לקליפ שצילם החבר האחרון שהוזכר וכנראה יגיע לערוץ 24 ולכל מיני תחרויות ועניינים... וזהו...בינתיים, מקווה להכנס לתחום יותר ברצינות....מאוד אוהבת לעשות ארט, לשחק והייתי רוצה גם להתנסות בבימוי ביום מן הימים... כותבת המון אבל עדיין לא נסגרתי על עניין הכתביה התסריטאית.

tribe spirit

New member
ניימ...../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

י"אניקית באומנויות בירושלים... לא המון נסין... ע.צלם בהפקת י"ב,שנה שעברי כתבתי תסריט או שניים(כתיבה איז נוט מיי קאפ אוף טי..)צילמתי סרט וערכתי סרט.כמה מצער שזה לא גרם לי ללמוד להשתמש בתכנת עריכה.אכן,פרדוקסלי קמעה...

Drorrrrrr

New member
המ שלי

אני לומד במגמת קולנוע זו השנה השלישית. זו גם השנה השלישית שאני אערוך בה. בכיתה י' ערכתי קליפ קצר, אבל זה היה סתם דבילי כי את הרוב המורים ערכו. שנה שעברה ערכתי סרט קצר באורך חמש דקות. השנה אני עורך סרט באורך של כרבע שעה, וגם מביים סרט
.

SeRiAl KiLlErit

New member
ממ אני

אני לומדת שנה שלישית במגמת קולנוע בתיכון ראשונים הרצליה והשנה אני התיסרטאית והצלמת של הסרט שלנו לבגרות. מקווה שילך טוב

למעלה