אולי תוכלו לעזור לי לאתר חברה מהתיכון

• פותח הנושא Jen74
  • פורסם בתאריך

Jen74

New member
אולי תוכלו לעזור לי לאתר חברה מהתיכון

למדה איתי בתיכון בראשון נערה חביבה שהייתה חברתי הטובה. נערה מעט ביישנית אבל ממש פלפלית לדעתי, איך שראיתי אותה אז בעיניים של תיכוניסטית. היא לא הייתה מקובלת בכיתה ונחשבה מעט מוזרה. היה לה מבטא פרסי כבד מאוד שבשנות התשעים היה קצת מוזר לרוב האנשים. שמה היה אז שרונה קודוסי. מרגע שסיימנו ללמוד נפרדו דרכנו והייתי שמחה לפגוש בה כדי לשמוע מה עבר אליה בשני העשורים מאז סיום התיכון. אם אתם מכירים מישהי בשנות השלושים המאוחרות לחייה שהתגוררה בנעוריה בראשון ושם נעוריה קודוסי, אשמח אם תעבירו לה את המסר שיש חברה מהתיכון שמנסה לאתר אותה.

פרויז1

New member
ג'ין ! כדי להקל על נסיון איתור החברה שלך,

תיצרי כרטיס ביקור שלה: תתחילי לספר כל מה שידוע לך עליה מאז נולדה, אחרי זה תמצתי את זה ב 5-8 שורות. ואז אתן לך קישור לפייסבוק בו מסתובבים הרבה פרסים. תתחילי לכתוב כבר!

Jen74

New member
וואי, אני לא יודעת הרבה עליה... ../images/Emo3.gif

אני זוכרת שהיא ממשפחת קודוסי אבל לא זוכרת כמה אחים ואחיות יש לה. אני יודעת שהיא לא בת יחידה. הכרתי אותה במהלך השנים 1989 עד 1992 - שתינו למדנו בתיכון מקיף ה' בראשון מה שאומר שהתגוררה בראשון באותן שנים. אני לא זוכרת באילו בתי ספר למדה לפני התיכון ואם כל השנים עד לתיכון התגוררה בראשון. היא צריכה להיות ילידת 1973-74, לא זוכרת ילידת איזה חודש. יכולה לספר שמדובר בנערה נאה עם שיער שחור גלי ארוך.

Jen74

New member
גם על זה חשבתי, תודה ../images/Emo140.gif

מדי פעם אני מחפשת אותה, כמו גם חברים וחברות אחרים מילדותי ונעוריי. לא כולם מחוברים לפייסבוק, מסיבות שונות. מקווה שאולי היא תתחבר יום אחד. אולי התחתנה ולכן לא מוצאת אותה.

למעלה