אולי תוכלו לעזור לי במציאת כבל...

MommyHug

New member
אולי תוכלו לעזור לי במציאת כבל...

שלום לכולם
אני כבר מותשת מחיפושים.... אני מחפשת כבל קטן שמצידו האחד PL 2.5 ומצידו השני מיני USB אני מצרפת תמונה
לכל מי שיודע בוודאות על מקום שמוכר.
ויום טוב

shuky1

New member
יש שתי חנויות בתל אביב שיש בהם כמעט הכל->

1 - נמצאת ברחוב החשמונאים פינת רחוב הארבעה {ליד אגרקסקו) וקוראים לה ארד או אדר או משהו כזה. 2 - נמצאת בשדרות הר ציון בין הבימה לדיזנגוף סנטר. לצערי אין לי יותר פרטים. האם החנויות הללו מוכרות לך???

MommyHug

New member
הי

יש לך את השם של החנות השניה? תודה רבה על העזרה, אני אבדוק שם...

MommyHug

New member
לפי האתר שלהם אין להם כבלים

אני אתקשר ביום א תודהה

MommyHug

New member
אז ככה...

קניתי מטען נייד לפלאפון שלי (חברת סלקום, נוקיה 3100) ואז שידרגתי את הפלאפון והמטען לא מתאים... כי הכבל שלו (שהוא קצר מאד) הוא מתאים לנוקיה (PL) אני מחפשת כבל שיחבר בין המטען הנייד לבין הסלולרי שלי שהוא מסוג מוטורולה (כניסה של מיני USB) קניתי את המטען לא מזמן והוא לא היה בזול, ולכן חשוב לי מאד. תודה!

את יכולה לנסות ולאלתר משהו לבד.

למצוא כבל מיני USB, לחתוך אותו ולגלות את החוטים. ישנם ארבעה חוטים אחד מהם אחד אדום ואחד שחור. אלה כבלי המתח. יש לגלות את החוטים גם במטען הנייד ולחבר לחוטים הללו. אם המתח הטעינה יהיה מספק אזי המכשיר יתחיל להטען. מה שכן, במוטורולה יש להם איזו שהיא "שיטה" שבה רק עם מטען מקורי נטען לטעון את המכשיר, אין לי מושג איך הם עושים זאת אבל בפועל ייתכן מאוד וגם אם תמצא כבל לא תצליח ליצור מצב של טעינה.

AYELET1

New member
לגבי מוטורולה- נכון. אבל מעבר לזה-

השאלה אם הטלפון החדש הוא עם אותם נתונים כמו הישן, כי במקרים מסויימים זה לא רק שלא יטען, אלא שזה עלול אף לההרס!

למעלה