אולי תוכלו לעזור לי אני התבלבלתי..

on drugs orange

New member
אולי תוכלו לעזור לי אני התבלבלתי..

אמבר ? אנדר? מי זה מה? ומה זה מי? אולי תוכלו לעשות לי קצת סדר בין השניים? אהה ועוד דבר - זילזני באמת כל כך טוב כמו שאומרים? ואם כן מאיזה ספר כדי להתחיל?

רואים שאתה מבולבל... ../images/Emo13.gif

אמבר- סידרה של 10 ספרים, מתחיל מ"תשעה נסיכים לאמבר" מאת רוג´ר זילזאני. ספר מדהים (ובגלל שלא מצאתי את הספרים בעברית, קניתי אותם באנגלית מאמאזון...) אנדר- סידרה של מי יודע כמה ספרים... בינתיים יש ארבעה+שני מקבילים. מתחיל עם "המשחק של אנדר". ספר מעולה. אורסון סקוט קארד. נ.ב.-אני מטומטמת נוראות! לא יכולתי לחכות עד פסח, הא? הייתי חייבת להזמין מאמאזון את "סופת החרבות"?... 996 עמודים... באנגלית!... מי מזמין לי את מכונית הקבורה?
נעץ

Dargo

New member
תשובה חלקית

לא יודע מי זה אמבר, אבל אנדר היא סדרה של עד כה 6 ספרים, 4 ספרים על אנדר עצמו ועוד 2 המקבילים לו... אמבר? תעדכנו גם אותי בבקשה.

alond

New member
ממש נמאס לי להגיד את זה:

תפסיקו לקנות באמזון!!! לעזאזל אנשים! just say no www.bn.com רשת חנויות מאוד מפורסמת בארה"ב של אמריקה :) shipping יותר זול אבל לוקח יותר זמן.

ארררג... אני די מעדיפה את אמאזון...

כבר גילו אצלי פוביה של עזיבת דברים מוכרים וזכרונם שתקוע אצלי בראש... וחוץ מזה, לאמאזון לוקח מספיק זמן בשביל שאני לא ארצה שיקח יותר...
נעץ

alond

New member
אה כן,

נדמה לי שכבר צעקתי עליך :) כן. יש בעיה עם זמן ההמתנה. בהתחלה לא הזיז לי אבל עכשיו אין לי סבלנות. בכל זאת(!) ספרים חדשים רק בבארנס אנד נובלס! יש גבול לכל תעלול. בעקרון שמעתי שמועות שמה שנקרא surface shipping (יעני,דרך ים) לא כל כך אמין ולכן מוכרי ספרים מעדיפים להשתמש באמצעים יותר אמינים ומהירים אבל מה אני אגיד,עוד לא איבדו לי חבילה והזמנתי המון! אבל לא יעזור. אני אמשיך לצעוק על אנשים שקונים באמזון (יש גם סיבות אחרות) כמו שאת תמשיכי לקנות שם :)

avima

New member
לי אבדו כבר כמה

B$N היא רשת גדולה מוכרת ומכובדת. למרות זאת היו מספר פעמים בהם החבילות לא הגיעו ולא ברור אם הם שלחו או שהיו בעיות בדרך (המזכירה מטפלת בזה ולא כל כך נכנסתי לעובי הקורה)

Dargo

New member
שאלה נוספת

עפ"י מה שהבנתי פה מספר אנשים קנו באמזון. האם זה בטוח לקנות שם? אני מתכוון לשימוש חוזר באשראי, חבילות שלא מגיעות... ואם מגיעות אז מגיעות בזמן? אני רוצה לוודא זאת מפני שפעם קניתי בחנות אינטרנט, עפ"י המלצה של חבר והחבילה לא הגיע = גנבו ממני 50$ תודה

כן, אמאזון אמינים בהחלט...

הכרה של שנתיים... אולי הם לא הכי מהירים שבעולם, אבל זה יגיע אליך... בסופו של דבר...
נעץ

alond

New member
טוב,אז ככה

לאמאזון יש הסכם עם המכס לגבי משלוחים שנעשים לארץ(אמאזון מודיעה למכס על משלוחים כאלה). זה מאוד הרגיז אנשים פה (אותי לא כל כך אבל יש לי חברים שממש התרגזו ומאז לא קונים באמאזון בעקרון). חוץ מזה המשלוח שלהם יקר. בקשר לבארנס אנד נובלס: לי אישית לא קרה שלא הגיעו משלוחים(ןהזמנתי הרבה). קרה שאיחרו את ההערכה של 10-4 שבועות(במיוחד מאחרים מאז אירועי ספטמבר), אז הבחור שלא קיבל את ההזמנה שלו(ורשמת הזמנות.על כמה מדובר?): כמה זמן עבר מאז המשלוח(מעניין אותי)? בכל אופן, אני מאמין שאם החבילה לא תגיע אליך אז הם יחזירו לך את הכסף(אמריקנים דפוקים.פה זה לא היה עובד :( ). בכל אופן שמעתי גם סיפורים שמשלוחים של אמאזון גם לא היגיעו. בקשר לקנייה בחנויות אינטרנט לא מוכרות:זה הימור. לכו תדעו עם מי אתה מתעסק. אני בכל זאת לקחתי את הסיכון לא מעט פעמים ועדיין לא נכוויתי אבל זה לא אומר שזה לא יקרה. המלצה שלי: לא להמר. לקנות בחנויות יותר מוכרות.

avima

New member
מדובר על שני משלוחים לפחות

זה מה שאני זוכר כרגע. נדמה לי שלא היו בעיות בנוגע לכסף (אחרת זה היה כנראה צף אלי). בכול מקרה אין לי פתרונות פלא (או העדפות) בעניין.

alond

New member
מתי שלחו את ההזמנות?

אם לפני יותר מ-4 חודשים אז דרשני. אם פחות אז תן עוד קצת זמן.

preacher

New member
כיום, אמינות טוטאלית

פעם היתה לי בעיה איתם, הם שלחו לי ספר לא נכון (במקום ספר פנטזיה משומש שביקשתי, הביאו לי ביוגרפיה על איזו נייטיב-אמריקאית אחת). הודעתי להם ובגלל שאי אפשר לעשות החזרות מחו"ל פשוט הם החזירו לי את מלוא הכסף והספר המיותר נשאר אצלי. אז נראה לי שאין כאן שום סיכון.

שילמת באשראי? תפנה לספק הכרטיס

חברות האשראי יחזירו לך את הכסף במקרים מסוימים.

Boojie

New member
מנסיון אישי,

באמאזון, כשאתה מתלונן שהחבילה לא הגיעה, הם אוטומטית שולחים לך את המוצר מחדש. כמובן, רצוי לא לנצל את זה יותר מדי (מצטערת, אני רואה לנכון להתריע בפורום ישראלי, התודעה הצרכנית פה קצת שונה מבארה"ב...) ולהגיד כל הזמן שהחבילות לא הגיעו, כי בסוף הם ישנו מדיניות...

elad2040

New member
עדיף לקרוא באנגלית

אם יכולים. אני קורא אותו עכשיו והוא מדהים. אם כי לא בדיוק "קריאה קלה".

למעלה