אולי תבינו כמה אנחנו סובלים להיות ג

fishey

New member
אולי תבינו כמה אנחנו סובלים להיות ג

אולי תבינו כמה אנחנו סובלים להיות גברים... v מי שלא הרגיש את הכאב באזור החלציים בגלל איזו טעות v כל הקיץ להסתובב בחליפה v לעשות גילוח יום יום v כשהמחשבות הכחולות נראות מקילומטר דרך המכנסיים v כשהגודל כן קובע v אי היכולת להתעלם ממז! כירה בלי חזייה. v לחיות בסכנה שתסתבך במכות v לסבול את המנגל כל פע! ם מחדש v לתקן את המחשב את הברז את מכשירי החשמל v לזכור תאריכי יום הולדת ונישואין v להיות רגיש למוזות של בת הזוג v להיות זה שעושה את הצעד הראשון ולהסתכן בספיגה פיסית או מורלית v לצאת למלחמה v לדעת כלכלה וניהול משק בית והבנה בעניינים כספיים אפילו שבקושי סוגרים את החודש v להתמודד על פי כוח גוף, כסף ומקצוע v לעבוד שעות על גבי שעות כדי להחזיק משפחה שמתלוננת שהוא עובד שעות על גבי שעות v להתמודד בעבודה עם מתחרה ששמה בושם עגילים שפתון בגדים הדוקים וכפתור פתוח. v פחד מחולשה ברגע השין v לשמוע מהבזבזנית שאין לה מה ללבוש v להיות קשוח או רך v להיות המחליט בתנאי שההחלטה תהיה הנכונה v לא להביא הביתה את בע! יות המציקות ובבית להקשיב לכל הבעיות של הבת זוג. v הסבל מתחתונים לחוצים v להיות לקלס על אהבה לכדורגל ולא לדבר על הטלנובלה האהובה על האישה. v לדעת להבדיל בין בלונד של אתמול לצבע הבלונד החדש של האישה ולהבחין בשינוי ברגע הראשון שפוגש אותה. v לשמוע את הבכי שלה v לסבול את ימי קדם מחזור v להתאפק להתנזר להיות רגוע ולא להיחשב לסקס-מנייק ולשמוח שהיא אוהבת סקס פעמיים בחודש. v להישאר בלי האוטו v להוריד את הזבל כשזה מתמלא בלי להתחשב ! בתוכנית שאנו רואים באותו הזמן v לגלות שהיא כן מזייפת אורגזמה v לשמוע את השאלה-אתה אוהב אותי? ולהתפתל! כי זה לא דרך החיים שלנו לדבר על כך. v את משחקי החיזור שצרי! ך לבצע כדי להשיג בת זוג v לסחוב את הדברים הכבדים. ונשים מנפנפות במחזור כסבל החיים ושלום לכולם כי הרבה זמן לא הייתי פה

מיטללל

New member
מה קורה [דג| ../images/Emo35.gif

התגעגעתי
למה נעלמת?:)

fishey

New member
גם אני ...

ובגלל זה חזרתי .... הכל טוסט .. ולמה נעלמתי אין תשובה מוצדקת עומס עבודה וכד'

sheep 007

New member
תחשוב פעמיים

אני לא יתחיל לריב איתך מי מסכן יותר, בנים או בנות, כי זה טיפשי, אבל למה אתה חושב שבנות לא נמצאות בסכנה לחטוף מכות, או צריכות להקשיב לתלונות הבלתי נפסקות של בן הזוג, ולעבוד שעות על גבי שעות ולשמוע את המשפחה מתלוננת שאנחנו לא נמצאות מספיק בבית... בקיצור תחשוב...

cold fire1

New member
אמ.. זה אולי ישמע מוזר

כי אני בן שאומר את זה.. אבל לדעתי אתה סתם בכיין... סתם דעה אישית... אלה טרוניות בלי שום בסיס שרוב האנשים אפילו לא שמים לב אליהם כי הם נבלעים בתוך השיגרה של החיים..

s h i r k u s h

New member
ברוכים השבים ../images/Emo140.gif

הויכוח מי סובל יותר- גברים או נשים, או ויכוח רב שנים, אז בואו נסכים פשוט שכולנו סובלים ומסכנים- NOT!!!

Lancelot99

New member
חחח לסבול את ימי המחזור.. ../images/Emo13.gif

נראה לי שהם סובלות יותר מזה האמת..

yardenj

New member
איך אתה סובל?

ידוע שבחורות בסביבות המחזור יותר חרמניות בגלל הורמונים,הרבה מחקרים הוכיחו שבמחזור בחורות יותר מחפשות גברים רק לזיון חד פעמי מאשר כל שאר הזמן.

cold fire1

New member
אמ.. אם אתה מזיין מישי במחזור.. זה

ממש, אבל משמ עצוב... :\ חוצמ'זה שהן מוציאות תעצבים עלינו.. אז.. כן אני סובל, קיבלתי ביס וזה לא כיף

yardenj

New member
תשאל כל בחורה והיא תגיד לך שבמחזור

היא יותר חרמנית,זאת ידוע,מה שאתה בוחר לעשות עם המידע הזה זה כבר לשיקולך.ואם אתה מחבב מישהי כזאת שטות זה לא עצוב,ובטח שלא עם הגנה(ואני מקווה שאף אחד ממי שכותב בפורום לא מספיק מטומטם לעשות סקס בלי אמצעי מניעה).

sheep 007

New member
אנחנו סובלות פעמיים...

תחשוב על זה, אתם סובלים את המצב רוח שלנו בתקופת המחזור, אנחנו סובלות גם את המצב רוח וגם את המחזור עצמו!!

hero D

New member
אתם סובלים?חחחחחח

חכה חכה שאני יחזור מהסנוקר שלי אני יעשה לך רשימה איך אנחנו סובלות ונראה מי סובל יותר... דבר אחד בטוח, תודה לאל שלא עשה לו מושיקו קטן כזה למטה שעומד מתי שבא לו בלי לשאול....חחחח

למעלה