אולי שמישהו יעלה נושא רציני לויכוח!
D dolphina New member 4/4/02 #2 ראיתי תהודעה שלך בודדה אז באתי הודעה מאודדדדדד חשובה ראיתי בטלויזיה אורכו הממוצע של איבר המין הגברי הוא 5.777INCH תברוו לבד זה פחות מעשר ס"מ תבינו לבד הגיבו דולפי
ראיתי תהודעה שלך בודדה אז באתי הודעה מאודדדדדד חשובה ראיתי בטלויזיה אורכו הממוצע של איבר המין הגברי הוא 5.777INCH תברוו לבד זה פחות מעשר ס"מ תבינו לבד הגיבו דולפי
O Oע Oע ללפלאנד New member 4/4/02 #3 אז אני מעל הממוצע...פי שתיים... כן כן 21 ס"מ... ..._______ """_______(,) (,),)
ל ליבנת השמנה New member 4/4/02 #6 עדי חומד..... את מפנטז שוב דארלינג אני חושבת שכדי שתלך לרופא שיתן לך משהו נגד זה.......
ל ליבנת השמנה New member 5/4/02 #37 עדי שיום אני "יבלע" לך......./images/Emo18.gif ניהיה שנינו בעוד 72 גילולים זבובי זבל שמחפשים תעסוקה חוץ מלעשות בזזז עם הכנפיים שלנו....... היית מת...............
עדי שיום אני "יבלע" לך......./images/Emo18.gif ניהיה שנינו בעוד 72 גילולים זבובי זבל שמחפשים תעסוקה חוץ מלעשות בזזז עם הכנפיים שלנו....... היית מת...............
ד דניאלה טובול New member 5/4/02 #10 תגידו לי התחלתם כל אחד למדוד? טוב זה מתחיל להיות מוזר אחד עם ה14 שלו השני אם ה 21 שלו אולי תישמור אותו ואת המיספר במיכנסיים!
תגידו לי התחלתם כל אחד למדוד? טוב זה מתחיל להיות מוזר אחד עם ה14 שלו השני אם ה 21 שלו אולי תישמור אותו ואת המיספר במיכנסיים!
D dolphina New member 5/4/02 #13 אנשיםםםםםם!!!!!!!!!!!!! הממוצע היה של ארה"ב(אני חושבת) בארץ זה 2 אינץ
O Oע Oע ללפלאנד New member 5/4/02 #16 מה אכפת של איזו מדינה.... אפגניסטן או ארצות הברית...העיקר שלי יש 21...
ש שירן אזולאי New member 5/4/02 #19 מה אתם לא יודעים בגלל זה הוא... לא זיין את הצפונית.. הקונדום לא עלה על ה "21" ס"מ
א אמיר פדידה New member 5/4/02 #18 למה לשמור דבר ארוך? ההבדל בין הבנים שלבנות שבנות עם גדול (חזה) רואים בנים עם גדול (כמוני!) אי אפשר לראות
למה לשמור דבר ארוך? ההבדל בין הבנים שלבנות שבנות עם גדול (חזה) רואים בנים עם גדול (כמוני!) אי אפשר לראות