אולי תוכלו לעזור לי בעניין מקפים -

גילהבי

New member
אולי תוכלו לעזור לי בעניין מקפים -

די דחוף לי האמת... אני צריכה לעשות עבודה בWORD שכוללת בתוכה גם שילוב של מקף מחבר (מקף עליון ארוך) ומקף ארוך (נדמה לי שכך קוראים לו - מקף שנמצא באמצע אבל ארוך יותר מהרגיל) לא מוצאת את המקשים האלה בשום מקום על המקלדת מישהו אולי יודע? כותבת פה, כי נראה לי הגיוני שבין העובדים בבית יהיו גם כאלה שעורכים עבודות על המחשב...

ArielGam

New member
הוספת סמלים מיוחדים למסמך WORD

גילה שלום, בשביל להוסיף סמלים מיוחדים למסמך WORD הדרך הפשוטה ביותר היא: 1. העמדת הסמן במקום הרצוי. 2. בחירת התפריט: Insert (או בעברית הוספה) 3. בחירת התת-תפריט Symbol (או בעברית סמל). בשלב זה נפתח לך חלון עם כל הסימנים ש WORD מכיר. 4. כל שנותר לעשות הוא לבחור את הסמל המתאים וללחוץ OK מקווה שזה עזר, אריאל.

גילהבי

New member
זה עזר וגם הוצאתי דוגמא של כל

הסימנים אבל יש לי סימן שאלה גדול בראש שמופיע מכיון שהסימנים האלה הם לא סטנדרטיים במקלדת אני צריכה לסגור את המסמך לפוסטסקריפט לבית דפוס ולא יודעת אם הם יופיעו בסגירה או שרק אחרי שאסיים את כל העבודה איתם הם יחליטו להעלם לי בסגירה...

ArielGam

New member
אם כל הרצון לעזור....

כל מה שקשור לדפוס הוא חור שחור מבחינתי, כדאי פשוט לשאול את הדפוס אריאל :)

../images/Emo18.gif להמיר ל-PDF ולא לפוסטסקריפ

כיום קיים פתרון מצויין להעברת קבצים לפלטפורומות שונות תוך שמירה על עיצוב המסמך + התמונות + הפונטים לפתרון קוראים אקרובט PDF תוכנת אקרובט רידר Acrobat Reader היא תוכנה חינמית המאפשרת לצפות במסמכים שנוצרו בתוכנה המלאה (עולה כסף) וכאן באים לעזרתנו כל מיני פתרונות העתקתי הסבר מתוך פורום "אופיס" ------------------------------------------------------ קיימת חבילת תוכנות "חינמית" טובה שחסרונה נעוץ בהצגת פרסומות "קופצות" (נו טוב, אם לא מאיתנו אז הם צריכים להתפרנס ממשהו) שניתן להמיר באמצעותה קבצי "וורד" ל- PDF. כתובת האתר: http://www.pdf995.com להוריד את התוכנה הראשונה בשם: PDF995 שבאמצעותה ניתן להמיר מ"WORD" ל-"PDF" במספר שלבים פשוטים: א. "קובץ", "הדפסה". ב. בחלון המדפסות בוחרים את המדפסת "PDF995" (זו מדפסת וירטואלית הנוצרת בעת התקנת התוכנה). ג. קליק על "הדפסה". -------------------------------------------------- אופציה אחרת היא לכל האנשים שלא קנו תוכנת אופיס ולא רוצים לעבוד בצורה לא חוקית יש כיום פתרון חדש וחינמי הנקרא אופן אופיס OpenOffice זו חבילת תוכנה, הדומה לאופיס של מיקרוסופט, קטנה ממנה בהרבה ניתן לפתוח ולשמור בעזרתה מסמכים בפורמט אופיס של מיקרוסופט. וכמובן לשמור בעזרתה מסמכים בפורמט PDF

למעלה