אולי תוכלו לעזור לי...

שרה74

New member
אולי תוכלו לעזור לי...

בעלי מעריץ מטורף של שלומי שבת, יש לו את כל הדיסקים, את כל ה DVD של ההופעות... עוד כמה ימים יש לו יום הולדת ואני נורא רוצה לקחת אותו להופעה... הבעיה היא שהוא לא מת על השילוב של שלומי שבת ופבלו רוזנברג... שלומי בכלל מופיע לבד? ועוד דבר - אני מחפשת מופע אינטימי וקטן בפאב או משהו... אני מחפשת נואשות, מישהו יכול לתת לי אינפורמציה??

nina41

New member
אם בעלך מעריץ שלו הוא אמור לדעת ששלומי מופיע

לבד, חוץ מהפרוייקט שלו עם פבלו הלא כן? ובקשר להופעה קטנה בפאב או משהו כזה אז ככל שידוע לי כרגע אין דבר כזה בכל הקשור לשלומי שבת חוץ מההופעה שלו עם פבלו. לדעתי זה יקרה אולי , כשהוא יוציא את התקליט החדש שלו שעכשיו הוא עובד עליו ואין לדעת כמה זמן הוא עוד יעבור עליו לכן הייתי ממליצה לך בחום להמתין בסבלנות רבה עד שתיתפרסם הופעה כל שהיא מהסוג שאת מחפשת ואם בכלל תתקשרי בקשר להופעות לחני גרושתו היא תענה לך בכל שאלה בקשר להופעות ערב טוב לך ולכולם

nina41

New member
אני מבינה , אז תתקשרי לברר כמה יעלה לך להזמין

אותו להופעה באופן פרטי , אם אני זוכרת נכון אז הנייד שנימצא אצל חני הוא : 0547552266 בהצלחה ומזל טוב שיהיה לבעלך. nina41

orianush

New member
כרגע ההופעות עם פבלו אבל..

אני אברר אם יש לו הופעה לבד.. למרות שלא נראה לי בזמן הקרוב

nina41

New member
נכון זה בדיוק מה שאמרתי קודם שאין לו

הופעות כרגע כפי הנראה המסוג שהיא מחפשת , אבל אולי במשך הזמן כן יהיה פשוט צריך לעקוב כאן בפורום ובעיתון שמפורסם שם הכל אודות הופעות. אבל עדיף הכי טוב שתבררי עם חני לגביי כל ההופעות ואז בטוח שתדעי יותר. מקווה שעזרתי לך ערב טוב

תגידי אוריאן לא נמאס לך התר מנהלת מההתנהגות

הדוחה של מאיה היא כל הזמן תוקפת ומנסה להראות שהיא בקשר עם שלומי ומבינה בהכולל חחח זה דוחלה וילדותי

nina41

New member
אני לא נוהגת לרדת לרמה כזו של אנשים גברת

מרוקאית יפה 1 , את הקשר שלי עם שלומי תשאירי בשבילי אל תכנסי לאנשים לחיים שלהם ואני לא תקפתי ולא תוקפת אף אחד או אחת. זה פורום שגם אני חברה בו כמו אחרים כאן ואם זה לא מצא חן בעינייך אל תכנסי לפה את מעוניינת להתעלם ממני זו זכותך תעשי כרצונך , אני לא אוהבת לריב ולא הייתה לי שום כוונה לריב איתך אני ממש מבקשת ממך בכל לשון של בקשה צאי מהסרט שאת נימצאת בו , עם זה שאת חושבת שאני תוקפת בתגובות שלי אנשים , כי זה ממש לא נכון. ואל תנסי בבקשה ממך לסכסך וללכלך עליי שאני מנסה לשקר שאני בקשר עם שלומי או לא משנה מה כן אני בקשר עם שלומי שבת נקודה כבר הרבה מאוד שנים ואם למישהו יש בעיות של קינאה שיטפל בעצמו שבת שלום לך ולכולם מאיה -nina41

למעלה