אולי תהיו נחמדים ותעזרו לי למצוא...

ליאורנר

New member
אולי תהיו נחמדים ותעזרו לי למצוא...

סצינה יש סצינה כזאת שרואים איזה אביר[או מה שזה לא יהיה] כזה יושב על הברכיים ובוכה כזה... הוא עם שיער ארוך חום בהיר כזה עם זקן[בעצם כולם שם ככה]... נדמה לי שהסצינה הזאת צריכה להיות ב'שובו של המלך'[אבל לא בטוח] אז אם אתם יודעים על מה אני מדבר תגידו לי בבקשה קודם באיזה סרט זה... ובאיזה מלחמה[אני משער שזאת בסצינת מלחמה] זה מתקשר ואם אפשר אז גם את מספר הפרק בדי וי די תודה רבה לכל העוזרים... חיפשתי הרבה את הסצינה ולא מצאתי

aniviel

New member
אני חושבת שהסצינה עליה אתה מדבר...

לא מופיעה בסרט אבל כנראה תופיע בגרסה המורחבת. אני מניחה שראיתי את הסצינה בפרסומת של 'שיבת המלך' אך היא לא הופיע בסרט... זו הסצינה בה איאומר בוכה על איאווין ות'יאודן הנה תמונה מהסצינה שאני חושבת עליה אתה מדבר אם זו הסצינה אז היא תופיע בגרסה המורחבת

aniviel

New member
DOH שכחתי להגיד ש...

זה לקוח מהקרב על שדות הפלנור וכמובן הגרסה המורחבת תהיה של 'שיבת המלך'

ליאורנר

New member
כן זאת הסצינה שאני מדבר.....

ואיזה באסה.... אני לא יודע אם אני הולך לקנות את הגרסא המורחבת... כי כבר יש לי את שלושת הסרטים... אולי פעם אם זה יהיה זול אז נקנה בכל מקרה תודה רבה... הצלת אותי מעוד חיפושים רבים לשב

aniviel

New member
אין בעיה ../images/Emo13.gif

אחרי שהגרסה המורחבת של "שיבת המלך" תצא, אני מאמינה שיהיו המון מבצעים באינטרנט לקנות את שלושת הסרטים יחד. יכול להיות שזה יהיה שווה, אז כדאי לך לבדוק את זה בעתיד. הגרסה המורחבת של "שיבת המלך" תצא ב14 בדצמבר

ChipiM

New member
נאמ..

יום אחרי היומולדת שלי!
כיףףףףףףףףףףףףףףף לי =)

למעלה