אולי תגידו שאני רעה אבל.....

צופיה**

New member
אולי תגידו שאני רעה אבל.....

אני מצטערת שסיפרתי לחמותי על ההריון..... לפני ההריון היא כמעט ולא היתה מתקשרת לטלפון בבית , אלא לפלאפון של בעלי ( בהתחלה זה הפריע לי אבל ביננו גם ככה אני לא ששה לדבר איתה ...). כך שלרוב הייתי שומעת ממנה רק פעם בשבועיים-שלוש כשאנו נוסעים לשבת. א ב ל .............. מאז שסיפרתי לה שאני בהריון לא רק שהיא מתקשרת לבית ( מעניין שהיא עוד זוכרת את המספר.... ) היא מתקשרת אלי לפלאפון שלי!!!! אין לי הרבה מה לדבר איתה....ומה כבר יכול להשתנות כל יומיים בהריון???????????? ממש הטרדה לא?????? רק רציתי לספר לכן ולשאול אם התופעה מוכרת למישהי....

anat_i

New member
אצלי זה בדיוק הפוך!

היא ממש לא מתקשרת אלי ומסתפקת בדיווחים דרך הבן שלה. כשיוצא לנו לדבר בנסיבות אחרות אז היא כן מתעניינת כמובן, אבל לא מתקשרת בגלל ההריון במיוחד. ויש בינינו יחסים טובים.. נכון לא מי יודע מה חמים, אבל אין מתחים וזה מה שחשוב, לא?

tonti

New member
לי אישית התופעה לא מוכרת. אבל

לא שווה להתעצבן מזה. באמת אין מה לחדש כל יומיים, אבל יש לך ברירה? תנסי להיות נחמדה כמה שאת יכולה אבל שלא יעלה לך בעצבים!

פוגית

New member
אני איתך

אני הייתי נגנבת במקומך. אפילו אמא שלי לא עושה את זה! למזלי חמותי לא עושה לי את זה. ואין לי מושג מה הייתי עושה במקומך. מה בעלך אומר על זה? לא רוצה לסכסך, אבל אם היא מתנהגת ככה עכשיו, מה יקרה עם בוא הילד/ה?

צופיה**

New member
פוגית

מה אני אגיד לך , בעלי שמע שאמא שלו התקשרה לפלאפון שלי הוא היה ממש בשוק. הוא מודע לזה שהיא לרוב מתקשרת לפלאפון שלו.... אם היתה מתקשרת רק הביתה - יחסית מובן גם לו . אבל אלי ישירות??? אני פשוט לא עונה לה.....אין מה לעשות. אני רואה את המספר שלה ופשוט לא עונה. והיא כמובן תתקשר שוב....ויש לי המון תרוצים למה אני לא עונה: ישיבות , הטלפון לא בסדר , הוא היה בתיק , אני עסוקה...... ובקשר למה שהערת מה יהיה אחרי הלידה - אני ממש לא רוצה לחשוב על זה אבל כבר מעכשיו ניתקתי את המשיבון בבית (ולאמא שלי אמרתי שתתקשר לפלאפון ואני אראה שזו היא ואחזיר לה צילצול.....) מה אני אעשה קשה לי להראות שאני שמחה לדבר עימה.... ורק כדי להשמיע לך כמה היא מתקרצצת: הבת שלה ילדה לפני שנה ויום שישי היא היתה עם הילדה לשלוש שעות. במוצאי שבת היא מתעצבנת על הבת שלה למה היא לא מביאה גם במוצאי שבת את הבת שלה שיראו אותה.... מה ההתקרצצות הזו??? אם היא יכולה היא תבוא , ואם לא אז לא!!!

פוגית

New member
לא מקנאה בך

אוי, נראה לי שלא יהיה קל. אין לי מושג מה אני הייתי עושה, אבל לדעתי את ובעלך צריכים לשבת ולחשוב מה עושים, כי לא נראה לי שהיא תבין את הרמז ה"דק" בהתעלמות וגם אחרי הלידה היא כנראה תתקרצץ ותדרוש את מלוא תשומת הלב. אתם כמובן לא צריכים לשבת ולתכנן מה לעשות כבר עכשיו, אבל מתישהו כנראה תצטרכו לחשוב מה אומרים לה, איך ומי יאמר לה. אבל אני האחרונה שצריכה לייעץ בתחום הזה, כי אני באה מבית שבו פרטיות היא ערך עליון ולכן כל דבר הכי קטן ישר מקפיץ לי את הפיוז. למשפחה של בעלי סיפרנו רק בשבוע 18 או משהו כזה והייתי מה-זה בלחץ שהסטטוס קוו יישבר והם יקרצצו לי, אבל למזלי זה לא קרה. נתנו לך פה עצות של להתעלם ולספוג ואולי זאת בעצם העצה הנכונה, אבל לי זה בטח לא היה עוזר. אני בחיים לא הייתי מסוגלת לספוג - לא שאני גאה בזה, לפעמים באמת צריך לספוג. אני חושבת שאם הייתי במצב כזה, הייתי הולכת לכמה פגישות עם הפסיכולוגית שלי להתייעץ איתה בנושא, כי לי באמת יש בעיה ואני קשה בדברים האלו וצריך להתפשר בכאלו סיטואציות.

צופיה**

New member
זה מה שאני עושה אבל כמה פעמים

אפשר להתעלם ממנה???? יש לציין שהיא לא מבינה רמזים.....

אורית27

New member
לצופיה../images/Emo91.gif

צופיה אני מבינה אותך ואני יודעת איך שזה יכול לשגע לפעמיים.. אבל אל תעשי מי זה יותר מדי סיפור תנסי להיות נחמדה.. זאת הרי חמתך לא..ותאמיני לי שאת לא יודעת איך חמות עוזרות והרבה עם זה בייביסיטר וכל מני יעוצים.. אל תעשי פרינציפים.. אני לא אומרת שאת צריכה להתקשר אליה כל יום ולבוא לבקר אותה.. אבל תנסי לעשות את המינימום ולהיות נחמדה. ברור שבסופו של עניין זוהי החלטה שלך אני פה רק על תקן ייעוץ..

צופיה**

New member
אורית

תודה על העיצה ואני ממש משתדלת להיות נחמדה כשאני כבר עונה. ובקשר לבייביסיטר- היא לא גרה כ"כ קרוב אבל אני מקווה שלא אצטרך אותה עבור בייביסיטר מסיבות שלא מתאימות לפורום זה. ביי, צופיה

דבורה1

New member
רעה? את ממש לא רעה..

מכירה את התופעה משני הכיוונים. מצד אחד חמותי משגעת לי ולבעלי את המוח. כל יום טלפון ובגלל שהיא בטיפת חלב וגם חוזרת בתשובה אז כל יום יש לה תפילה חדשה שפשוט חייבים להגיד או בדיקה שחייבים לבצע. והיא גם מדברת שעות, לפעמים אין לי זמן אליה. מצד שני חמי כששמע את החדשות הטובות הגיב ב -"אה" וזהו אפילו לא מזל טוב. כך שאני עוד מתלבטת בין השניים מה עדיף...

צופיה**

New member
תודה למשיבות ובקשר לפרטיות....

היא יודעת ( יותר נכון מרגישה ) שאני לא מספרת לה כלום מעבר למה שצריך - כך שאני מקווה שהיא לא תחדור לי לעצמות יותר מידי. בכל אופן השיחות בטלפון די קצרות כי אני לא מנדבת מידע שלא נישאלתי עליו..... וגם כשהיא מעירה לי על סוודר שאלבש או לא להסתובב עם גרביים או כל מיני עצות שברורות מאליו אני פשוט עונה והיא שותקת. אני לא אתן לה להתערב לי בחיים. והכי מעצבן זה שלפעמים לא מתחשק לאכול ממה שמגישים ככיבוד קל והיא ממש עלוקה וכך זה נישמע: תאכלי תפוח - לא רוצה תאכלי בננה - לא בא לי תאכלי..... - לא ..... ואז פוקעת סבלנותי ואני אומרת : אני רואה מה יש בשולחן , ואם ארצה אקח !!!! פעם בעלי היה מגן עלי ואומר לאימו שאם אני רוצה אני אקח - כי הייתי מתביישת ושותקת. אבל היום- הוא שותק ואני עונה בצורה שלא תציע יותר באותו היום.... ודבר אחרון, למה היא חושבת שהיא צריכה כל הזמן להציע לי מים או שתיה כלשהיא????? אני לא ילדה קטנה ויודעת לקחת ולהכין לבד!!!! אוף !!!! טוב די להתלונן. ביי

ליאת.ס

New member
מנחמת בגלל החמה../images/Emo20.gif

עניין החמות הוא רגיש במיוחד לאור ניסיוני, תני לה להתקרב אולי תרוויחי מזה בעתיד כי כשיש ילד צריך עזרה רבה ולפעמים כבר לא נעים לבקש מאמא שלך תסתכלי עליה כאל ילדה קטנה שלקחו לה את הבובה שלה כשיהי לך בן תביני מה זה כלות( כך אמר לי הרופא נשים שלי) בהצלחה כולנו ( רובינו) באותה צלחת של חמות

ashlaya

New member
חמות

איזה מיקריות עכשיו בדרך הביתה תוך כדי נהיגה אני חושבת על חמתי ואיך גלגל מסתובב בחיים ואיך דברים משתנים אנחנו גרים ליד חמתי במשך שנתיים כמעט שהתלוננתי לבעלי שנעבור אפילו לאוהל כי אני לא יכולה איתה!(עוד שהיינו חברים) בשנה הזאת כבר התרגלתי ומאז ההריון בכלל נגמרות לי המילים והתודות היא רק עוזרת פחות מציקה דואגת מפנקת וכל מה שאפשר בעיקר בתקופה שלא הרגשתי טוב....וגם עכשיו ואני רק מתפללת שתסכים לעזור עם הביייבי כי היא בדיוק יצאה לפנסיה אולי גם הרבה אצלנו בראש ....אני מודה זהתברחתי בחמה כזאת....

למעלה