אולי תוכלו לעזור לי

שרון123

New member
אולי תוכלו לעזור לי../images/Emo92.gif

ביתי ירדן, לקוית שמיעה, תהיה בת 6 בינואר, וכל הרעש, ההמולה, והבלגן בימי הולדת הסטנדרטיים (ליצן. קוסם), מאד קשים לה. היא שונאת ללכת לימי הולדת, ואם כבר הולכת, בדרך כלל יוצאת בוכה כי הרעש משגע אותה (בדרך כלל היא ילדה מאד חברותית ואהובה). אני מחפשת הפעלה אחרת ליום ההולדת המתקרב - יכול להיות משהו עם חיות/הצגה, או כל רעיון אחר יתקבל בשימחה. אנחנו גרים בשוהם (ליד נתב"ג) תודה שרון

המרחפת

New member
לדעתי

קודם כל זו לא ההפעלה אלא המקום. אני חושבת שאם תעבירו את המסיבה למקום פתוח (בהתחשב במזג האויר) אפקט הרעש יופחת משמעותית. האם בא בחשבון לעשות יום הולדת למספר חברים מצומצם, או שהיא רוצה שכל הכיתה תקח חלק בשמחתה? לגבי הפעלות... אנ יזוכרת שפעם אמא שלי הזמינה זוג אנשים שעשה מעין קרקס חיות בתוך הבית. ילדים בגילה אפשר לרתק עם חידון וסיפור טוב (יוסף המספר בא גם לימי הולדת. אפשר למצוא אותו, או מישהו אחר.) תשבי איתה, תשוחחי ותמצאי מה בדיוק מפריע לה (הרעש שעושים הילדים? הרעש שעושה הליצן? אולי היא פשוט נבהלת כשיש הרבה אנשים?). בהצלחה

Catty

New member
וגם נסי לברר מהי בדיוק "מסיבת יום

הולדת טובה" בשבילה? מה היא הייתה רוצה שיהיה במסיבה? רבים, מכל הגילאים, מזמינים כמה חברים ונוסעים לסופרלנד\לונה פארק. אולי גם היא תרצה?
כעיקרון לא כדאי להזמין מספר קטן מהחברים בכיתה, כי השאר יעלבו מאוד. אני תמיד אהבתי ללכת למסיבות יום ההולדת של הכיתה... ולעשות גם, בלי ליצן ובלי עוזרים, אני והמשפחה היינו מחליטים אילו משחקים נשחק, אילו פרסים יהיו (אילו זיכרונות נעימים...), אימא שלי לפעמים נתנה חידות והיו מקבלים פרסים חמודים, היינו ממציאים משחקים חדשים ומשחקים גם את הישנים. בכיתות היותר מבוגרות של היסודי אופי המסיבה משתנה, אך בכיתה ה´ פעם ראשונה הזמנו מישהו שינחה לנו את המסיבה. ליצן לכיתה ה´? מה פתאום. הזמנו אישה אשר עשתה לנו מסיבה סינית, העבירה לנו משחקים מעניינים שלא ראינו קודם, חילקה לנו מקלות אכילה סיניים ולימדה אותנו להשתמש בהם. (אולי זו בכלל הייתה מסיבה יפנית? לא זוכרת ולא משנה...) כשהלכה הפעלנו מוזיקה, הייה גם סלואו, פתחנו מתנות ומאוד נהנתי
.

המרחפת

New member
ד"א, קטי

זוכרת שחיפשת על אמן שצייר חתולים? השבוע מצאתי במקרה את שמו, ומכאן הדרך הייתה קצרה... קוראים לו לואיס ויין (Louis Wain), העבודות שלו מאד מעניינות, ומהוות דוגמה להתפתחות מחלת הסכיזופרניה. הקובץ כאן מראה דוגמה יפה...

שרון123

New member
תודה רבה לעונות

ניראה לי שנעשה מסיבה עם חיות, עכשיו רק נישאר למצוא מפעיל/ה

Catty

New member
תמיד תוכלי לקחת על עצמך את התפקיד..

כך גם בתך תוכל להבין אותך ואת גם מכירה אותה טוב וודאי תנחשי מה הכי טוב לעשות מתי, וגם שאר הילדים בטח יהנו...
כמו שסיפרתי, אמא שלי תמיד הנחתה את מסיבותיי ביסודי (עד כיתה דלת), ותמיד נהנתי...

למעלה